BattleBender Posted May 10 Posted May 10 Hvatare za pogresne stvari. Faul je bio, ali meni je ovde vise faul bump-ovanjem telom. Meni su sve to faulivi, kad guras telo u golmana u odredjenom trenutku. Bukvalno kao u kosarci treba da s egleda "pokretni blok".
Ludi za Poli Posted May 10 Posted May 10 1 minute ago, Don Dusko said: Ali ovaj ga je vukao 5 sekundi i za to im trebalo 10 minta...Da je Siti bilo bi odmah faul. Al da se ponadaju neki ovde. Haha pa kralju Arsenal ovakve stvari na kornerima radi citavu sezonu 1
Don Dusko Posted May 10 Author Posted May 10 Just now, Ludi za Poli said: Haha pa kralju Arsenal ovakve stvari na kornerima radi citavu sezonu
crni96 Posted May 10 Posted May 10 1 minute ago, Ludi za Poli said: Haha pa kralju Arsenal ovakve stvari na kornerima radi citavu sezonu Ma kapiram da ljudi i ne gledaju nego dodju ovde da ubiju dosadu 😄
СтелаРоса Posted May 10 Posted May 10 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Haha pa kralju Arsenal ovakve stvari na kornerima radi citavu sezonu A jbg nisu nikad vukli golmana za dres i ruke kao sto se ovde desilo 1
crni96 Posted May 10 Posted May 10 Just now, berti said: Bice mucenja da kraja Ne znam gdje mogu narucit dres Barnlija za vikend
Ludi za Poli Posted May 10 Posted May 10 1 minute ago, СтелаРоса said: A jbg nisu nikad vukli golmana za dres i ruke kao sto se ovde desilo Ometanje golmana je ometanje golmana. Svejedno je da li ulazak u njega da se pomjerit ne moze ili hvatanje za ruke kad ide uhvatit loptu. Svaki put se ove stvari moraju svirati i smijesno je sto se uopce ovoliko gledalo. 1
MrTripleDouble Posted May 10 Posted May 10 Nabiti Burnley 14:0 i u poslednjem kolu protiv Palaće izvesti 6-4-0 formaciju
suptil Posted May 10 Posted May 10 2 minutes ago, MrTripleDouble said: Nabiti Burnley 14:0 i u poslednjem kolu protiv Palaće izvesti 6-4-0 formaciju Oakas da otme Sitiju dva boda u sredu pa da pravimo kalkulacije za zadnje kolo 😄
diego Posted May 10 Posted May 10 (edited) West Ham je pregazio Arsenala, pre svega zeljom, mudima, a i sansama. I Arsenal je dobio 1:0. To ipak mogu samo sampionske ekipe, i ono sto je falilo prethodnim generacijama Arsenala Edited May 10 by diego 3
Brajant Danston Posted May 10 Posted May 10 3 hours ago, La mano de Dios said: Cestitke navijacima Arsenala na tituli. Ostaće zapisano da se nikada nije desilo da jedan šampion Engleske igra ovoliko ružan i negledljiv fudbal, bukvalno oči bole. Da nema kornera i prekida Arsenal bi bio jedanaesti na tabeli. 1
suptil Posted May 10 Posted May 10 1 hour ago, Brajant Danston said: Ostaće zapisano da se nikada nije desilo da jedan šampion Engleske igra ovoliko ružan i negledljiv fudbal, bukvalno oči bole. Da nema kornera i prekida Arsenal bi bio jedanaesti na tabeli. Da nema kornera Arsenal bi usavrsio nesto drugo, i na to drugo bi bio najbolji te bi opet dosao do titule. Glupo je najjace oruzje neke ekipe ovako omalovazavati. Pa da je to lako svako bi iz te igre davao mnogo golova. Arsenal se prosle godine na volseban ancin samoubio u borbi za titulu. Mnogo bi bilo dve godine zaredom da se na isti nacin strada. Doduse mnogi su gledali i ziveli za dan kad ce trener Arsenala dobiti otkaz zbog nesposobnosti da osvoji titulu. Kad ono prc... Covek u finalu LS i na korak do titule.Kad su Celsi i Citi mogli do titule uz jasan recept ulazi lovu i cuti rezultati ce doci zasto u nekoj smislenijoj varijanti tog pogleda na fudbal Arsenal ne bi dosao do titule i eventualno do LS? 1
BattleBender Posted May 11 Posted May 11 :Lol Smiljanic vajb: Prvo kolo ove, iste sezone su pobedili Man Utd tako sto su dali gol iz korne nakon faula nad golmanom. Da budemo pošteni, Arsenal je klub koji je godinama igrao lepršav i nepragmatičan fudbal, pa možda najmanje zasluzuju od svih da se njima zamera ovakva ružna titula. Ali zameraće se. I pamtiće se kao kornerska. Ne verujem da ce imati simpatiju sveta... Pogotovo zbog navijača na internetu, koji su apsolutni šampioni po delusional debilizmu.
McLeod Posted May 11 Posted May 11 Pamtice se sigurno, kao sto su pamcene Murinjove prelepe titule. Ovo je bila top 5 PL po konkurentnosti u istoriji a top 1 u poslednjih 10 godina. Mozda ce se i po tome pamtiti.
Dzo23 Posted May 11 Posted May 11 (edited) Strašno sam gotivio onaj Arsenal sa Anrijem, Piresom, Berkampom, Vijerom...Bili su kaznena ekspedicija i igrali spektakularan fudbal. I godinama nakon toga, iako ih je pratila oreola gubitnika, imali su neki poseban šmek. Ova ekipa iako je na korak od titule nekako mi se uopšte ne sviđa, sa sve teatralnim i nesimpatičnim Artetom. Ne mogu reći da nisu zaslužili. Dvadeset godina tuge...Red je da se poraduju navijači najvećeg londonskog kluba. Edited May 11 by Dzo23
BattleBender Posted May 11 Posted May 11 14 minutes ago, McLeod said: Pamtice se sigurno, kao sto su pamcene Murinjove prelepe titule. Ovo je bila top 5 PL po konkurentnosti u istoriji a top 1 u poslednjih 10 godina. Mozda ce se i po tome pamtiti. Pazi, ja kao nenavijač Arsenala konstatujem da je bezvezno zamerati Arsenalu pragmaticnost ove godine. Nikom, a pogotovo Arsenalu jer su predugo igrali nepragmaticnost. Man City je klub bez navijaca, i bez rivala. Zbog toga nikad nije uložen ogroman trud da se njihove titule osporavaju. Samo zbog toga i cinjenice da pored silnih prekrsaja i muljanja sa transferima, javna je tajna da placaju medije da skidaju pritisak.sa nnihovih kedja, i da ga tovare drugim klubovima. Ali da, pripremite se za osporavanje ove titule. Tako to ide, sinergija preostalih navijača... Utd, Liverpool, Chelsea, kod vas i Tottenham. Pa ce i to malo navijaca City-a. Pa kad se stvori takav ambijent, upadnu 'neutralni' navijaci koji nuzno ne orate mnogo dogadjaje i pod inercijom nekakve logike zdravog razume "ma sigurno je ta titula sranje kad svi pricaju da jeste". Tako da, pripremite se... Meni nije krivo. Jedinosto.kogu da komentarisem je da ste u orvom delu sezone dali zilion golova praveci ovakve faulove. Ruku na srce, niste jedini, i druginsu to radili... nakon vas su se pogubili konci za sve ovo u toku ove sezone. Ali to je nesposobnost PL organizacije. Dozvolice da imaju ogromnu nedoslednost na nivou jedne sezona. A tako ne bi trebalo da bude. Jer sexona odlucuje ko je najbolji te godine. Ako si zajeo govna najveci deo sezone, zajedi ih do kraja. Pa kad se zavrsi sezona, polivaj se tim istim govnima kad si vec bio glup. Tu mislim na PL org...
NikolaTest Posted May 11 Posted May 11 Neka Arsenal osvoji titulu pa neka osporava ko sta hoce... 🙂 Inace pre 2 sezone sam rekao da ce Arsenal sa Artetom pre osvojiti LS nego PL, videcemo dal ce biti istovremeno 🙂
Brajant Danston Posted May 11 Posted May 11 1 hour ago, BattleBender said: Pazi, ja kao nenavijač Arsenala konstatujem da je bezvezno zamerati Arsenalu pragmaticnost ove godine. Nikom, a pogotovo Arsenalu jer su predugo igrali nepragmaticnost. Man City je klub bez navijaca, i bez rivala. Zbog toga nikad nije uložen ogroman trud da se njihove titule osporavaju. Samo zbog toga i cinjenice da pored silnih prekrsaja i muljanja sa transferima, javna je tajna da placaju medije da skidaju pritisak.sa nnihovih kedja, i da ga tovare drugim klubovima. Ali da, pripremite se za osporavanje ove titule. Tako to ide, sinergija preostalih navijača... Utd, Liverpool, Chelsea, kod vas i Tottenham. Pa ce i to malo navijaca City-a. Pa kad se stvori takav ambijent, upadnu 'neutralni' navijaci koji nuzno ne orate mnogo dogadjaje i pod inercijom nekakve logike zdravog razume "ma sigurno je ta titula sranje kad svi pricaju da jeste". Tako da, pripremite se... Meni nije krivo. Jedinosto.kogu da komentarisem je da ste u orvom delu sezone dali zilion golova praveci ovakve faulove. Ruku na srce, niste jedini, i druginsu to radili... nakon vas su se pogubili konci za sve ovo u toku ove sezone. Ali to je nesposobnost PL organizacije. Dozvolice da imaju ogromnu nedoslednost na nivou jedne sezona. A tako ne bi trebalo da bude. Jer sexona odlucuje ko je najbolji te godine. Ako si zajeo govna najveci deo sezone, zajedi ih do kraja. Pa kad se zavrsi sezona, polivaj se tim istim govnima kad si vec bio glup. Tu mislim na PL org... Ne ulazim u to da da li je bezveze Arsenalu zamerati na katastrofalnoj igri, samo kažem da mnogo bole oči od onakve igre. Ne mislim to samo sad, nego na čitav tok sezone. Pomenuta igra daje rezultate, ali teško je meni kao neutralnom navijaču da odgledam ceo meč Arsenala. Pa samo priprema za korner ili prekid traje nekad i do dva minuta. Recimo, uopšte ne mislim da je Arteta loš trener, ova igra će doneti rezultat, da li to bila Liga šampiona, ili naslov prvaka Engleske, ili možda čak oba, samo se radi o mojoj konstataciji da je veoma ružna igra, pogotovu s obzirom na igrački kadar, koji je po mom mišljenju najbolji u Engleskoj. Još nešto. Primera radi, ja sam navijač Parme, još od doba Krespa, Kanavara i ostalih fudbalskih velikana. Parmu od ove sezone trenira nekadašnji Artetin pomoćnik Kuesta. Fudbal je bukvalno preslikan kao i Artetin. Nisam odgledao tri cela meča. I da rezimiram. Najpravednije je bilo da se juče onaj gol poništi, pošto je Arsenal dosta takvih dao ove sezone i generalni utisak je da im sudije dopuštaju previše kontakta pri prekidima. Elem, pošto je tema Premijer liga, raduje me što se Junajted podigao, ružno je sve ono što im se dešavalo poslednjih nekoliko godina.
McLeod Posted May 11 Posted May 11 (edited) Meni iskreno, u kontekstu toga kakav se fudbal generalno igra danas, prica o losem fudbalu i negledljivom fudbalu nema smisla. Pominjanje Arsenala od pre 20 godina i poredjenja tog i ovog fudbala. Tacno je da Arsenal ne igra otvoreno kao nekad, ali nije tacno da je ovaj fudbal nesto posebno ruzan, objektivno, zato sto ako gledate fudbal generalno, vidite prosek danas. Ti danas ne mozes da nadjes ekipe koje igraju lep fudbal van nekoliko izuzetaka koje znamo, mada i oni to mogu jer igraju u farmerskoj ligi. U PL niko ne igra posebno lepsi fudbal od Arsenala. I taj Siti igra industrijski fudbal, lepota dodje iz nekih Cerkijevih poteza koji su van scenarija i to je bukvalno to. Razlika izmedju Arsenala i ostalih je sto je Arsenal na nivou sezone napravio najmanje gresaka. Sto se tice harambala i corner kick kluba, drugi po ukupnim golovima, drugi po open play golovima u PL, tako da su sve te price gluposti. Edited May 11 by McLeod
BattleBender Posted May 11 Posted May 11 Ako pricamo u kontekstu modernog indrustrijskog fudbala, i tu uzmemo neki span prethodnih 4,5 godina, najneradije moguce priznajem da mora da se kaze da Liverpool zna da igra lep fudbal. Ako pricamo o PL, Brighton je imao svoje momente, pa cak i Villa (i to ne nuzno ove sezone), a meni je gotiva i Brentford. 3
Don Dusko Posted May 11 Author Posted May 11 Znate ne kaze se dzabe trofeji se pamte.Ko ce se za 30 godina secati kako je Arsenal osvojio ovu titulu(ako osvoji).....
Barkley#34 Posted May 11 Posted May 11 Ovo su sve faulovi kao i onaj u subotu. 35 sekundi je u pitanju a ne 40 minuta. Uopšte mi nije jasno zašto se to ne svira ili se dugo proverava putem var-a. Jebem ti suđenje. 3
Recommended Posts