Jump to content

lekoviti

Član foruma
  • Posts

    615
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lekoviti

  1. Šta god ovo bilo, nek trpi ko mora. Hvala svima na lepom druženju. Ta-ta.
  2. @BojanaCZV Da ne kačim ovde pirateriju, imaš PM.
  3. Jedan zanimljiv live wallpaper...
  4. Ne budimo nakraj srca. Možda je ovo samo reklamiranje glavnog sponzora ekipe, neke banke i njenih povoljnih stambenih kredita sa niskom kamatnom stopom. Otud i primereni slogan "za dom spremni" .
  5. @BojanaCZV https://www.imdb.com/title/tt8267604/ Film je nakon projekcije dobio petnaestominutne ovacije, najduže u istoriji Kanskog festivala, zasluženo.
  6. Da bi se ova važna pitanja što manje postavljala, svakom totalitarnom sistemu je potreban Emmanuel Goldstein, dežurna babaroga, Boško Obradović. Preko vojske korisnih idiota se spinuje da su Boškićevi najblaže rečeno kretenski stavovi daleko veći problem od sistema koji otvoreno toleriše naciste i najgore nasilje.
  7. https://www.nytimes.com/2019/02/21/sports/break-dancing-olympics.html Evo prilike za braću Đogani da zasluže nacionalnu penziju!
  8. Kažem, stvar ukusa. A da su korektna vina to svakako stoji.
  9. @Stondisha Ne sumnjam da imaš dobre namere ali na ovaj način uništavaš topik. To što nekoga etiketiraš i trpaš u srBovski kalup, optužuješ ga da te drži u septičkoj jami i bombarduješ ga frazama i jeftinim Photoshopom nije suštinski različito od odvratnog diskursa sa druge strane spektra, koji trabunja o antisrpskoj zaveri, sorosevcima i izdajnicima. Ako pažljivije pročitaš videćeš da Tom Waits ne pripada toj fioci u koju ga trpaš. Da bi mogao da razumeš šta je napisano pokušaj da ne nastupaš kao čovek sa Misijom, kao neko ko će svojeručno odvesti Srbiju u svetlu budućnost samo ako se na forumu obračuna sa izmaštanim sVrbovima.
  10. Nije baš da nema veze, postoji klasifikacija... https://www.thewinecellarinsider.com/bordeaux-wine-producer-profiles/bordeaux/list-of-current-st-emilion-classifications/ O kvalitetu konkretnog vina mogu da dam svoju skromnu ocenu ali samo ako sam ga probao, zato se u ova generalna ocenjivanja nerado upuštam. Stvar ukusa ali meni se crnogorski Chardonnay ne sviđa, prejak mi je nekako, to bi trebalo da bude blago vino. Daleko mi je bolji Rubinov Chardonnay koji je otprilike u tom cenovnom rangu. https://www.rubin.rs/proizvodi/chardonnay/
×
×
  • Create New...