Jump to content

Edvard

Član foruma
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Edvard

  1. Nate Wolters je imao platu u Uniksu 874.000$. Igrao pre toga za Maccabi. '91. je, najbolje godine 193cm Već je igrao ovde. Bio bi odlično pojačanje.
  2. Edvard

    Tata

    Jako je zanimljivo čitati diskusiju u kojoj Zvezdaši i Partizanovci jedni drugima dokazuju da oni nisu licemeri nego ovi drugi. 😂😂😂
  3. Edvard

    Tata

    Momci, hvala Vam na duhovitim postovima. Baš sam skoro komentirao sa nekim da Srbi imaju puno duha i da se šale i pod bombama, prave viceve, pišu vesele grafite. Zato, u vreme pandemije, Srpski narod opstaje, jer ima duha i dobru, jaku duhovnu osnovu. U Sloveniji, svaka četrta mlada oseba razmišlja o samoubistvu, podatak za poslednjih godinu dana, verjetno zaradi koronavirusa.
  4. Na 64:63, Stipanoviću ne sude korake, CO uzima loptu u napadu, istice im napad, zapisnicki sto im daje novih 14 sekundi, niko nije video iz KKP! Šta gledaju oni?!? I CO daje flouter za 3 razlike.
  5. Evo opet, sami su bili dva puta, onda posle dva-tri dodavanja su izgubili loptu a da nisu ni šutnuli ka košu. Svašta.
  6. Ne razumem da igraču u 15.sekundi napada, kada gubimo 10 razlike, ostane sam na šutu za 3 i neće da šutne nego kao još malo da kruži lopta. To je mana evropske košarke, u NBA bi šutnuli u 3. sekundi, ako ih ostaviš same.
  7. Kad Filip uđe u EL mod, ne treba ga puno trošiti. Treba ga čuvati za odlučujuće minute.
  8. Justin Cobbs je bio idealno rešenje za Zvezdu, a pošto je u Budućnosti, znači da nema neku preveliku cenu. Umesto bilo kog pleja bi bio sjajno rešenje, da ne pričam umesto backup-a.
  9. Pejdža su dobro čuvali, a kada je bio sam na trojci, Gordiću je bio na ignore listi. U odbrani se trudi i baca za svaku loptu, presekao je 2-3 napada. Plus, što reče ATG, bio je najbolji strelac.
  10. Pecarski je rupa u odbrani, dobro je što se pokupio i otišao da gledamo ove pitbule Novicu i Birču.
  11. Ova prijateljska utakmica je sjajno režirana, a protagonisti je čine još uzbudljivijom, dok Toša zadovoljno trlja ruke.
  12. I Birčević. To je ta osovina prednjih točkova parnog valjka.
  13. Trebalo je Gorda da šuta bacanja za produžetak.
  14. Ipak je Trinkijeri pruzio sansu Gordicu da nekako izgubi utakmicu
  15. Mora nešto konkretno da se preduzme, ovo sa negativnom energijom očigledno ne deluje. Neki transparenti, grafiti, otvorena pisma...
  16. Pošto živimo u 'Zlatnom dobu', bruka je da se Partizan muči sa prvakom Italije u gostima. Treba to rešiti sa lakoćom, kao Trg republike.
  17. Mora da bude jedan gabaritni centar, a izbor nije bio neki. Mada je možda bolje da su probali sa Muslijem, deluje mi raznovrsnije od Parahuskog.
  18. Mnogo mi se sviđa ovaj tim Žalgirisa. Ako im se poklope kockice, mogli bi da iznenade nekog u play-offu. F4 Barca, Fener, Real i Žalgiris.
  19. Milutinov je trebao da deli minutažu sa Jokićem na 5 i eventualno da odigraju ponekad zajedno kad imaju protiv koga. Raduljica je miljenik, to se zna. Umesto njega je trebalo zvati bilo koga, najbolje nekog mladog povesti da uđe u sistem. Imena ne treba pisati ovde jer novinari kopaju svuda kao lešinari.
  20. Edvard

    KK FMP

    Stigao jednog beka pod košem i bandžirao ga.
  21. Edvard

    KK FMP

    Okben UluPaj 30 minuta na krilu. Čovek je sam izgubio utakmicu... ustvari, trener mu je dao priliku.
  22. Koliko se Partizan ispalio što se odrekao Pecarskog. Gledao sam juče FMP, oduševljen sam, vrhunska selekcija, spoj mladih igrača i klinaca. Ima dosta materijala za Zvezdu, nema ni B od brige za budućnost. Šteta je za Pota što ima toliki raskorak kvaliteta u toku jedne utakmice, od lucidnosti i sigurnosti na obruču do serije promašenih sl. bacanja. Izvinite za poluoftopik.
×
×
  • Create New...