Jump to content
Vox92.net Forum

Poodle Care

Members
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Poodle Care last won the day on September 19

Poodle Care had the most liked content!

Community Reputation

1,487 Excellent

About Poodle Care

 • Birthday 04/28/2019

Recent Profile Visitors

1,661 profile views
 1. Yap. Izgubio je pojam o dubini. Krenuo snažno, lopta od igrača u vis, usporio, sve vreme gledao u loptu i na kraju prebacio.
 2. Dogovorili smo bili Rajkovića, ali je savez stopirao. Video sam da su se naši žalili, ali to ide u onu fijoku sa žalbom za onu turnir titulu iz 46. Sve u svemu, imamo tih par rupa, ali ima i ekstra kvaliteta. Večeras smo bili bolji i morali smo do 3 boda. Možda nam se do kraja grupne faze i vrati.
 3. Pakuje sam sebi, kakav majstor
 4. Nogama je bio penal, a crveni kao vrata
 5. Volden, Jare, Zagor, Tomas i Art dvocifreni 86-77
 6. Ladno će biti preko 20000 mališana...
 7. https://twitter.com/Natalija_K1
 8. Da se vrnemo tamo gde pripadamo... - Dugovi... Ta opaka boljka hara i razjeda naš voljeni klub. Evroligaši već određeno vreme kubure s budžeti, klubovi evrokupa se ljuljaju kao male lađe na uzburkanom okeanu, ABA liga posrće zbog njegovo ujedinjenje, a Boga mi, gospodo i gospođe, ne cveta cveće ni u našem klubu. Dolazi vreme reogranizacije, transformacije i sistematizacije. - Ćuti, Tegi. I zato mi ne smemo da se opušćamo, nego da gledamo u budućnost, da vatamo korak s reformu, s finansijski tokovi i prilivi, da vaćamo Evropu, da vaćamo Svet. Ja npr. kao rukovodeći organ od ovaj klub neprestano se hrabro vaćam s tendencije, ako ja mogu da se vaćam, moraćete i vi da se vaćate. Svaki od nas mora da si da svoj doprinos i žrtvu. A sad par rečinica o prethodnoj sezoni rećiće neko neutralan, neko ko nije zaposlen u Partizanu. Dođi, dođi Tegi. - Što se nastupa našeg najtrofejnijeg kluba u EC tiče, igralo se muški i ispalo se pred sam kraj grupnog dela. A kad smo kod ABA i KLS tamo ima jedno sveto pravilo, sve je suprotno od onog što izgleda da jeste. Sta biste vi rekli kada biste videli npr. ovaj rezultat iz majstorice plejofa ABA , a da niste pratili utakmicu? Molim režiju za prilog 12A. - Razbli ih, jel tako. Vidite drugarice i drugovi kako ste naivni. Sudio je Sreten Radovic. Znate li vi ko je taj sudija? Sudija koje se lako kupuje. Isto tako i sa sudijama u KLS - Beloševićem, Obrkneževićem i Nikolićem. Idemo dalje... - Ovo su neki čobani, budale. - I za kraj najslađe, naš najtrofejniji klub odbranio je Kup Radivoja Koraća ubedljivom pobedom protiv gradskog rivala. - Hvala, Tegi, hvala. A sad će Andrea malo o ekipi, radu, priprema, sezoni koja nam sleduje... - Ja bih sad mogao da iznosim određene pravce kako će naša igra da izgleda, ali vidim da je Mile izneo pljeskavice sa raštilja, a zna se da pljeskavice nisu ništa naročito kada se ohlade pa reko da skratim. Imamo puno posla, u odbrani smo zbilja dobra ekipa, a u napadu još moramo da radimo. Hvala. - Hvala, Andrea, ali pre nego što se pozabavimo sa pljeskavice moramo da se pozabavimo s naši veterani, s oni koji su s ovaj klub od njegovo osnivanje i koji su nesebično vukli, vukli ovaj klub i dovukli ga dovde di je ona sad. Jedan spontani aplauz za naši veterani. - E sad svečano proglašavam sezonu otvorenom. Eeeeeeeedemo!
×
×
 • Create New...