Jump to content

Zonsa

Član foruma
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zonsa

  1. Odlozeno, najmanje do 4. aprila. Cempionsip, Liga 1, Liga 2, konferencijske lige...Loše 😥
  2. Gagica medju gorane poslati da posumljava Srbiju posle Beograda 😄
  3. Precenjuju ovi nasi sami sebe, kako koja nova generacija nastane sa dobrim klincima, vidi se talenat. Ali jok, mladunci se odma ugledaju na ove starije polufudbalere pa njihovim stopama. Dobro, imaju jos dve utakmice, mada bas bas tesko.
  4. Zonsa

    Chelsea FC

    Sta se desava sa tom zabranom za dovodjenje igraca? To je ozbiljan problem ako je zvanicno.
  5. Jutros sam bio optimistican. Jeste, kriv sam, jeo sam govna, bas tim recima, bez moljenja. Radio sam to i to jer sam bio slep od ociju. Sramota!
  6. Meni se svidja dres, uvek su mi se svidjale ove jednostavnije varijante. Sto je neko napisao gore, u ovom dresu cemo da bijemo amere 😁 Naravno, po nekom iskustvu imam utisak da koja god varijanta dresa da se pojavila ljudi bi bili nezadovoljni. Takvi smo 😂
  7. Mislim da mozemo do pobede bez neke velike muke, imamo dobar tim, i to u kakvoj su nam formi par igraca mislim da mozemo da stavimo minimum 2 komada. E sad diskutabilni smo uvek bili, sa nama se niakd ne zna, bukvalno. Ajmo nasii!!!
  8. Austrija Slovenija: 1 i D 2+ Ukrajina Srbija: 2 Moze se probati.
  9. Mislio sam da ce ga Tot dati pred kraj nesto sugavo, neki odbitak pa da kao bude zanimljivije u produzetku, ovako nista, smor tekma previse taktike i opreza. Bolje bilo finale le za klasu.
  10. Sad najavljuje evropu sledece godine, to je to 😂
  11. Zonsa

    FK Partizan 2019/20

    Kazu da je #51 resena stvar, dolazi na prozivku. 😐 Inace, zna li neko sta je sa bratom Vakulkom, mladim pojacanjem na duze staze?
×
×
  • Create New...