Jump to content

Recommended Posts

Posted
56 minutes ago, McLeod said:

Na kraju bodovno ubedljivo. I bili smo bolji za tih 14 bodova od "najboljeg" minimum.

Pa bolji je Arsenal od Uniteda za 28 bodeva.

Samo Utd ima Bruna. Najboljeg.

Posted

Btw. valjalo bi da udaram screenshot-ove, ako se i ovaj foruma ugasi kao sto je prethodni.

Danas, kada je otišao je Pep, mogli bismo da se prisetimo kako mi je bilo učitavano da pričam deplasirano kada sam zvanicnu vest da Pep prelazi iz Bayern u City nazvao tuznim danom za sve nas u PL. Ljudi pricali da taj veze nema bez da potrosi zilijardu, bez da ima Mesija, ili pak da ne vodi Bajern u Nemackoj ligi.

Navijaci Uniteda me pravili na budalu sto sam kukao sto nece u Utd. Navijaci drugih klubova "Ma nece taj nista da uradi u Engleskoj"

Posted

Pre svega, čestitke Arsenalu na tituli. Ma koliko je to teško priznati, najbolji su ove sezone. Dolazi ta titula već par godina...kad se pogleda konkurencija i stanje u tim klubovima, ako budu pametni, sigurno se može još koja titula uzeti u narednim godinama.

Što se mojih tiče, preživeli smo, sigurno ne zahvaljujući vlasnicima i upravljačkoj strukturi. Ako nauče nešto iz ovoga, biće to jedino dobro. Ali je veliko pitanje da li će... De Zerbi je uspeo izvući maksimum od osakaćene ekipe povredama. Juče je pobeda ostvarena na čistu želju... Ekipu treba protresti i osvežiti, napraviti bolji balans.

Sad kad gledam prognozu sa početka sezone, čak sam nešto i pogodio...

Overachievers: Man United, Sunderland

Underachievers: Liverpul, Spurs, West Ham

Posted
20 hours ago, BattleBender said:

Btw. valjalo bi da udaram screenshot-ove, ako se i ovaj foruma ugasi kao sto je prethodni.

Danas, kada je otišao je Pep, mogli bismo da se prisetimo kako mi je bilo učitavano da pričam deplasirano kada sam zvanicnu vest da Pep prelazi iz Bayern u City nazvao tuznim danom za sve nas u PL. Ljudi pricali da taj veze nema bez da potrosi zilijardu, bez da ima Mesija, ili pak da ne vodi Bajern u Nemackoj ligi.

Navijaci Uniteda me pravili na budalu sto sam kukao sto nece u Utd. Navijaci drugih klubova "Ma nece taj nista da uradi u Engleskoj"

Pep je trenutno najbolji trener od svih aktivnih (mozda cak i za klasu), najuticajniji svakako.