Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bravo bre!Kako me nerviraju ove ekipe poput Baskonije konacno da im presecemo brk! 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo da pozdravim najveceg cara univerzuma i prosetam novi avatar. 3 3 2 18 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nadam se da je kanalizacioni otpad završio sa praćenjem ekipe na poluvremenu i da će ova tema na dalje da lepše miriše. Zgazi ih sveeeeee!!! ❤️🔥 13 1
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kopaj, krampuj, tovari, izrudarismo je nekako na mišiće 13 3
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Što reče onaj jedan neznani junak - iako sam musliman, moram da se prekrstim. 4 1 4
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je tip utakmice koje ranije nikad nismo dobili. 7
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Chima u OT 8 poena 2 skoka 1 asistencija 1 blokada Kakav takeover u OT. Bravo za sve igrace, bas bitna pobjeda. 19 5
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Semi mudonja, pretpostavljam da je zamerio Monekeu zbog glume i da traži izmenu zbog umora (a možda i malčice straha zbog bacanja) a ne povrede. Promašio je dva bacanja, možda bi zamena pogodila sva tri, al bi izgubil. Hrabrost se često nagradi. Bravo Zvezdo! 5
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ove ekipe poput Baskonije moras odmah u pocetku saseci i pokazati im ko je gazda inace dobijes ovo gde se oni naloze da mogu konacno da dobiju i pocnu da pogadjaju neke suteve. Nego je li Batleru muda kao u misa? 2
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Chima u OT 8 poena 2 skoka 1 asistencija 1 blokada Kakav takeover u OT. Bravo za sve igrace, bas bitna pobjeda. Zasluzio je da se hvali u naredna dva podkasta 😄 Mislim da je mec odlucila ona Odzelejeva dagger trojka iz coska
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To bre, ovakva pobeda nam treba. Ekipa je pokazala da ima karakter, bukvalno svi igrači su odigrali drugo poluvreme odlično. Idemo dalje. 3
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odoh da se izvinjavam gospodji sto sam je oterao tri lepe kad je 2min pre kraja 4/4 krenula da prolazi ispred tv-a 4 4 2 5 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cody 13a!A ona trojka na kraju mu iscurila....Floor general. 4
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobismo ekipu koja je sutirala bacanja 26/26, i trojke 14/31. Kakav rolerkoster...Nevjerovatna utakmica i nevjerovatni usponi i padovi. Baskonija odigrala vrhunski ali ih je ludak Diakite uveo nervozu i izbacio iz ritma. Imali smo suđenje kakvo do sad nikad nismo imali, iako imamo pošteno suđenje ove sezone ruku na srce. 4
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je Zvezda, borba, borba i borba. Pobeda je bio cilj, osvojili smo bodove i to je ono što se računa. Umetnički dojađ je nebitan. Uz četstitke igračima i stručnom štabu svaka čast i sudijama 3
Recommended Posts