VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, DameTime said: Sam se stara o sebi, ne stanuje u naselju podignutom radi pranja para, udomljava životinje, nije neka izgubljena paljevina na terenu, nego se smireno ponaša... Ok, nešto mora da mu fali 😁
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Zvezdaš sa Temua said: Na nasu zalost, nekom nece odgovarati sav ovaj haos u i oko partizana i gledace na sve nacine da sto pre ugasi vatru i potencijalni pozar... Kako bolje smiriti strasti nego pobedom u derbiju? Nama fudbal, njima košarka.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Ti mu falis. 😄 Bravo Dule, dobijaš poene za ovaj odgovor. 😁
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, DameTime said: Ok, nešto mora da mu fali 😁 Moguce da mu nedostaje zena, da ga upropasti 😁 1 1 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, BojanaCZV said: Moguce da mu nedostaje zena, da ga upropasti 😁 Da bude ono "Nisam ni slutio koliko su mi drugari kreteni dok se nisam oženio" 🤣
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sector said: Plus što gubimo kolo nakon Barse. Namučiće nas sigurno Bosna nakon velike pobede nad Barsom, ali ne verujem da možemo izgubiti. Posle te utakmice ne znam s kim igramo, ali dobijamo i to. 1 5
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, DameTime said: Nije on Vildoza. A i gde ja stavim šapicu, to je to 😄 Brate mili, dečko je hodajući green flag. Sam se stara o sebi, ne stanuje u naselju podignutom radi pranja para, udomljava životinje, nije neka izgubljena paljevina na terenu, nego se smireno ponaša... Ok, nešto mora da mu fali 😁 Nešto - ima ružnu prošlost.. Ali to smo mu oprostili.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, BojanaCZV said: Moguce da mu nedostaje zena, da ga upropasti 😁 Uz mene bi bio samo bolji. 😇 2 minutes ago, mister-no said: Nešto - ima ružnu prošlost.. Ali to smo mu oprostili. A ja njemu opraštam ružnu sadašnjost. 😁
Gavran Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Sector said: Barsa bez Laprovitole protiv nas. A igra li Davis? 😌
Šiljokapi Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 12 minutes ago, Gavran said: A igra li Davis? 😌 Ni Mirota ni Dejvis ni Parker
Nikom nista Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 2 minutes ago, Šiljokapi said: Ni Mirota ni Dejvis ni Parker Mozda i ne igramo sa Barsom 😃
Šiljokapi Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 2 minutes ago, Nikom nista said: Mozda i ne igramo sa Barsom 😃 Vidim ja nešto je čudno Šta nas briga ko je s druge strane
propolis Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 55 minutes ago, nikad vise na ovaj forum said: Na nasu zalost, nekom nece odgovarati sav ovaj haos u i oko partizana i gledace na sve nacine da sto pre ugasi vatru i potencijalni pozar... Kako bolje smiriti strasti nego pobedom u derbiju? Jel ovo nik sa prošlog foruma 🤣🤣🤣
YAO Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Jednima klub puca po savovima,drugi udomljavaju kucice sa ulice. Svako svoju muku ima
Recommended Posts