Down With The Sickness Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 hour ago, Constantin said: Možda ovo nije pravo mesto, ali jednostavno moram ovo da podelim s vama, jer sam, eto, presrećan. Postao sam deda, po prvi put, istina, ali se nadam da će svaki od četvorice sinova da mi podari po 2-3 unuka-ke i eto, moje bogatstvo počinje da se isplati. Ima li šta lepše..... P.S. Teodora je njeno ime Ma sto nije mesto, pa ima veze sa godinama , cestitamo. Ajde, nemoj sad da se napijes …….. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 4 minutes ago, Denis Jasharevic said: Ma sto nije mesto, pa ima veze sa godinama , cestitamo. Ajde, nemoj sad da se napijes …….. Mora malo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 hour ago, Constantin said: Možda ovo nije pravo mesto, ali jednostavno moram ovo da podelim s vama, jer sam, eto, presrećan. Postao sam deda, po prvi put, istina, ali se nadam da će svaki od četvorice sinova da mi podari po 2-3 unuka-ke i eto, moje bogatstvo počinje da se isplati. Ima li šta lepše..... P.S. Teodora je njeno ime Čestitke i najlepše želje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Kada se moja ćerka rodila, zdrava i živa, popio sam to veće 2 boce "Moet Chandon" šampanjca. Majka se porodila carskim rezom u petak ujutro (bio je baš naš pravoslavni Veliki petak pred Uskrs), iz bolnice sa bebom izašla u nedelju popodne, u ponedeljak ujutro u studentskoj uniformi polagala ispit na faksu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 hour ago, Constantin said: ... P.S. Teodora je njeno ime Teodora = božju dar, Božidarka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Cestitke na dedu i da praunucice doceka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Čestitam, e jesi omatorio. :)Nek je Teodora živa i da te malo omekša. Razmazio si se sa tolikim dečacima.Sent from my LM-G710VM using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Čestitke, zemljače. 😄 :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 hour ago, mrd said: Čestitam, e jesi omatorio. 🙂 Nek je Teodora živa i da te malo omekša. Razmazio si se sa tolikim dečacima. Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Tek sam se sad podmladio....a biću još mlađi I hvala...da ti se vrati. Hvala i Stefanu "zemljaku" , a ko je za čast....izvolte 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Cestitke deda, neka ti je zdrava i ziva. Lijepo ime Teodora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 4 hours ago, Constantin said: Možda ovo nije pravo mesto, ali jednostavno moram ovo da podelim s vama, jer sam, eto, presrećan. Postao sam deda, po prvi put, istina, ali se nadam da će svaki od četvorice sinova da mi podari po 2-3 unuka-ke i eto, moje bogatstvo počinje da se isplati. Ima li šta lepše..... P.S. Teodora je njeno ime Čestitke Constantine 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 30 minutes ago, Constantin said: Tek sam se sad podmladio....a biću još mlađi I hvala...da ti se vrati. Hvala i Stefanu "zemljaku" , a ko je za čast....izvolte ne vredi. Neka me odmah bannuju, ali da se popije i popusi i ovde, valja se. E, sad valja i potrositi. Ziveli. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 E mrde, nek se vazda za ovakve stvari pije, a "banovi" dođu i prođu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darby O'Gill Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Evo, ja naginjem kriglu za zdravlje i sreću male Teodore, bila vazda ponos i dika svog deda Koče 👸 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Cestitke, Konstantine! Zdrava i srecna bila! Pa da castis kad svrate forumasi u Nis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 38 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Cestitke, Konstantine! Zdrava i srecna bila! Pa da castis kad svrate forumasi u Nis. Naravno, sa zadovoljstvom. Ne samo forumaši, nego i moderatori 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Cestitam! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Cestitke! Moja jedna koleginica juce isto postala baba, po treci put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 9 minutes ago, Angelia said: Cestitke! Moja jedna koleginica juce isto postala baba, po treci put Hvala Anđo, živa mi bila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Cestitam deda i da budes omiljeni lik unuke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Čestitke, deda. Da u punom zdravlju dočekaš i praunučiće i da se dalje podmlađuješ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 18 hours ago, Constantin said: Teodora je njeno ime cestitke hrabroj mami veeeeelika pusa malenoj bebici a dedu nek moderacija oma banuje na barem 3 rekreativna mjeseca jer ce ga u protivnom malena pretrcat dok si rekao -> Teodora! ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 13, 2019 Author Share Posted June 13, 2019 @Constantin čestitam deda. Sve najlepše bebi i mami i celoj porodici. Deca su najveće bogatstvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironside Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 @Constantinsve najljepše čestike. Svako dobro Tebi, sretnoj majci i ocu, a pogotovo curici. Puno veselja ti želim. À propos, princeze su puno bolje od klinaca - kao mačke; umiljate, nepredvidljive, inteligentne, svojeglave... Uživaj i želim ti još puno potomčadi. @Džudi" Deca su najveće bogatstvo " - i gnjavaža i briga i trošak, zapravo koštaju cijelo bogatstvo. Pa ih opet iznova pravimo - nikad u pamet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 25 minutes ago, ironside said: @Džudi" Deca su najveće bogatstvo " - i gnjavaža i briga i trošak, zapravo koštaju cijelo bogatstvo. tocno sam znao! cim sa vidio ovaj nick ispod naslova topica. da ga nema, trebalo bi ga izmislit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts