Don Dusko Posted March 25 Posted March 25 Bravo bre!Kako me nerviraju ove ekipe poput Baskonije konacno da im presecemo brk! 1
Cavani Posted March 25 Posted March 25 Samo da pozdravim najveceg cara univerzuma i prosetam novi avatar. 3 3 2 24 1
Čočo Posted March 25 Posted March 25 Nadam se da je kanalizacioni otpad završio sa praćenjem ekipe na poluvremenu i da će ova tema na dalje da lepše miriše. Zgazi ih sveeeeee!!! ❤️🔥 16 1
Smrtokapa Posted March 25 Posted March 25 Što reče onaj jedan neznani junak - iako sam musliman, moram da se prekrstim. 4 1 4
Miki28 Lakers in 5 Posted March 25 Posted March 25 Chima u OT 8 poena 2 skoka 1 asistencija 1 blokada Kakav takeover u OT. Bravo za sve igrace, bas bitna pobjeda. 23 5
Volter Posted March 25 Posted March 25 Semi mudonja, pretpostavljam da je zamerio Monekeu zbog glume i da traži izmenu zbog umora (a možda i malčice straha zbog bacanja) a ne povrede. Promašio je dva bacanja, možda bi zamena pogodila sva tri, al bi izgubil. Hrabrost se često nagradi. Bravo Zvezdo! 6
Don Dusko Posted March 25 Posted March 25 Ove ekipe poput Baskonije moras odmah u pocetku saseci i pokazati im ko je gazda inace dobijes ovo gde se oni naloze da mogu konacno da dobiju i pocnu da pogadjaju neke suteve. Nego je li Batleru muda kao u misa? 3
Kosjan Willavić Posted March 25 Posted March 25 Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Chima u OT 8 poena 2 skoka 1 asistencija 1 blokada Kakav takeover u OT. Bravo za sve igrace, bas bitna pobjeda. Zasluzio je da se hvali u naredna dva podkasta 😄 Mislim da je mec odlucila ona Odzelejeva dagger trojka iz coska
TB Told Posted March 25 Posted March 25 To bre, ovakva pobeda nam treba. Ekipa je pokazala da ima karakter, bukvalno svi igrači su odigrali drugo poluvreme odlično. Idemo dalje. 4
drperce Posted March 25 Posted March 25 Odoh da se izvinjavam gospodji sto sam je oterao tri lepe kad je 2min pre kraja 4/4 krenula da prolazi ispred tv-a 4 5 2 8 1
Don Dusko Posted March 25 Posted March 25 Cody 13a!A ona trojka na kraju mu iscurila....Floor general. 4
Dzo23 Posted March 25 Posted March 25 Dobismo ekipu koja je sutirala bacanja 26/26, i trojke 14/31. Kakav rolerkoster...Nevjerovatna utakmica i nevjerovatni usponi i padovi. Baskonija odigrala vrhunski ali ih je ludak Diakite uveo nervozu i izbacio iz ritma. Imali smo suđenje kakvo do sad nikad nismo imali, iako imamo pošteno suđenje ove sezone ruku na srce. 5
Perkos2 Posted March 25 Posted March 25 Ovo je Zvezda, borba, borba i borba. Pobeda je bio cilj, osvojili smo bodove i to je ono što se računa. Umetnički dojađ je nebitan. Uz četstitke igračima i stručnom štabu svaka čast i sudijama 3
Recommended Posts