pavijan2 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Finale sa Megom 2016. na Areni. Zaboravio sam kako je Gudura bio dobar te sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 1 hour ago, Chaos Is Me said: To kad/ako su Gigi ili Kalina igrali na 5 je bilo ili da su im sve petice bile povređene ili su igrali katastrofalno (što se ove sezone dešavalo dosta) pa Željko pribegavao potezima očajnika. Drugim rečima - statistička greka. Play off serija protiv Reala 2016. Doduse, iznudjeno resenje zbog povrede Veselog, ali ova kombinacija je bila glavna, Gigi i Kalina kao visoki igraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 1 hour ago, Chaos Is Me said: To kad/ako su Gigi ili Kalina igrali na 5 je bilo ili da su im sve petice bile povređene ili su igrali katastrofalno (što se ove sezone dešavalo dosta) pa Željko pribegavao potezima očajnika. Drugim rečima - statistička greška. Bilo je iznudjeno resenje jednom zbog povreda centarske linije. A jednom cini mi se protiv Efesa u PO. Premali mi je uzorak, al rekao bih da je vise od 2 puta igrao sa tim ultra small ball-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Igrali su i protiv nas u Pioniru(bas gledah sinoc opet) 12.1.2017. Eksperiment u drugoj cetvrtini. Kalina na 5 i Datome na 4(plus Dikson, Bogdan i Slukas) :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Kamo prelazni rok, ccccccc ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Otiso si Hefnere ostala je tuga😪 Lorenzo Brown u ulozi Hefner Hugh-a 2019/2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ma nije iznudjeno rijesenje, nije ni premali uzrok, igrali su u svakoj ozbiljnoj utakmici i to im je bila jedna od legitimnih opcija. Potrosnja je velika, pa se pazljivo tempira za odredjenu sekvencu u utakmici, ali su je koristili kao cheat code i sa tom niskom postavom redovno lomili protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 11 hours ago, Kankkunen said: Kamo prelazni rok, ccccccc ... Meni je pun mali crni tefter. Samo da se ne dovode razni d.browni, gistare i slicno:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Gistara je već tu, za samo još 500k po sezoni, ne mora da se dovodi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Znam, znam. Nama tim ko da je pravio neko ko se nikad nije bavio kosarkom. Stoji da gistu treba drugaciji plej, ali on nikad nije bio ihrac oko kojeg ces praviti tim. Nadam se da uz drugscijeg pleja i gist moze biti bolji nego ove sezone. Mislim da ce biti kljuc upravo u dovodjenju plejmejkera. Ja bih na pg voleo da vidim recimo NWG-a i probao sa dva mlada kao bekapima, recimo uskokovic i dimitrijevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 14 minutes ago, Laki21 said: Gistara je već tu, za samo još 500k po sezoni, ne mora da se dovodi O tome sam jutros mislio,vraca se crni Pero Antic u septembru.Samo korona moze da ga spreci,jbg zajebali smo se sa njim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Mozda bude bitna stvar da gs imamo u zavrsnici aba, ako i kad se bude odrzavala, jer Brauna i Berona tesko da cemo imati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Bas se omalovazava Gist ovde. Neke stvari zavise i od trenera. Kog nismo imali uopste tokom sezone. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 (edited) 52 minutes ago, Vamos Laki said: Bas se omalovazava Gist ovde. Neke stvari zavise i od trenera. Kog nismo imali uopste tokom sezone. Ima i toga, ali bas je Gist prestao da igra basket posle mesec dana. Sto se stranaca tice, jbg, po ugovornoj obavezi bi trebali svi da se pojave, u slucaju da se odigra sve kako je predvidjeno, pogotovo onih koji imaju visegodisnji ugovor. Il ce na kraju Vesnin mali da nas predvodi u zavrsnici. Edited April 23, 2020 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Ima li sanse da zadrzimo Berona za narednu sezonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 1 hour ago, Vamos Laki said: Bas se omalovazava Gist ovde. Neke stvari zavise i od trenera. Kog nismo imali uopste tokom sezone. +1 Gist je tata za Evrokup. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Komšije su probile dno sa onim saopštenjem od juče, a i pojedini mediji sa "frejmovanjem" naslova. Naime, neko ko je pročitao samo naslove misli da se oni zalažu da se za titulu bore na terenu, a oni u stvari odbijaju da igraju pred praznim tribinama. Naravno, zato što je svima jasno da je to jedini način da se sezona završi. Ok, jedno je da se zalažeš da ti se dodeli titula ako se iscrpe sve druge mogućnosti, iako su klubovi kao Virtus i Bajern, a i Barselona i Juventus u fudbalu poručili da ne žele da im se išta dodeljuje na ovakav način. Ali da svesno sabotiraš jedino moguće rešenje je nešto sasvim drugo. Vrlo podlo. No, s obzirom da su slovenačko i hrvatsko prventstvo poništeni, stvarno se nadam da njihovi klubovi nisu toliko licemerni da glasaju da se ovima dodeli titula u ABA. Posebno ne znam kako misle da se proglasi prvak, a da se ne ispada. Sezona je ili validna ili nije. Ne može da bude malo jeste, malo nije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 1 hour ago, Jakob Aman said: +1 Gist je tata za Evrokup. Gist ima ugovor u KKCZ i naredne sezone, tako da cete centra morati da potrazite na drugom mjestu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 1 hour ago, Jakob Aman said: +1 Gist je tata za Evrokup. http://www.zurnal.rs/kosarka/aba-liga/96016/iako-je-partizan-bio-najbolji-ako-ne-bude-nastavka-sezone-zvezda-ostaje-u-evroligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Jesu to ovi iz zurnala sto predlazu top16 zavrsnicu EL? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 3 hours ago, laki pepe said: Mozda bude bitna stvar da gs imamo u zavrsnici aba, ako i kad se bude odrzavala, jer Brauna i Berona tesko da cemo imati. Ako se bude nastavila ova sezona ja vjerujem da se Beron vraca dok za Lorenza nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 nisam siguran da ce se iko vratiti, posebno ako i dalje bude vazilo pravilo o obaveznom karantinu ili samoizolaciji ja bih isto gledao da zadrzimo puntera ili berona i mislim da to nije nerealna opcija 3 hours ago, Vamos Laki said: Bas se omalovazava Gist ovde. Neke stvari zavise i od trenera. Kog nismo imali uopste tokom sezone. ima naravno do trenera, ima i do pleja, ali moja teza je da je sumanuto dati najveci novac i to na dve sezone gistu. te pare dajes igracu oko kojeg gradis tim, a gist to sigurno nije! ok bio je vazna karika u nekim jakim sastavima, ali od tamo neke 2015/16 je u padu pri tom nije u cvetu mladosti. sigurno je da smo mogli vise izvuci od njega ove godine, ima on ozbiljnih kvaliteta, ali i svoje limite Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Prvo treba vidjeti kako ce se ova sezona raspetljati,da li ce to insce nesto znaciti za evro ucesca naredne pa praviti procjene. Doduse, toliko je nepredvidljivih faktora u igri da se ne zna ni koju je strategiju bolje zauzeti. Kupovati ranije ili cekati da se slegne trziste. Mi ionako imamo gomilu igraca pod ugovorom. Bolje mozda napraviti prvo selekciju iznutra pa onda dodati 2-3 dijela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Svedu istice ugovor ovo leto ... 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Nesto razmisljam, ima smisla ovo sto pise zurnal. Zasto lomiti glavu sta i kako, ostavis iste timove koji su igrali EL ove sezone i nek smo zdravo. Jbg niko nije ocekivao pandemiju, postoje vaznije stvari od sporta. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts