Del Piero Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Jbg, Djordi ne vraca depozit koji ste polozili za wc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Kompletno sportsko društvo se pretvara u običnu sprdnja i svi ćute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Danas novi odlasci. Stay tuned... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 8 minutes ago, Poodle Care said: Danas novi odlasci. Stay tuned... Oustoja, Lončar, Todorić, Šiljobad i SvetiGeorgieUbivaNosdahu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ja ne znam sta ste ocekivali posle ne dobijanja wc. I prosle godine kad smo igrali ista takmicenja su imali veci igracki budzet. A tek sada kad igraju jace takmicenje nisam ni sumnjao da ce biti drugacije. Nego malo me cudi sto jos sada potpisuju. Sad su igraci skuplji bar za 30% nego sto ce biti za 2 meseca.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ne znam sto te cudi to kad i sam kazes da cemo imati vise kesa nego prethodne sezone? Tih 30% vise koje placamo u ovakvoj raspodeli finansija je nista za nas ... jednom recju - sica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ovo je prvi put od izbacivanja "prvog brata" iz kluba da je Zvezda ispoštovana od grada i države. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Kad cak i Voodoo to priznaje onda je to realno ispostovavanje. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Izuzetno komična tema, bolje da ne počinjemo o tome. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) 18 hours ago, Beonegro said: Pozajmica. Mada je i to sranje, moralo je da mu se nađe mjesto kod nas. Ako Partizan nije ozbiljno računao na njega u narednoj sezoni zarad rezultata (čitaj osvajanja domaćih trofeja), verovatno je bolje da ode malo da se slobodno raspuca u Megi pa da se vrati u Partizan kao mnogo bolji igrač. Partizanu treba trojka tipa Atić. Edited July 4, 2019 by Edvard Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ne vidim nikako logiku u ovome, nije ovo 2011. godina. Šta, mi ćemo imati na 1/2 tako ozbiljne igrače, da za njega nema mesta? Ne mislim da je pozajmica loša, igraće jaku ligu, imati minute sigurno, ali mislim da je nepotrebno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 3 minutes ago, realno *w said: Ne vidim nikako logiku u ovome, nije ovo 2011. godina. Setite se gde ste bili 2011- e 😄 ok samo je meni smesno 😕 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Moze i 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 10 hours ago, Luchifer89 said: Oustoja, Lončar, Todorić, Šiljobad i SvetiGeorgieUbivaNosdahu Bili danas da provere stanje na računu... Još uvek ništa... 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Bili danas da provere stanje na računu... Još uvek ništa... Čekaju obeštećenje za Terika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 oce nekad nesto da se desi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 7 minutes ago, Stex said: oce nekad nesto da se desi? Mozda bolje da se nista ne desava 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Ne budite neozbiljni, zna se kad mi dovodimo, tamo nekad krajem septembra. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 6 hours ago, realno *w said: Ne vidim nikako logiku u ovome, nije ovo 2011. godina. Šta, mi ćemo imati na 1/2 tako ozbiljne igrače, da za njega nema mesta? Ne mislim da je pozajmica loša, igraće jaku ligu, imati minute sigurno, ali mislim da je nepotrebno. Da je Vujošević iz 2011. ili 1990. tu, njemu bi igrao. Pretpostavljam da Miško ima neku komunikaciju sa ovima iz KKP i da je ovo neki dogovor koji se uklapa u planove obema stranama. Nažalost, umesto njega će na toj poziciji igrati neko ko nije mnogo ili uopšte kvalitetniji, ko nema taj potencijal, ali će u datom trenutku svojim iskustvom pomoći da se uzme KRK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Quote Određeni su šeširi za žreb u Evrokupu, koji će biti održan 12. jula. Prvi šešir: Prometeus (Grčka), Darušafaka (Turska), Unikaha (Španija), Lokomotiva Kubanj (Rusija) Drugi šešir: Uniks (Rusija), Makabi Rišon (Izrael), Galatasaraj (Turska), Lijetuvos Ritas (Litvanija) Treći šešir: Budućnost (Crna Gora), Tofaš (Turska), Cevedita Olimpija (Slovenija), Ulm (Nemačka) Četvrti šešir: Androa (Španija), Huventud (Španija), Oldenburg (Nemačka), Limož (Francuska) Peti šešir: PARTIZAN (Srbija), Trento (Italija), Monako (Francuska), Breša (Italija) Šesti šešir: Nanter (Francuska), Venecija (Italija), Virtus (Italija), Aseko (Poljska) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Tegi najavljuje pojacanja. Navodno centar iz Endese. Da cujem licitacije?[emoji16]Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Goran Huskic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 7 minutes ago, Alek The Great said: Tegi najavljuje pojacanja. Navodno centar iz Endese. Da cujem licitacije? Sent from my SM-G970F using Tapatalk Radović 1/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Imaćemo 450k za 3 igrača, centar i 2 beka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 @Poodle Care trinkijeri vam jede prostor u capu :i 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts