Jump to content

Recommended Posts

Posted

Englezi imaju najviše para,ali verovatno i najgore sudije na svetu,ono su totalne neznalice.

Što se tiče kvaliteta fudbala ove godine,pretanko jako.80% utakmica koje sam pogledao ove sezone su bile po 1 gol maksimalno,bez neke igre,besomučno dodavanje unazad.

Nisam ni ja ljubitelj Artetinog fudbala,ali očigledno je da donosi rezultate.Dok su igrali dopadljivo,prosipali su bodove i ostajali kratkih rukava.

• Like 1
Posted
20 hours ago, Polivalentni Stevica said:

Što se tiče kvaliteta fudbala ove godine,pretanko jako.

I opet, Englezi u finalu LS, finalu LE, i finalu Lige Konferencija. Arsenal je ove sezone usao u "Juventus mod" iz onog zlatnog perioda Juventusa, jer dobijaju 1:0 i osecaju da kontrolisu mec i vidi se iz aviona da protivnik ne moze da im da taj jedan, samo je pitanje da li ce Arsenal da juri da postigne taj drugi. To govori o stabilnosti i integritetu u ekipi, a ne o nekom losem fudbalu. Ljudi su u isto vreme pokidali Ligu Sampiona, oni su neporazeni u tom takmicenju.

• Like 1
Posted

Random fun fact: Arsenal isplaćuje Palasu dodatnih 10 miliona funti za osvajanje PL kao klauzulu u transferu Ezea. Poslednje kolo igraju jedni protiv drugih, Palas porazom zarađuje 10 milki. 😅

• Ha-ha 3
  • WOW 1
Posted

Izbacene nominacije za igraca sezone

671236511_18558806101064892_373290851609

Realno ovde je samo pitanje ko izmedju Raje i Rajsa, ostalo nije ni blizu. Gabrijel je treci, ali imao je nesto slabiji drugi deo sezone.

Posted

Realno Tijago pokidao, čovek dao 22 od 52 gola u ekipi na sredini tabele.

Kapa dole.

Posted
2 hours ago, McLeod said:

Izbacene nominacije za igraca sezone

671236511_18558806101064892_373290851609

Realno ovde je samo pitanje ko izmedju Raje i Rajsa, ostalo nije ni blizu. Gabrijel je treci, ali imao je nesto slabiji drugi deo sezone.

I ja sam u dilemi.U jednom trenutku mi deluje da je Raja zaslužio,u drugom Rajs.Obojica igraju vrhunski ove sezone.

Siti sinoć na kraju lako izašao na kraj sa Palasom.Mora Arsenal da pobedi obe utakmice kako bi uzeo titulu.Mogu da se okliznu protiv Bornmuta ali ne nadam se previše.

Posted (edited)

Ja bih dao titulu Rajsu samo ako Arsenal osvoji.

Ako osvoji Siti ne vidim da je bilo koji igrac Arsenala toliko izdominirao da kao 'nesampion' ponese tu titulu.

Sa druge strane ne vidim ni da je niko u Sitiju preterano bio dominantan, delom ima do toga i sto nas je Haland navikao na brutalne sezone.

U ovom scenariju bi ozbiljno razmatrao Bruna koji je pokidao sezonu.

Edited by NikolaTest
  • Like 3
Posted

PFA Player of the Year?

Bruno Fernandes

54%

Declan Rice

29%

Ovako trenutno stoji na kladionicama.

I to sada kada je 95% Arsenal sampion tako da bice iznenadjenje definitvno ako Bruno ne bude.

Posted

Ako ništa barem će biti zanimljivo ljeto u Liverpulu. Teško je očekivati da će ponovit ovako lošu sezonu, ne brine mene Lpool koliko ne vidim kako da "ožive" plavce iz Londona. Svakom ljubitelju PL je potreban jak Čelsi. 😄

Posted
26 minutes ago, BattleBender said:

I cekaj, koja je priča oko petog mesta i učešća u LŠ?

Ja sam razumeo da ako Vila uzme LE onda će šest ekipa iz PL igrati LŠ.

Posted
8 hours ago, McLeod said:

Ja sam video raspad i na 5-0-0.

Istina, sećam se tih komentara. Mislio sam da si lud 😂

Ja sam mislio da će se podići i osvojiti nakon takve kenjaže i provlačenja na početku.

Posted

Dobre vijesti za Plavce. Kapiram da im treba neko ime poput Xabi Alonsa. Po meni dobar trener, samo da mu legne okruženje.. posle onog u Madridu, trebat će mu.