Jump to content

Recommended Posts

Posted

Val Kilmer na snimanju tog filma upoznao  svoju, tada buduću a sada bivšu, gospođu.

Willow odličan film, bolji od 99 posto onoga što se danas snima kao fantastika. 

• Like 1
Posted

U duhu ozivljavanja HBO serija, krenuh ponovo da gledam i Homicide: Life on the street. Definitivno najpotcenjenija serija ikad. Vrhunska, a dosta ljudi je nije gledalo, niti culo za nju. 

• Like 3
  • Thanks 2
Posted

Ali zato ne znam nikoga ko je gledao da mu se nije dopala :classic_smile: meni je jedino tu smetao Kelerman, od početka nisam mogla da ga smislim. Zato Pemblton :classic_love:

• Like 3
Posted
18 hours ago, alcesta said:

Ali zato ne znam nikoga ko je gledao da mu se nije dopala :classic_smile: meni je jedino tu smetao Kelerman, od početka nisam mogla da ga smislim. Zato Pemblton :classic_love:

Three Man and Adena mi je najbolja epizoda neke serije ikad.

Posted
18 hours ago, Markoss said:

U duhu ozivljavanja HBO serija, krenuh ponovo da gledam i Homicide: Life on the street. Definitivno najpotcenjenija serija ikad. Vrhunska, a dosta ljudi je nije gledalo, niti culo za nju. 

Ja sam je počeo gledati prije petnaestak dana, stigao sam do četvrte sezone. Prvi put je gledam i baš mi je lijepo legla. Sjajno je napisana, likovi su lijepo razrađeni, glumci su dobro iznijeli uloge. Sviđa mi se i taj vajb devedesetih, bez mobilnih telefona i ovovijekovnih novotarija, fazon stara škola. Ima par grešaka u trećoj sezoni što sam primijetio (kao da nije dobar raspored epizoda, pošto ima radnji koje su se desile, a zaboravljene u sljedećoj epizodi), ali ništa strašno. David Simon je genije što se tiče ovog žanra, naravno da mu je The Wire masterpiece, ali nije mi ni ova mnogo lošija. Sve u svemu, ko voli ovaj žanr, toplo mu preporučujem da odgleda.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Three Man and Adena mi je najbolja epizoda neke serije ikad.

Pisao sam o tome na starom forumu. S4 E17  "Full Moon" , Kelermar i Luis idu tokom noći idu u neki zabačeni hotel i tu istražuju neko ubistvo. Epizoda ima takav neki mistični vajb da je meni prva koja pada na pamet kad se spomene "najbolja u serijalu" iako objektivno ima kvalitetnijih. Da ne spominjem fenomenalan soundtrack...

• Like 1
Posted
On 12/4/2022 at 4:35 AM, Besni lala said:

:smiley33: hmmm ...Vise mi se dopao teaser al dobro.

Isto, teaser je bio prepun nekih kultnih cena iz igre sto ovde i nije bas slucaj.

Nadam se da samo nece menjati pricu za Dzoelovu cerku, posto se to nesto spominje po redditu

• Like 1
Posted

Mozda je post vise za Lustraciju, ali, covece, koliko sam se kao klinac lozio na Dreu de Mateo (zavrsavam rewatch Sopranosa). Nikad mi nije bilo jasno kako je Moltesani sa takvom ribom. Mislim da sam Dzojia i SoA gledao pretezno zbog nje 😄

• Like 1
  • Love 1