Besni lala Posted Wednesday at 09:43 AM Posted Wednesday at 09:43 AM Ovo deluje jako ...doduše, nekako poznato ?
Nicklord Posted Wednesday at 12:12 PM Posted Wednesday at 12:12 PM 17 hours ago, Smrtokapa said: Heroji 3 se obavezno instaliraju na svaki računar. Retko se igra ovih godina doduše, mislim da sada otprilike jednom godišnje uzmem i odigram partiju for the good old days. Nije lako organizovati ovakav multiplejer leta gospodnjeg 2025, ali ništa nije nemoguće ako ima volje. Inače nisam neki igrač, shvatio sam to pre nekih petnaestak godina kada je jednu devojku i mene spojila ljubav prema HoMM, pa smo se dogovorili da se odmerimo u 1 na 1 duelu. Negde na početku treće nedelje pojavila se ispred mog grada sa Bronom i gomilom baziliska. Pružio sam otpor, ali bedan. Bacio sam Bless na svoje hobgobline. Rekla mi je "dobro, može svakome da se desi.". Ako igraš heroje jednom godišnje ne uhvati se koliko ima broken taktika ili spellova koje su super jednostavne za korišćenje a prejake su - Diplomacy ili heroj Luna i Firewall. Ovi ljudi što igraju ozbiljnije multiplayer ne smeju da koriste jedno 15% igrice zbog toga a ni ne sećam ih se svih, nisam sto godina igrao 😄
Klotzen Posted Wednesday at 06:58 PM Posted Wednesday at 06:58 PM Ja od HoM 5 nisam igrao serijal, multiplayer za potezne igre je za mene uvek bio mučenje. Odprilike posle HoM 5 je izašao King's Bounty koji me je odvukao na njih i nisam se nikad vraćao na HoM serijal. Sigurno ću overiti single player kada ovo izađe jer jedino što još igram su potezne strategije i RPG, za ove "brže" igre me već polako izdaju refleksi 🙂 . Dobro opalim i po koju upravljačku simulaciju, upravo se zanimam u slobodno vreme sa jednom. Očekujem da će napraviti upgrade HoMM 5 ali da će neke stvari pokušati da vrate na HoMM 3 kako bi se dodvorili publici. Vidim po YT da će grafika biti ok, otprilike kao King's Bounty 1 serijal
Smrtokapa Posted Thursday at 04:04 PM Posted Thursday at 04:04 PM On 3/26/2025 at 1:12 PM, Nicklord said: Ako igraš heroje jednom godišnje ne uhvati se koliko ima broken taktika ili spellova koje su super jednostavne za korišćenje a prejake su - Diplomacy ili heroj Luna i Firewall. Ovi ljudi što igraju ozbiljnije multiplayer ne smeju da koriste jedno 15% igrice zbog toga a ni ne sećam ih se svih, nisam sto godina igrao 😄 Zavisi negde i od mape do mape valjda. Znam da se Diplomacy banuje, zatim ceo Conflux (sprites imaju no retaliation, jedinice nižeg nivoa su jake, žarptice i feniksi imaju duplo veći rast, heroji dobijaju školu magije na startu...), negde i Necropolis, pa zatim Kure (i dalje ne znam da li je to on ili ona) zbog logistike kao specijalnosti, itd itd.
Recommended Posts