Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam imao nameru da te uvredim, ako jesam molim te izvini. Što se tiče sadržine posta, a na osnovu onoga što sam pročitao sa tvoje strane to je moj utisak, da više navijaš za Žoca nego za KKP. Što se tiče Rade, to jeste bio pokušaj šale, očito krindž, jbg, delovalo mi smešno u glavi. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Malo je degute unižavati Atamana ovde. Na prethodnoj utakmici je bukvalno obrisao pod Željkom. 5
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jos jedna stvar mi je nejasna, a to je da se Obradovic ne oglasava. Ok dao si ostavku i poslao pismo, ali posle toga se izdesavalo jos milion stvari zbog kojih valjda imas obavezu da dodatno objasnis svoju odluku. Navijaci ga docekali na aerodromu, a koliko sam ispratio nije im se ni obratio. Ovu nezadovoljnu masu moze umiriti samo on, niko vise. 1
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ataman je najbolji trener u Europi u zadnjih 6-7 godina, tu nema nikakvog spora. 6
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Princeton said: Ok broski, Ataman je zmaj. Pistol action i Spanish pnr svaku utakmicu. I tako tri EL titule u poslednjih pet godina... Verovatno ima i do toga što su njegove ekipe zapravo igrale i odbranu, za razliku od Obradovićevog umetničkog dela koje je u tom segmentu svake sezone bilo pri dnu EL. Mada šta znam, možda to i nije do trenera... 12
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Princeton said: Ok broski, Ataman je zmaj. Pistol action i Spanish pnr svaku utakmicu. A u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita... Spoiler Šta mi je sa izrekama ovih dana 😅 U rukama igrača PAO su pistol akcija i španski p'n'r ubojita oružja. A džabe igračima KKP bivaju nacrtane sve te košarkaške bravure (koje ne poričem btw), kad ne znaju da izvedu loptu iz auta... 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Malo je degute unižavati Atamana ovde. Na prethodnoj utakmici je bukvalno obrisao pod Željkom. Jos vise kad dodamo da u zadnjih 7 sezona ima 3 EL, jedno finale, jedan f4 i jednu prekunutu sezonu gde je dominirao. Edit- da dodam na listu i srebro sa Turskom na EP, gde bi verovatno bilo i zlato da Sengun nije doziveo brainfart s onim zicerom. Edited 2 hours ago by Losmi17
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) On 11/28/2025 at 7:02 PM, NMX said: Bgm, u komšiluku baciše i sns limara pod autobus u sklopu podele odgovornosti po modelu svi odgovorni, ja ne. Sad je ovo već jedna manipulacija navijačima koja je prilično opasna i potencijalno ugrožavajuća za pojedince pa ću se suzdržati daljeg komentarisanja svega toga. Bukvalno 24h kasnije sve ovo. Povici GDE SU STRANCI (e, jbt!) dobacivanje igracima, lomljenje Arene... kako li ce izgledati zivot tim ljudima koje provlace po medijima? Pritom su informacije koje se dele podeljene u manje vise dve grupe medija.Prva grupa, ovi Ostojini ili mediji bliski klubu koji furaju Ostojinu i pricu par ljudi iz UO- business as usual. I druga ova UM ekipa (nova, n1, sk, danas) koja fura vesti koje dobija od delova UO blizim Zeljk i koja prenosi vesti koje nastavljaju sa prebacivanjem krivice na sve druge pa i igrace (ovaj i onaj sabotirao, onog dodali mimo sportskog sektora...) i dodatno lozi navijace. Pravi se prilicno opasna atmosfera u kojoj lako neko moze da najebe. O trajnijim posledicama po klub i ugled istog pred buducim igracima da i ne govorim. Edited 2 hours ago by NMX 13
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa čitava farsa i služi da se neko predstavi kao žrtva, a svi ostali kao krivci, uz bacanje pod autobus igrača i ugrožavanje njihove bezbednosti. 3 1
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Željko je prošle godine promenio celu ekipu za koju je dobio zeleno svetlo od uprave kluba, sada hoće da promeni predsednika i pola uprave kluba. Meni deluje da se previše zaigrao i to van terena koji nije njegov. Veliki podršku navijača ima,ali ne svih i to ovi što su bili protiv njega sada ne smeju ništa da kažu jer bi dobili po pi.... Videćemo šta će se dešavati, ali deluje da nije još gotovo. 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Predaleko je sve ovo otišlo. Nemerljiv i nenadoknadiv gubitak je odlazak Željka. Voleli ga ili ne, meni kao navijaču Zvezde su najvoljenije titule bile upravo osvojene dok je on bio trener Partizana jer imaš potrebu da uvek budeš bolji protiv najboljeg. Sad to više neće biti isto. Sa druge strane ovo što se dešava je i odgovornost samog Željka. Niko me ne može ubediti da ovo lično on nije mogao da spreči. On je iznad kluba i bilo koje osobe koja obitava u njemu. Jedan njegov zahtev i sve bi se rešilo. Ako nije mogao sa ovim timom, gde se najviše to provlači kao izgovor, to se lako rešava. Kaže da nije zadovoljan pojedincima, oni se sklone i nastavi se dalje. Pa po ceni i da se baci sezona niz vodu. Mišljenja sam da ovde ima i do samog Željka i njegove procene da ne može više. Iscrpljen je i fizički i emotivno, što se i na samom aerodromu videlo. Takav trener a posebno trener kluba gde je legenda i kluba koji neizmerno voli, iz njega odlazi samo kad on lično proceni da ne može više. Sigurno ne odlazi jer ga buše igrači i jedana pišljiva sns goveđa glava. Čini mi se da je kad je dolazio u nekom intervjuu i rekao nešto tog tipa da će u klubu biti sve dok može da da sve od sebe. Jednostavno čovek je procenio da mu zdravlje i preveliko emotivno trošenje više ne dozvoljava da nastavi dalje. Zato se vraćam na početak da je sve ovo predaleko otišlo. Potreba maloumnika da se igrači linčuju, prekida utamica i opstruiše klub je već za posmatranje. 2
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, TB Told said: Pa čitava farsa i služi da se neko predstavi kao žrtva, a svi ostali kao krivci, uz bacanje pod autobus igrača i ugrožavanje njihove bezbednosti. I plitkoumni mediji koji misle da ga zavlace Psihu ili kome vec prenoseci svaku zivu informaciju (bez ikakvog fact checkinga) samo jer ide u pravcu odgovarajuceg narativa. Pa tako laaagano imamo vest koja i dalje stoji gde SK prenosi najavu navjaca da ce prekinuti utakmicu sa Bajernom. Dajes medijski prostor za najavu izvrsenja krivicnog dela, bukvalno nemoguce stvari se rade 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, Guru said: I tako tri EL titule u poslednjih pet godina... Verovatno ima i do toga što su njegove ekipe zapravo igrale i odbranu, za razliku od Obradovićevog umetničkog dela koje je u tom segmentu svake sezone bilo pri dnu EL. Mada šta znam, možda to i nije do trenera... Nije Princeston pricao o tome da je Ataman los nego dosadan, dakle licni stav coveka je da mu je Ataman dosadan.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Apsolutno je sve ovo moglo normalno da se zavrsi. I obe strane su doprinele ovome, i ostoya i zeljko struja i svi ovi probni baloni u medijama. Da ovo nije Zeljko, trener bi otisao i vec bi neko drugi seo na klupu. Ovde se sad odlazi u neki fatalni defetizam, kao da klub nakon njega nece postojati. A on koliko god da je ZO, makar je 2 puta do sad zasluzio otkaz u ove 4 sezone. Citam i na kkp topiku da ih ne zanima vise ovakav klub. Kakav to klub? Pa Ostoya je bio tu i kad je trener bio Canak, Trinki...itd. Pa se nije tako pisalo. Naravno, zarad buducnosti i smanjivanja balasta sledecem treneru, bilo bi dobro da se sazna donekle bar sta se desilo. A cini se da jedino Zeljko moze da smiri ovo ludilo nekom izjavom.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad je došao u Partizan sam rekao da posle Željka u Panati i Feneru nije ostao kamen na kamenu, pa su se neki trigerovali bezveze. E sad Panata i Fener imaju gazde kakve imaju pa im je trebalo nekoliko godina i desetine miliona da se povade.. Inače ne sumnjam da su opet igrači krivi, a ovaj put i sd, predsednik.. 1
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da je najveća greška komšija što igrači nisu kažnjeni za aferu "noćni provod sa pesničenjem". Posle toga, klub gubi autoritet. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Šiljokapi said: Mislim da je najveća greška komšija što igrači nisu kažnjeni za aferu "noćni provod sa pesničenjem". Posle toga, klub gubi autoritet. Klub tu nista nije zajebao. Ako ih ne kazni drzava u odgovarajucem postupku, sta klub ima da radi tu? Plus je Limar najavio disciplinu kao jedan od ciljeva kluba za ovu aezonu pa i ne znamo da li su kaznjeni interno
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Klub tu nista nije zajebao. Ako ih ne kazni drzava u odgovarajucem postupku, sta klub ima da radi tu? Plus je Limar najavio disciplinu kao jedan od ciljeva kluba za ovu aezonu pa i ne znamo da li su kaznjeni interno Kršenje discipline? Kresanje plate? Otkud znam šta imaju u nekom pravilniku, ali sigurno nešto ima. Jednog baciš pod autobus i teraj dalje. Ovako, igrači misle (možda) da mogu da rade šta i kako hoće. Pa dobiješ lelemudanje po terenu
Djuritos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt da mi je neko rekao da ću žaliti igrače Partizana rekao bih mu da ide da se leči. Ja se ne slažem da svi treba da snose odgovornost. Želimir je najveći krivac, iz milion razloga, ali ovo što je uradio klubu kojeg "voli i koji je za njega iznad svega" je u neku ruku mnogo gore od onog iz 2005. Bukvalno je bacio ceo klub pod voz. Ne samo ove nesrećne igrače koji u četvrtak treba da izađu na teren. Nego ceo klub. Kao podneo odgovornost, a sve povukao sa sobom. Baš neprijatno koliko sve grozno izgleda i koliko maske padaju sa pričom "I u beton ligu" i milion sličnih. Koliko ovaj narod pati za kultom ličnosti to je neverovatno. 5 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Djuritos said: Koliko ovaj narod pati za kultom ličnosti to je neverovatno. 2
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Baš je sve loše ispalo. Najgore bi bilo da bude neko sranje u Areni, da neko od igrača bude ugrožen ne daj Bože. Evroliga bi mogla i da izbaci Partizan zbog toga. Ja ne kapiram zašto navijači sad toliko traže Željka, ako on sam neće više? Šta god da je razlog odlaska, čovek više neće. Nudili su mu da promeni neke igrače, šta god hoće, a on neće. Treba to poštivati. Ima do igrača, ali ima dosta i do Željka. Pisano je već o tome. Ja pre mislim da neki igrači iz straha od njega nisu mogli da se sastave, a ne što ga miniraju. Kako miniraš nekoga? Namerno mašiš šuteve, igraš jedno poluvreme pa drugo lelemudaš? Imaš ugovor neki valjda. Sumnjam baš da je to bio slučaj... Sad je loše-loše situacija. Iako se vrati i ako ne. Ovi igrači, pa sve da su svi do jednog Džordani, ne mogu više ništa da pruže u ovakvoj atmosferi. Ni sa Željkom ni bez njega. Najbolje rešenje je totalni reset. Bez Željka, ova sezona da se odradi kako god, pa da se vidi kako dalje. Jer sumnjam baš da će novi igrači dolaziti u klub sa ovakvom situacijom i rizikom. I ove I sledećih sezona. Koliko je Željko doneo Partizanu, isto toliko, ako ne i više, je odeo... Ne namerno naravno, nego je njegova veličina ipak bila iznad kluba u ovom trenutku... 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da ostavim post ovde posto su na KKP topiku previse uzavrele strasti. Trener uvek, ali uvek 1/1, svaki put i uvek gubi ekipu i svlacionicu posle onakve izjave kao sto je Zeljko dao posle Asvela u Francuskoj. Pisao sam vec al da ne trazim svoj post, posle toga nema vise nazad u odnosima sa igracima. Oni vise nece da ginu za tebe i ne veruju ti u to sto radis sa njima, a neki se u zavisnosti od karaktera odluce i za tihi bojkot. Posle toga je pokusao sa 'dobar policajac' strategijom nakon Fenera gde kaze da nije video kurcobolju, ali ocekivano nije uspelo kod igraca. Nakon toga dolazimo do utakmice sa Pao, gde je u pitanju ili totalni bojkot trenera ili potpuno odsustvo mozga kod vecine igraca. Da podsetim izjavio je i za Tajrika, Dzabarija i Vanju da ne zna zasto ne igraju, pitajte njih, javili su mi doktori, frapiran sam sto ne igraju itd. Jako opasna izjava za same igrace, moze da se tumaci na vise nacina, a u kombinaciji sa raznim nagadjanjima po medijima doslo se do atmosfere linca prema igracima, posebno Vanji kao domacem kojeg sumnjivo bole ledja. Morao bi da izadje sa nekom poduzom izjavom i to brzo, jer je verovatno i nenamerno doveo situaciju koja moze biti vrlo ozbiljna po upravu i igrace. Upravu naravno ko jebe, ali bi moralo da se izadje na cistac, prevashodno zbog igraca. Ukoliko bi neko od igraca, narocito stranaca dobio cak i samar a kamoli nesto vise, to bi znacilo kraj ambicija da ce bilo ko ozbiljan u buducnosti doci ovde. 1
suptil Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Емоција води навијаче. Сећам се када је Роби долазио у Звезду. Летео сам усхићен, био сезонац због Просинечког. Када су га најурили исекао сам сезонску уз писмо као члан клуба послао Лукућу и годинама нисам ишао на утакмице. Слично је сада са Жељком и Партизаном. Апсолутно разумем људе који се спремају за бојкот. Велико пражњење следи, мада са новом управом Партизана можда дође Жељко за последњи његов плес. Са овом управом то је завршена прича. Очекујем бушење Партизана, излазак прљавог веша и доста тога у наредном периоду. Из мог угла приче неуспешне сезоне Партизана, уложен огроман новац итд. .... У савремено свету свуда се доста улаже и не може увек да се уложено исплати. Тако да тај аргумент да се не враћа уложено мени не пије воду. Толико од мене у овом тренутку везано за утисак везан за дешавање у Партизану.
Nikom nista Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 4 hours ago, DameTime said: Razumela sam pitanje, samo mi je smešno. Ne, nisam došla s idejom da istražujem psihološke profile navijača To interesovanje se izrodilo postepeno, kako sam više vremena (virtuelno) provodila ovde sa vama. Razlog što sam toliko decidno želela da ostanem nesvstana je vrlo prost - ne dopada mi se društvena podela koju za sobom vuče svrstavanje u neki od dva navijačka tabora. Prosto, želela sam slobodu da pišem na svakoj temi, bez da neko podozrivo gleda na sve što napišem. Iz istog razloga sam se na početku forumašenja držala van tema o domaćoj košarci. Pri čemu ja realno i jesam neki casual fan Ne bih da rušim sneška 😀, ali nije ti baš najbolje išlo 'neutralisanje'. Nije se baš videlo iz aviona, ali suptilni signali kojoj strani brda pripadaš su sve vreme bili tu. Nešto kao kod sportskih komentatora... trude se da budu neutralni, ali... 😀 I da napomenem da, kao i tada, i sada sa zadovoljstvom čitam tvoje upise 😀 1
Giorgio II Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago @Djuritos apdolutno, zato je i pogodan za "jahanje" 1
Recommended Posts