Milko Miller Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Steta, moglo ovo da se dobije. A dok imamo pobede manje više samo u Beogradu mi smo samo tim za plejin. Kalinić kao najiskusniji u timu ne sme da bude taj koji je često najnervozniji, Batler mora da popravi košarkašku inteligenciju i da pocinje da bolje razume evropsku košarku. Ali i pored svega da su Nvora i Moneke mogli da imaju već neku minutažu protiv Cedevite, verujem da bi dobili. 1
Liske Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Sve je sudio u korist domaćina. Svaku moguću odluku je preinačio na našu štetu. U par navrata se jasno čulo preko mikrofona kako izgovora "for me" i samim tim nameće svoje mišljenje koje je u 75% situacija bilo pogrešno i tendenciozno. 1 1
Todo Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Baš, baaš šteta. Gorčina jer je utisak da je lošija ekipa dobila večeras. Valensija je bukvalno poradjala koš celo drugo poluvreme. Odigramo brutalnu odbranu i onda bacimo loptu na tribine. Očekivano da ćemo malo trpeti povratak igrača iz povrede i njihovo vraćanje u formu,a to jedino može kroz mečeve. Moneke 5 zicera, baš puno. Jbg imaš šut za pobedu i ne šutneš, teško da može gore. 3
JPM Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Prvo poluvreme sa Yagom i par brainfartova i to je to. Kostace mnogo ovaj poraz ali jebiga. 2
Henry Chinaski Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Valensija je brutalna ekipa kad ih krene, a sralo ih je za medalju. Nešto slično ko Makabi, kad ih krene da vidim taj tim koji će ih zaustaviti. Tako da ništa strašno, uništi ćemo ih u Beogradu. 1
srlepajce Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Bas mnogo lose vodjena utakmica Sasin poraz jbg Bukvalno veceras nikome sem Kodiju ne bih dao loptu u ruke u zavrsnici Neverovatno forsiranje Cime i Kaline a Dm skroz zaboravljen 1
liv7 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Valensija,Bajern,Dubai.Porazi.Nijedna od ove 3 ekipe nece videti plej-of.Ja ne pamtim da sam gledao ekipu kojoj igra toliko zavisi od domaceg terena dvorane,grada...Izgubiti od 3 ispodprosecne ekipe u gostima,a kuci razvaliti PAO,dobiti Monako bez pola tima...i u ABA ligi lose u gostima...ovde smo se bar setili da u 2 poluvremenu navucemo spustene gace,nazalost bilo je kasno 2 2
Giorgio II Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 hour ago, Losmi17 said: Mislim da ozbiljne ekipe uzimaju ovo, kao neka vrsta stejtmenta. Valensija je odigrala bas prosecan mec. Nadreale su bile neke izgubljene kao i Batlerova nonsalancija na samom kraju meca. Prosto taj lagani g league pristup na samom kraju meca je bio grozan. Apsolutno...nadam se mu se ovakve gluposti više neće dešavati. Pod košem kao i Batlerova završnica - 0
mister-no Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ne može sve da se dobije, a i dobra nam je ovo škola za F4. Ima i važnijih stvari od košarke 🙂
berti Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Šteta, ali nema mesta očajavanju. Da se malo prizemljimo. Svaka pobeda je rudarenje, to nas čeka i dalje. Čvrsto držati domaći teren i ubosti neku pobedu vani. 1
Crni Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Sit sam Kalinica. Ako si psihicki nestabilan uzmi neplaceno, idi da pecas... Idi u penziju, sta god, ovako prodavati utakmice jednu za drugom... Nisam mu zaboravio kako je ostavio klub na cedilu na kraju prosle sezone, ove je nastavio. Greska Obradovica sto mu je dozvolio da ovaj istetava pravdu, umesto da mu kaze da zacepi gubicu i da igra, ako nece molim lepo. Nasim momcima zelim da zalece rane, muski su poginuli. Obradovicu prst na celo, mora da se sece sa Plavsicem i Jagom. Mogli smo pametnije, strah me da ne postanemo iskljucivo domacica ekipa, u ton slucaju nema neke velike sanse za zavrsnicu, i pascemo na neku sredinu vrlo brzo. Raduje povratak Nvore i Monekea, iako su ispali iz ritma, nadam se Grejemu sto pre, jer me svaki sekund Jaga boli i previse. 5 2
Knipex Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 1 minute ago, Liske said: Sve je sudio u korist domaćina. Svaku moguću odluku je preinačio na našu štetu. U par navrata se jasno čulo preko mikrofona kako izgovora "for me" i samim tim nameće svoje mišljenje koje je u 75% situacija bilo pogrešno i tendenciozno. Suđenje ne da je bilo korektno nego je bilo vrlo dobro i baš je glupo bilo šta sudijama zamerati. 11
No name Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Ako Saša pod hitno ne zaustavi Kalinica procice isto kao Sveropulos sa Teodosicem gde je o ovaj radio šta je hteo, svadjao se sa sudijama, terao svoju pravdu a ekipa trpela. E isto to radi Kalinic iz meča u meč, pravi gluposti redovno, I košta tim. Ekstremno je nervozan i vrlo lako može da bude poguban i da prenese lošu energiju na ostatak tima. Pod hitno ga postaviti na mesto , to treba da bude prvi zadatak Saše da shvati da je on igrač, da nije iznad tima, da se podredi timu, kao i da nauči da kanalise negativnu energiju. 2
Maverick88 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) 1 minute ago, srlepajce said: Bas mnogo lose vodjena utakmica Sasin poraz jbg Bukvalno veceras nikome sem Kodiju ne bih dao loptu u ruke u zavrsnici Neverovatno forsiranje Cime i Kaline a Dm skroz zaboravljen Kodi je sam usrao 5 izgubljenih lopti, tako da ni njemu ne bi dao lotpu u ruke nikako Edited 47 minutes ago by Maverick88 2 1
Урош19 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) 1. Ne da se usranom do potoka 2. Ekipa da napravi jedan faul u 4/4 kakva god bila odbrana nikad nisam video 3. Slučajno sam ušao na lajv topik i ono treba apsolutno treba obrisati jer neverovatne stvari se pišu za igrače koji su se dizali u nebesa pre 2 nedelje, i to usual suspects pišu svaki put. Edit: Što se tiče Kalinića do poslednje 2 utakmice se ništa na štetu ekipe nije izdešavalo ali se sad klasično ciganski preuveličava. Pred leto je CMM bio za smenu i nema sa njim ništa od dobrih rez ali je sad top plej, trenutno je Kalina meta, jedva čekam da vidim ko će biti sledeći. Edited 44 minutes ago by Урош19 6 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Steta, mogli smo dobiti. Presabrati se, idemo dalje. 1
quentin Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Kalinić nervozan, Moneke van utakmice, Batler još uči šta je košarka u Evropi, gomila izgubljenih lopti. Da smo izgubili desetak razlike lako bi se zaboravilo, ovako žalimo jer se nismo uopšte izborili za taj posljednji šut. A morali smo. 4
Bode Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 2 minutes ago, liv7 said: Valensija,Bajern,Dubai.Porazi.Nijedna od ove 3 ekipe nece videti plej-of.Ja ne pamtim da sam gledao ekipu kojoj igra toliko zavisi od domaceg terena dvorane,grada...Izgubiti od 3 ispodprosecne ekipe u gostima,a kuci razvaliti PAO,dobiti Monako bez pola tima...i u ABA ligi lose u gostima...ovde smo se bar setili da u 2 poluvremenu navucemo spustene gace,nazalost bilo je kasno Imamo skor 2-3 u gostima, ovo je zesce preterivanje. 5
Bejn Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Izgubili smo ne zato što je Valensija bila dobra nego smo mi bili baš loši i to u više segmenata. Bar jedna Dubai/Valensija je morala da se dobije. Kalinić jeste pogrešio ali ne možeš mu na tome zameriti. Više zbog konstantnih rasprava sa sudijama i tehničkih. Batler razočaravajuć u ključnim momentima. 1
BattleBender Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Mec pune lude dinamike, gresaka i ludila na obe strane. Ozbiljno dobar haos. Kod nas su svi donosili i odnosili. Samo Moneke nije. I naravno Yago. To bi bilo to. 1
Papadac Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) Ja ne znam zasto pljujete Kalinu, covek preorao teren veceras, radio sve... i to sto je bio nerzovan je s razlogom, svirali mu nepostojeci faul na 2 + 1 i jedva docekali da mu daju i tehnicku... Moneke odigrao verovatno najgoru utakmicu od dolaska Edited 44 minutes ago by Papadac 5
Čočo Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Greške koje smo pravili nisu sistemske i lako se rešavaju. Sve je u glavi. Verujem da će ekipa iz ovoga da izvuče pouke, spusti se malo na zemlju. Takođe verujem da sledeće dve kod kuće padaju Olimpijakos i Barselona. ❤️ 2 1
liv7 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 minute ago, Bode said: Imamo skor 2-3 u gostima, ovo je zesce preterivanje. Ako i Makabi racunas u gostovanje,onda svaka cast.. 1 2
drakon1 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 6 minutes ago, Valensija said: I pored 19 izgubljenih lopti, mogli smo uz samo jednu glupost manje doci do pobjede. Bas steta. Recimo dva poena iz tehnickih koje je prouzrokovao Kalinic. 2
K.Dot Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 4 minutes ago, JPM said: Prvo poluvreme sa Yagom i par brainfartova i to je to. Kostace mnogo ovaj poraz ali jebiga. Nije baš, sigurno smo 20-ak preglupih gresaka napravili, teško da bismo i Spartak dobili a to da će ovaj poraz da košta, to je tačno. 1
Recommended Posts