Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, m0k1 said:

Buboa ima 37 godina pa je u prethodnih 5 sezona odigrao 38, 35, 30, 31 i 33 utakmice.

To je izuzetak,a ne pravilo.Koliko jos ima takvih igraca?I ja znam coveka koji ima 91 godinu,i nikad nije bio u bolnici.Da li to znaci da svi mi ovde na forumu mozemo da ocekujemo da dozivimo takvu i toliku starost?

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, liv7 said:

Naravno da tu povredu mogu imati i sasvim mladi igraci,ali sa godinama rapidno raste VEROVATNOCA da ce neko doziveti povredu.Niko ne moze da zna da li ce se neko povrediti ili ne,ali moze da uzme u obzir verovatnocu..

Što naravno nije tačno, sklonost ka povredama ne zavisi najviše od godina, već od individualnih karakteristika igrača i načina na koji vode računa o sebi. Jer nisu isti Nikola Kalinić i recimo Nemanja Nedović iako su isto godište.

Posted

Situacija sa Yagom je identična situaciji sa Johnny O'Bryantom svojevremeno. Otpisani igrač se vraća jer je stanje sa povredama/bolestima katastrofalno. Ne znam šta je tu čudno i za sprdnju, dešava se. 

Yago ima mnogo mana, ali je za Miljenovića Majkl Džordan lično, kao što rekoh na nekoj od prethodnih strana. Sa njim možda uspemo nešto da izorganizujemo, sa Miljenovićem sigurno ne možemo. To nam je što nam je, dok se Graham ne oporavi. Yago ima veliki ugovor i zato ga niko neće, inače za nižu cenu itekako bi ga uzeli mnogi kao nekog četvrtog, petog beka. Čovek je startni PG respektabilne reprezentacije, bio je MVP ABA finala i nemačkog playoffa. Niko nije presrećan ovim potezom, ali potpuno je logično da je povučen i nadam se da će svi iz uprave izvući neke pouke iz cele situacije (oće kurac, al ipak da se nadamo).

Smešno je šta se ovde sve piše na prethodnim stranicama, al mišljenje je kao guzica, ništa novo.

• Like 15
Posted
16 minutes ago, Summerfunk said:

Jeste 😂 Kad je neko tipa SK ili tako neki "novinari" pustili informaciju da vagamo između Ifčeta i Ricky-a, ja sam odmah znao da ćemo (ako ima istine u tome) pojuriti Ricky-a. Samo mi ne bi išlo u glavu, šta misle da bi se desilo da objave njegovi potpis i ispostavi se da je čovek..... povređen (pošto ga Netsi nisu uzeli zbog povrede). Tačno me zanima "KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će prvotimac, Ricky Council IV odustvovati.........".

Ne želim ni da zamislim tu hajku. A stvarno želim da mislim da nisu toliko glupi da jure povređenog igrača na ovaj trenutni roster. Stvarno želim da verujem u to i da su samo budalaštine bile.

Ne cekamo mi Ricky-a nego Keona, a on je zdrav samo mislim da nam nista ne donosi.

Posted (edited)

Vidim vec ste poceli sa pljuvanjem Miljenovica, svaka cast gospodo forumasi udrite po decku koji je tek sto je dosao, nikad jacu ligu od aba nije igrao, nije planiran da igra EL uopste ali ajmo da mu jebemo sve po spisku kako nista ne zna. A taj isti Miljenovic je na pripremema izgledao bolje od alfe i omege Sveropulosovog tima CMM tako da ne serite po decku posle jedne utakmice.

Edited by Maverick88
  • Like 9
Posted
19 minutes ago, liv7 said:

To je izuzetak,a ne pravilo.Koliko jos ima takvih igraca?I ja znam coveka koji ima 91 godinu,i nikad nije bio u bolnici.Da li to znaci da svi mi ovde na forumu mozemo da ocekujemo da dozivimo takvu i toliku starost?

Sto opet ima vise veze sa godinama vec sa njihovim telom i nacinom odrzavanja istog. Evo gore je neko vec dao dobar primer - Kalinic vs Nedovic. Evo Marselinjo Uertas ima 42 i igra svake nedelje ozbiljnu minutazu pa mu nista nije... Naravno, on je bas vanzemaljac posto sa 42 god i dalje igra na jako visokom nivou (endesa je najjaca liga) ali ne mora da znaci da ce lik sa 34 god da se ozbiljno povredi i da se kaze da je to ocekivano a covek godinama zaredom bio bez ijedne povrede (ne racunam neke sitne). 

Sa druge strane se slazem za Rivera.

Posted
6 minutes ago, Maverick88 said:

Vidim vec ste poceli sa pljuvanjem Miljenovica, svaka cast gospodo forumasi udrite po decku koji je tek sto je dosao, nikad jacu ligu od aba nije igrao, nije planiran da igra EL uopste ali ajmo da mu jebemo sve po spisku kako nista ne zna. A taj isti Miljenovic je na pripremema izgledao bolje od alfe i omege Sveropulosovog tima CMM tako da ne serite po decku posle jedne utakmice.

Niko ne pljuje po Miljenoviću nego traži da se dečko stavi u adekvatnu ulogu, da igra neku veliku ulogu u EL ne može jer za to nema kvalitet niti postoje naznake da bi mogao ikad biti išta više od neke zakrpe. Ima već 24 godine. To da je igrao bolje od CMM je teška budalaština i notorna izmišljotina. Uostalom, dolazak jakog igrača na lopti bi i njega rasteretio i dao mu šansu da kroz malu ulogu postepeno raste. Sinoć je bio očajan ali niko ga ne pljuje nego konstatuje činjenično stanje.

• Like 10
Posted
9 minutes ago, Čočo said:

Mučenik em ga onako otpisali letos još ga teraju na ovo. 😂🤦

Ovo je snimak iz prosle sezone

Posted
2 hours ago, NMX said:

Nisam brt ja čuvar vatre nego zdravog razuma, mora i to neko ovde među vama trovačima

Podrška za brata En Em Iksa 🫶

• Love 2
  • Thanks 1
Posted
56 minutes ago, Disfruto said:

Ne cekamo mi Ricky-a nego Keona, a on je zdrav samo mislim da nam nista ne donosi.

Nemam pojma koga čekamo, ni da li čekamo. Ja sam se samo nadovezao na to da je Ricky povređen i da nije zato zab'o ugovor sa Netsima. I par dana nakon toga, pišu mediji da jurimo Ifčeta ili Ricky-a. I to bi bio pravi odliv mozga ove uprave, da na povređenog igrača mi dovodimo zamenu u vidu takođe povređenog igrača. E to bi bio šou.