bergkamp bcd Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 28 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Jesi ti video kako se zavrsila ta scena u filmu? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Isto kao i kosarkaska sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 39 minutes ago, goldberg said: Jesi ti video kako se zavrsila ta scena u filmu? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 (edited) 😶 Edited July 30, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 2 hours ago, McLeod said: Ove sezone mislim da imate dobre sanse za iskorak, skockace se tim svakako, nemate tesku grupu u EC, tu mozete daleko i konacno da se ozbiljnije ukljucite u borbu za ABA titulu. 7 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Vidim i kod vas zabavno na temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 3 hours ago, McLeod said: Ove sezone mislim da imate dobre sanse za iskorak, skockace se tim svakako, nemate tesku grupu u EC, tu mozete daleko i konacno da se ozbiljnije ukljucite u borbu za ABA titulu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Prvo mi nije jasno što forsiraju Ticketline. Eventim ima u ne znam koliko gradova prodajna mesta, mnogo bi lakše bilo sve. Možda su im skuplje usluge, ne znam. A drugo, kad zovete Ticketline obavezno stavite ispred sebe ono obaveštenje sa njihovog sajta, jer ćete morati da im čitate pola stvari. "A gde to piše?" - pa nisam izmislio, jebogati. Takođe, loš im je pregled sektora u Areni, za razliku od Eventima. I te rezervacije, koje crne gluposti. Lepo plati i zdravo. 24č traje razervacija, onda ispale i jebiga. Uglavnom, ove sezone moje društvo i ja uzimamo 9 karata, prošle smo 5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Sve više se priča o McLeanu. Jeste i on skraćen ali je jeben igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Ja negde procitah da nam je Radulje zelja. Ne znam samo kako mozemo protiv kineskih juana. I plus mislim da ima jos jednu godinu ugovora.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 A onaj Tomas što se pominjao je završio s Himkijem pre koji sat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Nema Raduljica ugovor, istekao mu je. Ako postoji šansa, uzeo bih ga bez razmišljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 A nekada nije valjao. Dobro, tad je bio Pekovic i Rasko pride. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 U repstaciji ne mogu da ga gledam, ovde bi bio top, kontam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Pa sad, top... Serviceable ili decent bi bile adekvatne srpske reci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Svakako bi bio Ostojin srprajz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Radulja je na meti nekih NBA klubova takođe, koliko sam čuo. Toronto je bio zainteresovan, ne znam da li je još aktuelna ta priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Meni je Raduljina motivacija uvijek bila upitna. Njemu kad se igra može da natrpa svakog, no češće na terenu izgleda kao neko koga boli paja da ujutru ustane iz kreveta. Sale je to uspio donekle da suzbije svojom harizmom, nisam siguran da bi to prošlo kod Andree. Moraću da kažem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Mani Radulju daj Meklina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Meščini da ja Radulja poslije drmanja koševa u Železniku bio kategoričan da ovde više nikada neće igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 To je bilo u vrijeme bivše vlasti. :p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 18 minutes ago, Ne sam Safete said: Meščini da ja Radulja poslije drmanja koševa u Železniku bio kategoričan da ovde više nikada neće igrati. Ne bih mu zamerio na tome. Ipak, prošlo je dosta vremena, ko zna. Sve to pod uslovom da ne dobije zaista neku ponudu iz NBA. Kina - ko zna, mnogo veće pare sigurno, al možda ga je smorila već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 (edited) 58 minutes ago, realno *w said: Ne bih mu zamerio na tome. Ipak, prošlo je dosta vremena, ko zna. Sve to pod uslovom da ne dobije zaista neku ponudu iz NBA. Kina - ko zna, mnogo veće pare sigurno, al možda ga je smorila već. Nekako bi mi bilo logičnije da je on završio u 🇯🇵 umjesto Mačvana. Edit : sad bi se uveliko ložili da će se Mačvan vratiti da je tako Edited July 31, 2019 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 neko napisao na netu ej raduljica i sad ljudi pricaju o njemu a nidje veze sa nama no kad je vec tema pokrenuta 😊 ma kakav raduljica nikad mi se nije svidjao svaka njemu cast na karijeri navatao se para promenio brdo klubova igrao za neke velike ekipe sve ok sve to stoji ali meni se on uvek cinio kao neka sirovina u igrackom smislu naravno a i neko rece taj voljni momenat to isto e sad ubadao je dobre ugovore sigurno da ima nesto i u repki je bio solidan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts