Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Gledam danas Dubai-Fener, sramota je kako se sudi u najjacoj ligi evrope, nema nikakvog kriterijuma kod sudija, smesni faulovi na jednoj strani a na drugoj pa u dva navrata THT na prodoru dva coveka udaraju i nista se ne sudi. 

Imam utisak da su sudije u fazonu aj bre on je jak moze da izdrzi neki udarac😂, Mekinli mukica mala daj njemu faul.

• Like 1
Posted

Koliko god imao ogroman rispekt za senjor Pedra i ovo sto Valensija radi, drago mi je ipak da ih je neko prizemljio.

Nikad nisam bio fan tih ekipa kod kojih se iz aviona vidi da igraju daleko iznad mogucnosti.

Mozda ce biti jeres to sto pricam, ali i taj sam stil igre mi se ne dopada. Masa njih uporedjuje s Parizom prosle godine, meni je to nidje veze poredjenje.

• Like 1
Posted

6 minutes ago, Losmi17 said:

Koliko god imao ogroman rispekt za senjor Pedra i ovo sto Valensija radi, drago mi je ipak da ih je neko prizemljio.

Nikad nisam bio fan tih ekipa kod kojih se iz aviona vidi da igraju daleko iznad mogucnosti.

Mozda ce biti jeres to sto pricam, ali i taj sam stil igre mi se ne dopada. Masa njih uporedjuje s Parizom prosle godine, meni je to nidje veze poredjenje.

Losmi, kad si tu, kako komentarišeš rumors oko kouča Obradovića u Panati :s_d:

• Ha-ha 1
Posted
On 1/7/2026 at 2:27 PM, Losmi17 said:

Nema potrebe, mi imamo trenera i to dosta boljeg od tog kog pominjes.

Letos je napravljena greska sto se nije procistio sastav i sto je Dimi generalno produzavao ugovore i davao sakom i kapom.

Reket nam je kritican, i tu maltene nema produkcije a i defanzivno je daleko od dobrog.

Ne znam kad se vraca Lesor, ali nam treba sveze krvi podhitno.

Ne pomaze ni sto TJ kratki ne moze da nadje kakav takav ritam, i sto se realno Slukas olinjao. Jbg, krstenica.

Ocekujem da se ipak stabilizujemo i zavrsimo u prvih 5.

@NMX

• Love 1
Posted
5 minutes ago, Losmi17 said:

@NMX dobio si odgovor.

#wethegreens

Čujemo se dogodine kad kouč O. posle derbija sa Olimpijakosom bude govorio pogledajte tabelu evrolige i sve će vam biti jasno :s_d:

Posted
9 minutes ago, NMX said:

Čujemo se dogodine kad kouč O. posle derbija sa Olimpijakosom bude govorio pogledajte tabelu evrolige i sve će vam biti jasno :s_d:

Placa Covic Oli da me rusi...

• Ha-ha 1
Posted
22 minutes ago, NMX said:

Pa sto bi neki rekli, onda vise nismo prijatelji, ako se to desi.

Mislim da cemo se vratiti na misiju make Efes great again.

• Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, Gudura said:

Voleo bih da vidim scenu gde Zoc modri i peni: Fuck you Kendrick Nunn, fuck you! Tacnije, platio bih da to gledam😆

Ili kaže Faridu i Lesoru in your eyes you are good guys fuck you everybody

A Lesoru u glavi ringišpi, diznilend i šipka na jugu gde stoji sa megafonom

• Ha-ha 2
  • Pumpaj! 2
Posted
16 minutes ago, robespierre said:

Može Žoc u Panatu, taman da kouč Ataman preuzme Partizan umesto Penjaroje na kraju sezone.

Hoćeš da losmi završi u ludnici?

• Like 1
  • Ha-ha 8
Posted
3 hours ago, Losmi17 said:

@NMX dobio si odgovor.

#wethegreens

Objasnjenja smejanja: Nista licno, no hard feelings, ali ovo wethegreens...svaki put mi smesno.

Posted
1 hour ago, Eddard said:

Hoćeš da losmi završi u ludnici?

Bukvalno.

Doduse to je bad tezak sf, ali znam da biste vi grobari voleli da vas goat preuzme...

Posted
7 minutes ago, Losmi17 said:

Bukvalno.

Doduse to je bad tezak sf, ali znam da biste vi grobari voleli da vas goat preuzme...

Misliš da se vrati.

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted

Ne skontah sinoć čemu onaj jajarski timeout Spanulisa na 9 sekundi do kraja i 9 razlike za Monako. Čak se i Martinez čudio zašto je traženo. I prvu utakmicu je dobio Monako 90:84, pa nema govora o jurenju koš razlike za međusobni duel. 

Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Ne skontah sinoć čemu onaj jajarski timeout Spanulisa na 9 sekundi do kraja i 9 razlike za Monako. Čak se i Martinez čudio zašto je traženo. I prvu utakmicu je dobio Monako 90:84, pa nema govora o jurenju koš razlike za međusobni duel. 

Можда имао себе у фантазију и хтео да осигура 20 поена уместо 10, победом од 11 разлике. 😃

Друго могуће објашњење је да већина тренера у Евролиги ради са неком озбиљном его шифром у глави па мора да истера сваку своју замисао колико год она била небулозна. Тако је и Душко у трећем колу тражио тајмаут против Париза на секунд до краја при резултату 90-77.

• Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, aleksa7 said:

Можда имао себе у фантазију и хтео да осигура 20 поена уместо 10, победом од 11 разлике. 😃

Друго могуће објашњење је да већина тренера у Евролиги ради са неком озбиљном его шифром у глави па мора да истера сваку своју замисао колико год она била небулозна. Тако је и Душко у трећем колу тражио тајмаут против Париза на секунд до краја при резултату 90-77.

I naš trener je egoista. On bi tražio timeout na par sekundi do kraja...Ali da ne izgubimo sa 20, nego barem 18 razlike. 😏