MikiMilane Posted April 5 Share Posted April 5 Quote Za kratko vreme je Vukčević postao jedan od omiljenih košarkaša u svlačionici, što dokazuju i reči njegovog saigrača Kajla Kuzme. "Taj momak zna da igra, pametan je, samo je potrebno da fizički ojača. Vidi se da je igrao u Evropi, baš je evropski tip igrača. Igra na pravi način, razume kako da širi teren i takmičarski je nastrojen, što mislim da je jako važno. Zna da sebi napravi dobru poziciju i uzme prave šuteve. Veoma sam impresioniran onim što sam video od njega zasad“, rekao je Kuzma. Željko Obradović left the chat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 5 Share Posted April 5 Jbg, nije Žoc tako dobar u proceni kao iskusni Kuzma. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 5 Share Posted April 5 Sad razmišljam, bilo bi super da neki podcast vode zajedno Kuzma, Kuzmić i Kuzmanović. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 5 Share Posted April 5 17 minutes ago, realno *w said: Jbg, nije Žoc tako dobar u proceni kao iskusni Kuzma. Prosto da se upitaš da li je dobro kada te hvali glava kao što je Kuzma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted April 5 Share Posted April 5 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Sad razmišljam, bilo bi super da neki podcast vode zajedno Kuzma, Kuzmić i Kuzmanović. U belim odorama sa kapuljacama 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted April 6 Share Posted April 6 https://youtu.be/H7h6avMjJGk?si=EONgih71YZzOETnC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 6 Share Posted April 6 17 hours ago, Chaos Is Me said: Sad razmišljam, bilo bi super da neki podcast vode zajedno Kuzma, Kuzmić i Kuzmanović. Gost u prvoj epizodi Kuzminskas. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 7 Share Posted April 7 Niko, ništa, moja početna na TikToku: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 7 Share Posted April 7 Bogdan na 85 utakmica uzastopno pogodio bar jednu trojku. To je 9. najduzi niz u istoriji NBA. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 7 Share Posted April 7 37 minutes ago, Del Piero said: Bogdan na 85 utakmica uzastopno pogodio bar jednu trojku. To je 9. najduzi niz u istoriji NBA. Zar nije 8, a drugi u istoriji Atlante? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 7 Share Posted April 7 9 minutes ago, DameTime said: Zar nije 8, a drugi u istoriji Atlante? Ja sam procitao 9., nisam nasao ceo spisak. Drugi u istoriji Hawksa da, Korver je na 127. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 16 Share Posted April 16 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 16 Share Posted April 16 Chima najjači jutjuber na sceni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 18 Share Posted April 18 Za kraj sezone: 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 18 Share Posted April 18 Aj pa dogodine u nekom ozbiljnom klubu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 19 Share Posted April 19 On 4/18/2024 at 10:17 AM, Marvin said: Aj pa dogodine u nekom ozbiljnom klubu Come to Partizan bro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 21 Share Posted April 21 Brateu 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 21 Share Posted April 21 21 minutes ago, Barkley#34 said: Brateu Jbt ovi mucenici su morali da rade jos 2 dodatna posla uz stipendiju 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 21 Share Posted April 21 Odgledah cijelu emisiju. Dosta lud tip Braca, ali istovremeno bistar i fer, i prema sebi i prema drugima reklo bi se 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted April 23 Share Posted April 23 Baš gotivan, svestran i zanimljiv lik Braca. Bio mi najdraža glava u užasnoj, ali iznenađujuće gotivnoj ekipi Zvezde u sezoni 2010-11, pa mi je slomio srce kad je rekao u podkestu da mu je ta Zvezda bila loše iskustvo. A inače baš šokantno i neočekivano saznanje, obzirom da samo nije dobijao platu i da je skupljao sa saigračima pare za gorivo da odu na trening na kojem ih Uvalin razvali od trčanja. 😂 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 23 Share Posted April 23 Ja sam '96 radio u školi skijanja na vodi u Budvi, Miločer, Sv Stefan, Kraljičina plaža. Isto ko Braca došli kod prijatelja i proveli ljeto. Pojma nisam znao o tom sportu. Ali nisam igrao u Partizanu. Jbtživot Znao sam da je Braco moj čovjek još dok je u po akcije tražio peškir da se lopta obriše, mesčini u Francuskoj smo igrali. A i on je umočio one sezone sa onim baseline protrčavanjem I kucanjem protiv Makabija u četvrtoj utakmici. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 24 Share Posted April 24 19 hours ago, odupri se ludilu said: A i on je umočio one sezone sa onim baseline protrčavanjem I kucanjem protiv Makabija u četvrtoj utakmici. NBA potez, ali u smislu da je imao jedan ozbiljan gathering step u startu te akcije 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 24 Share Posted April 24 21 hours ago, odupri se ludilu said: Znao sam da je Braco moj čovjek još dok je u po akcije tražio peškir da se lopta obriše To mi je jedan od najjačih dezalja na utakmici ikada, igde. Dule je hteo da ga spali. Bracu, ne peškir. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 19 Share Posted May 19 https://x.com/vuksa23/status/1791950853672206675 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 19 Share Posted May 19 Ovo može i kod nas, ali pošto se deklariše kao vaš ajd ovde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts