Drug Crni Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Ni Val Kilmera se ne secam A "Legendu" sam gledao..dosta puta. I dan danas ga se dobro secam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Val Kilmer na snimanju tog filma upoznao svoju, tada buduću a sada bivšu, gospođu. Willow odličan film, bolji od 99 posto onoga što se danas snima kao fantastika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 (edited) hmmm ...Vise mi se dopao teaser al dobro. Edited December 4, 2022 by Besni lala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted December 4, 2022 Author Share Posted December 4, 2022 Meni je ovo bas dobro leglo. Nista prenaglaseno i usiljeno, bez nekih nepotrebnih WOW efekta, uz prihvatljivu dozu patetike i Gay storija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Kakva je ova serija sa Staloneom. Vidim dobre ocene na IMDB-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 U duhu ozivljavanja HBO serija, krenuh ponovo da gledam i Homicide: Life on the street. Definitivno najpotcenjenija serija ikad. Vrhunska, a dosta ljudi je nije gledalo, niti culo za nju. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Ali zato ne znam nikoga ko je gledao da mu se nije dopala meni je jedino tu smetao Kelerman, od početka nisam mogla da ga smislim. Zato Pemblton 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Cetrnaest epizoda, a ja sam jedva skupio 4... Come on! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 (edited) Meni lično najbolja proceduralna policijska serija ikada. Edited December 5, 2022 by Ding Hao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 18 hours ago, alcesta said: Ali zato ne znam nikoga ko je gledao da mu se nije dopala meni je jedino tu smetao Kelerman, od početka nisam mogla da ga smislim. Zato Pemblton Three Man and Adena mi je najbolja epizoda neke serije ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 18 hours ago, Markoss said: U duhu ozivljavanja HBO serija, krenuh ponovo da gledam i Homicide: Life on the street. Definitivno najpotcenjenija serija ikad. Vrhunska, a dosta ljudi je nije gledalo, niti culo za nju. Ja sam je počeo gledati prije petnaestak dana, stigao sam do četvrte sezone. Prvi put je gledam i baš mi je lijepo legla. Sjajno je napisana, likovi su lijepo razrađeni, glumci su dobro iznijeli uloge. Sviđa mi se i taj vajb devedesetih, bez mobilnih telefona i ovovijekovnih novotarija, fazon stara škola. Ima par grešaka u trećoj sezoni što sam primijetio (kao da nije dobar raspored epizoda, pošto ima radnji koje su se desile, a zaboravljene u sljedećoj epizodi), ali ništa strašno. David Simon je genije što se tiče ovog žanra, naravno da mu je The Wire masterpiece, ali nije mi ni ova mnogo lošija. Sve u svemu, ko voli ovaj žanr, toplo mu preporučujem da odgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 1 hour ago, Markoss said: Three Man and Adena mi je najbolja epizoda neke serije ikad. Pisao sam o tome na starom forumu. S4 E17 "Full Moon" , Kelermar i Luis idu tokom noći idu u neki zabačeni hotel i tu istražuju neko ubistvo. Epizoda ima takav neki mistični vajb da je meni prva koja pada na pamet kad se spomene "najbolja u serijalu" iako objektivno ima kvalitetnijih. Da ne spominjem fenomenalan soundtrack... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Tulsa King Odlična, zabavna. U par navrata sam se fino smijao. Gledaće se do kraja prva sezona. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted December 6, 2022 Share Posted December 6, 2022 On 12/4/2022 at 4:35 AM, Besni lala said: hmmm ...Vise mi se dopao teaser al dobro. Isto, teaser je bio prepun nekih kultnih cena iz igre sto ovde i nije bas slucaj. Nadam se da samo nece menjati pricu za Dzoelovu cerku, posto se to nesto spominje po redditu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 6, 2022 Share Posted December 6, 2022 Gledam The Peripheral ... Isporučuje. Još jedna eksploatacija (uslovno rečeno) Virtual reality teme, sa time travelom i finom akcijom. 2 epizode, još nisam odustao, znači da obećava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 6, 2022 Share Posted December 6, 2022 Dobra je, ja pratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 6, 2022 Share Posted December 6, 2022 1899 neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 1899 neko?Ja sinoc poceo. Odgledao samo prvu epizodu. Nisam imao neki "wow" utisak, ali videcemo.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 16 hours ago, NikadProtivKaline said: 1899 neko? Nije los, malo je usporen na kraju, slično Dark-u, al' mene je lijepo odvezli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesdin Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 1899, odgledao. Nije loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Videh trejler za Blood Origin... Majcice draga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 https://www.serijala.com/fantastika/mike-flanagan-ce-adaptirati-kingov-the-dark-tower-za-amazon/ Film nisam imao želju da pogledam.Nadam se da će serija izgledati bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 21 hours ago, sasha arsenal said: https://www.serijala.com/fantastika/mike-flanagan-ce-adaptirati-kingov-the-dark-tower-za-amazon/ Film nisam imao želju da pogledam.Nadam se da će serija izgledati bolje. Pa teško da će bit' gore... Film mi je bio teško razočarenje - kao i It . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Mozda je post vise za Lustraciju, ali, covece, koliko sam se kao klinac lozio na Dreu de Mateo (zavrsavam rewatch Sopranosa). Nikad mi nije bilo jasno kako je Moltesani sa takvom ribom. Mislim da sam Dzojia i SoA gledao pretezno zbog nje 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts