Jump to content

Recommended Posts

Posted

Racionalno gledano ostavka je ispravna odluka. Izgubio je ekipu, nije bilo povratka i sve bi bilo samo gore. Problem je sto je od svih ljudi u kosarkaskom i upravnom sektoru Zeljko trebao biti zadnji koji ce otici. Ne mogu ni pojmiti kakvo caci smece moras biti i koliko nemati obraza pa da dopustis da jedan Zeljko Obradovic podnosi ostavku prije tebe koji si vjerovatno glavni krivac za ovakav raspad usljed silnog cekanja na potpis centra i nedovodjenje normalnog pleja nakon povrede Carlika.Β 

• Like 6
Posted (edited)

Mucnina u stomaku sve vise raste.

Β 

Ne bi se stvari na terenu promenile da je ostao, vecina tima ga je ocito prodala... namerno ili ne, ali prodala. U nastavku bi samo bilo jos gore (ako je moguce) jer se ne moze sa igracima tek tako prekinuti saradnja, a ne najebati finansijski i anulirati sve zaradjeno preko sezonskih and then some. Tako da, iako su igra i rezultati losi, iako je dosta i on odgovoran (pomenute lose i zakasnele reakcije sa dovodjenjima), jasno je da je on jedini dao sve od sebe i odlazak u bilo kom momentu sezone za njega treba biti odlazak potpuno podignute glave i ciste savesti.

Β 

Sada ce klub i definitivno biti na vetromentini i slede nam veoma teski i kriticni meseci. I kosarkaski i politicki. Treba to izdrzati. Treba dolaziti u arenu, ko god da ima karte. Treba pederovati jace nego ikad i ne ustuknuti pred sledecom navalom cacija, koja ce se vratiti sa osvetom, racunati sada na navijacki rascep i brodolom. I ako im se malo namesti, na navijacko neprisustvo.

Β 

Volim ga kao svog tatu...i mesa mi se osecaj tuge i besa.

Β 

Mozda su u pravu oni koji kazu da spasavanje sezone (prekasno svakako) nije vredno gubitka Zeljka...ali eto, on ne misli tako... a ovi igraci mi ne deluju vredno spasavanja...mada nisu oni to sto treba spasiti.. Oni su jedan mikro delic koji ce uskoro pasti u zaborav. Zasluzeno.

Β 

O pricama kako se zavrnla slavina zbog Vanje i Zeljka...pa objasnilo bi nedovodjenje nikoga na pleju...a posto je Zeljko sada potpuno slobodan, voleo bih da nesto kaze na tu temu, ako je istina.

Edited by Elevator Operater
  • Like 1
  • Love 1
Posted

Tristan Vencitalentisalis Vukcevic lmao ahahahahahahahaha

Β 

Govnar

Β 

Ruku na srce, Sterlingu bas ne moze mnogo da se zameri nesto

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, kojihit said:

Tristan Vencitalentisalis Vukcevic lmao ahahahahahahahaha

Β 

Govnar

Β 

Ruku na srce, Sterlingu bas ne moze mnogo da se zameri nesto

Β 

Ne znam jel ta Insta prepiska legit, ali svako od nas bi slicno reagovao. Jbt, najbolji igrac koji se pritom i trudi i dodje neki nepismeni majmun da mu sere u dm.Β 

• Like 3
Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Β 

Ne znam jel ta Insta prepiska legit, ali svako od nas bi slicno reagovao. Jbt, najbolji igrac koji se pritom i trudi i dodje neki nepismeni majmun da mu sere u dm.Β 

Ovo sam hteo i ja da kazem da mi neko napise ovako i svaljuje na mene svu krivicu i ja bi ga oterao u 3pm.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Β 

Β 

+ 1

Β 

Ovo je viőe upereno ka toj osobi koja sebi očigledno mnogo daje za pravo, nego prema Željku.

Β 

Btw, Sterling okačio dva storija.

• Like 2
Posted

Ja sam doziveo epifaniju tokom one tekme sa Parizanima, bukvalno kao da mi je neko uklonio koprenu sa ociju. Ovo sto sada dosta ljudi pise, da Zeljko ne moze, ne uspeva da dopre do igraca, tu je sustina. Naravno da je miks razloga u pitanju i naravno da su se igraci zgadili vaskolikom puku svojim nastupom, zalaganjem i da je realno jako daleko od toga da je Zoc jedini krivac. Medjutim, sve ove ekipe od kako se vratio, birao je on. Ovo je vec koji put da 'gubi ekipu'... Na sta je licio onaj kraj sezone sa Punter-LeDay osovinom... Igraci su defilovali kroz klub, previse koncepcijskih promasaja, tvrdoglavosti, selektiranja igraca koji su bez briga, sa 0 takmicarskog duha. Ove price o busenju spolja mi deluju kao cist copium u ovom trenutku. Ne sporim da je verovatno bilo trzavica medju igracima zbog svega sto se desava u i oko kluba, neke stvari deluju cak vrlo logicno (vec sam i sam komentarisao da je Rique postao bezobrazan, i pre nego sto sam batalio KKP ove sezone), ali ovo svodjenje na Cicvu nas izbusio mi je smesno, pa i otuzno.

• Like 18
Posted
1 hour ago, wrach said:

Pre bih da gledam Mijailovica i da nas nabijaju 30 razlike nego neke polupane igracice koji nikad nista nece osvojiti a drznuli su se da misle da znaju o kosarci vise od najveceg.

Β 

Pa i gledaΕ‘ ga. IzaΔ‡i Δ‡u sama 😁

Posted

Ne bih rekao da je svoΔ‘enje na to nego da je u pitanju viΕ‘e delova slagalice. Naravno, da su oni u timu i klubu ujedinjeni u poslu niΕ‘ta ne bi moglo da nas spusti.

Posted (edited)

SlaΕΎem se @SteveFrancis#3Β ne verujem da je bilo buΕ‘enja spolja, verovatnije buΕ‘enja iznutra, Ε‘to je tu i tamo bilo i vidljivo, ali sad je sve to deplasirano, daj da vidimo Ε‘ta i kako dalje.

Β 

Naravno da Δ‡u da idem na utakmice, jedva čekam Bajern, da budem iskren, a tek derbi... Ovo su trenuci koji se pamte, lako je u dobru biti dobar, na muci se poznaju Partizani!

Edited by Dzep
  • Like 2
Posted

Vrlo je jednostavno zapravo, da sjutra treba da založim platu/kuću/whatever da je Željko Obradović maksimalno posvećeno pristupao svom poslu, davao svoj maksimum i emotivno doživljavao Partizan kao i svi mi koji navijamo, bez dileme bih to uradio. Da li postoji joő jedna osoba u klubu, od Ostoje do redara u Areni, za koju bih bio spreman na isto? Apsolutno ne.

Β 

Kako svojim dolaskom, tako i ovim odlaskom, joő jednom je djelima pokazao da mu je Partizan na prvom mjestu. Valjda je bar malo sramota one dobronamjerne/racionalne/objektivne koji su bili spremni da Partizan predstave taocem jednog Željka Obradovića. Željko nije veći od Partizana, Željko je Partizan (i obrnuto).

Β 

Beskonačna ljubav i zahvalnost za NajveΔ‡eg πŸ–€

Β 

Jedino čemu se u ovoj situaciji radujem, jeste Ε‘to konačno svi u ovom klubu ostaju bez Ε‘tita kojeg donosi ime Ε½eljka ObradoviΔ‡a, a iza kojeg su se nesumnjivo mnogi sakrivali. Od mnogih fejk likova na terenu, pa do onih u foteljama.

Β 

Ε to se mene tiče, svi redom kreΔ‡u od 0 i treba da zasluΕΎe da budu dio ovog tima. Za početak, nadam se da je u tom upravnom odboru ostalo dovoljno ljudi koji osjeΔ‡aju Partizan i koji su spremni da brane interese Partizana. Nadam se da im neΔ‡e pasti na pamet da maΕΎu oči sa nekim Lasoima i sličnim trenerima. Ako ne moΕΎemo svlačionicu veΔ‡inski da popunimo sa igračima koji znaju čiji dres nose, to jedno mjesto na klupi moΕΎemo. I jebe mi se da li su taj neki DΕΎile/Vlada/Sale (u krajnjoj liniji i Trinki) dorasli EL i ovom "budΕΎetu", ΕΎelim da znam da taj neko daje sve od sebe i ΕΎelim da mogu sa sigurnoΕ‘Δ‡u da podrΕΎim odluku kada odluči da odstrani iz tima jednu ili deset primadona kojima je highlight dosadaΕ‘nje karijere (a mnogima i cjelokupne)Β to Ε‘to su bili na treningu Ε½eljka ObradoviΔ‡a.

Β 

I jebeő poraze, nek smo mi svi živi i zdravi, biće i pobjeda i poraza joő mnogo, ovaj osjećaj rastanka sa istinskom legendom kluba je gori od bilo kakve zajebancije na terenu. Pretužan sam i osjećam se kao govno.

• Like 8
  • Love 8
Posted
4 hours ago, odupri se ludilu said:

Β 

A bila bi fora da jedan Zvezdan vodi Partizan.

Β 

Terzu hocete? Stavljamo masnicu, adresa Humska 1, jel tako?

Β 

Ne morate da saljete Mijata u suprotnom smeru, gotivim ga, ali mu jos nisam zaboravio onu precku...Β 

Posted
10 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Β 

Razmere ovoga teΕ‘ko je izmeriti.

Kako izbrojati ... ovde je trebao biti moj pokuőaj da ne budem patetičan previőe, ali obrisah ga zbog kvotovanog.

Uglavnom, jasno je ko je na ovome radio godinama.

Kada ih budemo ganjali po ulicama, poΕ‘umljeni je moj.

Β 

Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Β 

Terzu hocete? Stavljamo masnicu, adresa Humska 1, jel tako?

Β 

Ne morate da saljete Mijata u suprotnom smeru, gotivim ga, ali mu jos nisam zaboravio onu precku...Β 

Ovaj, ne zagaΔ‘uj nam trenutak tim dvojcem zalizanih kretena.

• Love 1
Posted

Jedino Ε‘to mu ja kao navijač Zvezde koji je svoje navijanje privremeno suspendovao usled otetog kluba zameram je Ε‘to je uopΕ‘te doΕ‘ao da se petlja u klub čiji se budΕΎet odreΔ‘uje na AndriΔ‡evom vencu.Β 

Β 

Jednostavno je protivprirodni blud da se krvavim SNS parama kupi bilo kakav uspeh!!!

Β 

S druge strane, i on je već u godinama i verovatno je bilo ili sad ili nikad. Baő loő tajming, jebiga. 

Β 

Jedini je od aktivnih sportskih radnika iz oba kluba javno podržao studente i zbog toga osećam veliku zahvalnost prema njemu. 

Β 

Klubovi su nam odavno oteti i uniΕ‘teni, na korak smo od toga da nam permanentno otmu i Republiku.Β 

Β 

Tako da Δ‡e Ε‘to se mene tiče po tome ostati upamΔ‡en, a salty konferencija seΒ  koliko sutra niko neΔ‡e seΔ‡ati.Β 

• Like 5
Posted

Zeljko Obradovic... Zlo vreme najpre potroői, a zatim i uniőti velike. U celoj priči apsolutno je nebitno da li je Zeljko negde pogreőio, da li je kriv za ovo őto se deőava sa rezultatima, igrom, odnosima u klubu... Verovatno ima dosta krivice, drugi su kompetentniji da to kažu, ali, ponavljam, to je totalno nebitno.

Da ne zivimo u ovoj nedoΔ‘iji, da je drzava normalnija, ova priča bi imala drugi tok.

KKP je uvek imao strahovitu sinergiju igrača i navijača. U celom ovo zlu je često fokus bio usmeren kao onom őta se deőavalo na tribinama i to je prosto moralo da se odrazi na rezultate. 

U Srbiji je poodavno vaΕΎilo to da onome ko Ε‘trči za glavu, tu glavu treba skratiti. UspeΕ‘ni, dokazani i svetski poΕ‘tovani ljudi smetaju ovde. Nepozeljni su, podsecaju bagru da je moguce sve steΔ‡i na poΕ‘ten način. Odlazi jedan Djokovic odavde, otiΔ‡i Δ‡e mnogi.

Gorak utisak.

• Like 5
Posted

Atmosfera na temi pre Zeljkove ostavke je bila vecinski da je on odgovoran za ovo.

Atmosfera nakon njegove ostavke je kao da je, sacuvaj Boze, umro pa se oprastate.Β 

Pitam se kakava bi atmosfera bila da ga je Ostoja najurio na svoju ruku - verovatno bi racunali kao da je poginuo u atentatu.Β 

Β 

Idete iz neke krajnosti u krajnost. Razumem da nije lako (mozda je nama lakse, zbog iskustva, jer smo toliko puta prosli kroz to πŸ˜„).Β 

Β 

Prosto, nesto je moralo da se desi. Respect za Zeljka za potez. Preuzeo je odgovornost kao mozda nikada do sada. I to je to. Gledajte u buducnost sada. Bitnije je ono sto sledi.

Β 

Β 

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

mozda je nama lakse, zbog iskustva, jer smo toliko puta prosli kroz to πŸ˜„).Β 

Uz duzno postovanje, svi treneri koji su prosli kroz KKCZ i dobili otkaz u prethodnih 10ak godina, zajedno - nisu velicina jednog Zeljka Obradovica. Tako da, ovo je neuporedivo.

• Like 8
Posted

Ajde, ajde, Ε‘ta ste se raspilavili.Β 
Β 

MiΕ‘ko, dobro nam doΕ‘ao nazad legendo.Β 
Β 

Monačani, moΕΎe li beksiz za Bald Eagle-a, naΕ‘li smo Ε‘emu za beobasket prajmare. DaΔ‡e i doca putem KSS-a milkicu ili dve.Β 

• Like 1
Posted

Ko radi taj i gresi, ko voli nesto taj bude naivan u vezi toga.
Zeljko je gresio u prethodnih 4 godina. I bio je naivan, i to je i najvise uticalo. A generalno je daleko od naivnog coveka.

Jebes jednu sezonu u kontekstu sire slike. Jebes i 2. Ovo nije trebalo da se desi.

Nisam ga obozavao, niti mi je kao lik bio dopadljiv previse, zaista ne zelim da se pretvaram. Em je iz suprotnog tabora, em za neke stvari nije moja vibra. Ali za sebe se trudim da budem na kraju dana covek, da se osecam kao covek i da zivim u svetu gde se ne desavaju bas svuda ruzne stvari. Barem ne u sportu koji bi trebalo da bude mesto gde bi trebalo da smemo da budemo... naivni.
Postoje mnogo dobrih ljudi medju Partizanovcima. Da me pitas da navedem 5 najbolje osobe koje poznajem u zivotu, barem 2 su Partizanovci. Volim dobre ljude, volim da se trudim da generalno volim ljude.
A ljudi vole Partizan i celu pricu sa Zeljkom. I zao mi je za sve te ljude, i one koje znam i one koje ne znam a vole ga. I za vas koje ne znam, a znam...
Nije lepo biti svedok ovako nekog dogadjaja.

Ne znam da li je Epikur ili neko drugi rekao, ali kada vam se u zivotu dese stvari na koje ne mozete da uticete, pokusajte da se za tragicnost dogadjaja pitate vi, tj onako kako ih vi dozivite.
Nije bitno da li ce biti bolje ili gore. Bitno je kako vi ovo dozivite, i kakav mu kontekst date.

• Like 5
Posted
8 minutes ago, Kooineeperk said:

Atmosfera na temi pre Zeljkove ostavke je bila vecinski da je on odgovoran za ovo.

Atmosfera nakon njegove ostavke je kao da je, sacuvaj Boze, umro pa se oprastate.Β 

Pitam se kakava bi atmosfera bila da ga je Ostoja najurio na svoju ruku - verovatno bi racunali kao da je poginuo u atentatu.Β 

Β 

Kolega, pusti ljude na miru veceras...

• Like 3
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, BattleBender said:

Ne znam da li je Epikur ili neko drugi rekao, ali kada vam se u zivotu dese stvari na koje ne mozete da uticete, pokusajte da se za tragicnost dogadjaja pitate vi, tj onako kako ih vi dozivite.

Β 

Epiktet.

• Thanks 1