Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, pavijan2 said:

Kada se Djordje pojavi na naprednjackom standu u Busijama oni osvajaju 99% glasova.

Ih, osvajaju i bez njega. :classic_biggrin: Ovako možda izazove sumnju kod nekog iz tog društva ko navija za KKP.

• Ha-ha 1
Posted
30 minutes ago, 34Barkley said:

Ih, osvajaju i bez njega. :classic_biggrin: Ovako možda izazove sumnju kod nekog iz tog društva ko navija za KKP.

Bez Djoka skromnih 95%.

• Ha-ha 1
Posted

Da, biće tradicionalno ružno. Ne znam da li bi pomoglo da ih baš oderemo (u šta iskreno sumnjam), ali kazni će biti svakako.

U svakom slučaju, dobro obratiti pažnju na green peace Gagića.

Posted

Ja nekako očekujem laganih 2:0.

Naši problemi sa njima u plejofu prethodnih godina su došli zbog toga što smo u ovo doba bili raspuštena banda ne mnogo kvalitetnih igrača od kojih je ogromna većina znala da neće biti tu i sledeće godine pa su što pre hteli na raspust. Te iste igrače su vodili treneri upitnih kvaliteta ili koji su takođe glavom već bili u drugom klubu.

Ove godine imamo skoro sve suprotno. Nije vrhunski kvalitet, ali je dovoljan za ono sa čim se suočava u ovom trenutku. Laganih 2-0.

Posted (edited)

Najprijatnije iznanadjenje mi je Novica i kako se odnosio prema igri, kapiten kapitenski citavu tekmu.

Najneprijatnije koliko dugo ni jedan bek nije mogao nista da ubode

Edited by Ne sam Safete
  • Like 1
Posted

Nisam gledao, pratio sam rez, pomislim eto jedne lagane pobede, ali moram već u naslovu da saznam da se Rade povredio. Dečko je od stakla definitivno.

Posted

Gagara dobio zasluženu porciju. 

Da je malo pametniji, pa da se priča o dabl dablu, al'... 

Janković S. intelektualno ne zaostaje uopšte od kolege. Koliko iritantna pojava. 

Novica je bio preložen, malo me i iznervira kad krene da šiba tu decu, al' Novica... 😄

Što Pecarski nije bio u timu? 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...