Stiletto Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Pobeda Srbije 21:18 nad Letonijom i prolaz u finale. Ubili ih Srbi iz daljine, osam dvojki, sam Stojačić pet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Amerikanke su šampionke, svaka čast. Ajmo naši sad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Kakva tekma, pršti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Bravo momci!!! Sjajni! Kako volim kad Dzimer izgubi 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Bravo momci, šampioni! Neverovatna utakmica sa obe strane, šta su sve ispogađali! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Kako ostade van obruca ona Dzimerova trica za pobedu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 (edited) Ali Jutro je u pozadini dok Majstor(ović) daje intervju 😄 Kao da su igrali u Srbiji. Serbs have magic touch, like they are allergic to losing Edited June 4, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 al smo ih odradili basketaski. stojacic i vasic vrhunski, pored el klasiko majstora. dzimer 🙃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Au kakva tekma, mislim da je ovo prva 3x3 tekma koju sam odgledao od pocetka do kraja. Nisam imao pojma da je SP u Becu, da sam znao, definitivno bih otisao da gledam. Nerealno koliko uzbudljiva utakmica i definitivno svako ko nije gledao neka vrati i odgleda. Moram da pocnem da pratim 3x3 jer me je ovo odusevilo. Svaka cast momcima, bukvalno su Ameri imali 2 suta za pobedu i ono Dzimijevo sto je izaslo iz obruca je bilo neverovatno. Kada sam vec imao link odgledao sam i devojke. Isto zanimljiva tekma, francuskinje su malo srljale, krenule su okej, ali posle su bas brzale u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Brka najjači ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Strahinja MVP, bravo! 3 minutes ago, Pacino said: Au kakva tekma, mislim da je ovo prva 3x3 tekma koju sam odgledao od pocetka do kraja. Nisam imao pojma da je SP u Becu, da sam znao, definitivno bih otisao da gledam. Nerealno koliko uzbudljiva utakmica i definitivno svako ko nije gledao neka vrati i odgleda. Moram da pocnem da pratim 3x3 jer me je ovo odusevilo. Svaka cast momcima, bukvalno su Ameri imali 2 suta za pobedu i ono Dzimijevo sto je izaslo iz obruca je bilo neverovatno. Kada sam vec imao link odgledao sam i devojke. Isto zanimljiva tekma, francuskinje su malo srljale, krenule su okej, ali posle su bas brzale u napadu. Preuzbudljivo, ja skoro nikad ne gledam 3x3 i onda sam bila na ivici sve vreme 😄 Kakve šuteve su ispogađali i Ameri i naši, bukvalno kao shootout što bi rekli komentatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 (edited) E ovo je bio kvalitetan basket. Nasi su stvarno neverovatni. Ovo stvarno jeste sport u kojem na kraju uvek nekako pobedimo. Edited June 4, 2023 by Del Piero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 6 minutes ago, Del Piero said: E ovo je bio kvalitetan basket. Nasi su stvarno neverovatni. Ovo stvarno jeste sport u kojem na kraju uvek nekako pobedimo. Bukvalno. Sramota me sto ranije nisam poceo da pratim. Ali tekma u kojoj smo gubili 15:19 i na kraju dobili 21:19 protiv odlicnih Amera. 15 minutes ago, DameTime said: Strahinja MVP, bravo! Preuzbudljivo, ja skoro nikad ne gledam 3x3 i onda sam bila na ivici sve vreme 😄 Kakve šuteve su ispogađali i Ameri i naši, bukvalno kao shootout što bi rekli komentatori. I na kraju kakav sut je promasen, bukvano po svim parametrima je trebalo da udje, kako nije uslo mislim treba da se ispita. xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 2 minutes ago, Pacino said: kako nije uslo mislim treba da se ispita. xD 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Linkunen brzi od mene. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 I na kraju u konkurenciji muškaraca zlato za Srbiju, srebro ide u SAD. bronza u Letoniju. Fantastična utakmica u kojoj su Srbiju više nosili unsung heroes Vasić i Branković ofanzivnim skokom i poenima kad Stojačić i Majstorović nisu mogli ništa da pogode. Amere je nosio Fredete, ostala trojica su bila tu da ih bude četiri u ekipi, tek tu i tamo bi uradili ponešto. U finišu su dvojica glavnih u Srbiji počeli da pogađaju, Fredete krenuo u hero ball sam protiv svih ali bogovi basketa su odlučili drugačije i na kraju Branković za Vasića za pobedu Srbije. Kod dama zlato za SAD, srebro za Francusku, bronza za Australiju. Francuskinje u finalu sa šutem za 2 12/0 nisu imale šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Sve ste rekli. Kao sto kaze Stiletto, Bogovi basketa su pogledali nase. Nije slucajnsot da ono drvo pod kosem Amera, koje su poveli samo za skok i nista drugo, izgubi kljucnu loptu i omoguci nasima napad za pobedu. Jedno od boljih finala u zadnjih nekoliko godina. Alal vera, sampioni. idemo po olimpijsko zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 2 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Bog neba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 kakav selebrejšn...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Surova dominacija Uba se nastavlja, osvojili su za sada svih 6 odigranih Mastersa na turu. Za 1 mesto na Mastersu se dobija minimalno 40 000$, na nekima i više. Ub je i pored tih finansijskih nagrada sa Mastersa odlično prošao od ugovora sa sponzorom iz Kine, kako sam čuo npr. Stojačić ima mesečno 8 000$. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Surova dominacija Uba se nastavlja, osvojili su za sada svih 6 odigranih Mastersa na turu. Za 1 mesto na Mastersu se dobija minimalno 40 000$, na nekima i više. Ub je i pored tih finansijskih nagrada sa Mastersa odlično prošao od ugovora sa sponzorom iz Kine, kako sam čuo npr. Stojačić ima mesečno 8 000$. Al zato mora i kod njih i kod limana po jedan kinez.Ovaj Barać iz Uba životinja parekselans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Gledao sam malo finale Uba protiv Letonaca za koje je najbolji bio takođe naš čovek, nekada ispodprosečni ABA plej Pašajlić. Majstorović ima mnogo meku ruku, mogao je verovatno da napravi bolju karijeru u košarci. Ovi ostali, uključujući i Stojačića, su klasični basketaši, posebno onaj Barać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts