Polivalentni Stevica Posted May 11 Posted May 11 Englezi imaju najviše para,ali verovatno i najgore sudije na svetu,ono su totalne neznalice. Što se tiče kvaliteta fudbala ove godine,pretanko jako.80% utakmica koje sam pogledao ove sezone su bile po 1 gol maksimalno,bez neke igre,besomučno dodavanje unazad. Nisam ni ja ljubitelj Artetinog fudbala,ali očigledno je da donosi rezultate.Dok su igrali dopadljivo,prosipali su bodove i ostajali kratkih rukava. 1
diego Posted May 12 Posted May 12 20 hours ago, Polivalentni Stevica said: Što se tiče kvaliteta fudbala ove godine,pretanko jako. I opet, Englezi u finalu LS, finalu LE, i finalu Lige Konferencija. Arsenal je ove sezone usao u "Juventus mod" iz onog zlatnog perioda Juventusa, jer dobijaju 1:0 i osecaju da kontrolisu mec i vidi se iz aviona da protivnik ne moze da im da taj jedan, samo je pitanje da li ce Arsenal da juri da postigne taj drugi. To govori o stabilnosti i integritetu u ekipi, a ne o nekom losem fudbalu. Ljudi su u isto vreme pokidali Ligu Sampiona, oni su neporazeni u tom takmicenju. 1
fillam Posted May 12 Posted May 12 Random fun fact: Arsenal isplaćuje Palasu dodatnih 10 miliona funti za osvajanje PL kao klauzulu u transferu Ezea. Poslednje kolo igraju jedni protiv drugih, Palas porazom zarađuje 10 milki. 😅 3 1
McLeod Posted May 14 Posted May 14 Izbacene nominacije za igraca sezone Realno ovde je samo pitanje ko izmedju Raje i Rajsa, ostalo nije ni blizu. Gabrijel je treci, ali imao je nesto slabiji drugi deo sezone.
Oi! Posted May 14 Posted May 14 Realno Tijago pokidao, čovek dao 22 od 52 gola u ekipi na sredini tabele. Kapa dole.
sasha arsenal Posted May 14 Posted May 14 2 hours ago, McLeod said: Izbacene nominacije za igraca sezone Realno ovde je samo pitanje ko izmedju Raje i Rajsa, ostalo nije ni blizu. Gabrijel je treci, ali imao je nesto slabiji drugi deo sezone. I ja sam u dilemi.U jednom trenutku mi deluje da je Raja zaslužio,u drugom Rajs.Obojica igraju vrhunski ove sezone. Siti sinoć na kraju lako izašao na kraj sa Palasom.Mora Arsenal da pobedi obe utakmice kako bi uzeo titulu.Mogu da se okliznu protiv Bornmuta ali ne nadam se previše.
NikolaTest Posted May 15 Posted May 15 (edited) Ja bih dao titulu Rajsu samo ako Arsenal osvoji. Ako osvoji Siti ne vidim da je bilo koji igrac Arsenala toliko izdominirao da kao 'nesampion' ponese tu titulu. Sa druge strane ne vidim ni da je niko u Sitiju preterano bio dominantan, delom ima do toga i sto nas je Haland navikao na brutalne sezone. U ovom scenariju bi ozbiljno razmatrao Bruna koji je pokidao sezonu. Edited May 15 by NikolaTest 3
La mano de Dios Posted May 15 Posted May 15 PFA Player of the Year? Bruno Fernandes 54% Declan Rice 29% Ovako trenutno stoji na kladionicama. I to sada kada je 95% Arsenal sampion tako da bice iznenadjenje definitvno ako Bruno ne bude.
La mano de Dios Posted May 15 Posted May 15 Senesi je imao fantasticnu sezonu, bice zanimljivo ko ce ga uzeti na leto.
Don Dusko Posted May 15 Author Posted May 15 Kad pomislim da sam predvidjao da ce se Liver boriti za titulu...
sasha arsenal Posted May 15 Posted May 15 5 minutes ago, Don Dusko said: Kad pomislim da sam predvidjao da ce se Liver boriti za titulu... Nisi jedini.
crni96 Posted May 16 Posted May 16 Ako ništa barem će biti zanimljivo ljeto u Liverpulu. Teško je očekivati da će ponovit ovako lošu sezonu, ne brine mene Lpool koliko ne vidim kako da "ožive" plavce iz Londona. Svakom ljubitelju PL je potreban jak Čelsi. 😄
sasha arsenal Posted May 16 Posted May 16 26 minutes ago, BattleBender said: I cekaj, koja je priča oko petog mesta i učešća u LŠ? Ja sam razumeo da ako Vila uzme LE onda će šest ekipa iz PL igrati LŠ.
Miki28 Lakers in 5 Posted May 16 Posted May 16 59 minutes ago, BattleBender said: I cekaj, koja je priča oko petog mesta i učešća u LŠ? Ako AV zavrsi 5 na tabeli i uzme LE onda ce 6 ekipa iz PL ici u LS. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted May 16 Posted May 16 21 minutes ago, BattleBender said: Ali u svakom slucaju, barem 5 kluba idu u LS? Da, barem 5 ide sigurno.
NikolaTest Posted May 16 Posted May 16 8 hours ago, McLeod said: Ja sam video raspad i na 5-0-0. Istina, sećam se tih komentara. Mislio sam da si lud 😂 Ja sam mislio da će se podići i osvojiti nakon takve kenjaže i provlačenja na početku.
crni96 Posted May 16 Posted May 16 Čestitke Sitiju na 2 trofeju u sezoni. Dominacija traje jače od decenije 💣
Dzo23 Posted May 16 Posted May 16 (edited) Ćabi Alonso u Čelziju. Ugovor potpisan do 2030. Edited May 16 by Dzo23 1
crni96 Posted May 16 Posted May 16 Dobre vijesti za Plavce. Kapiram da im treba neko ime poput Xabi Alonsa. Po meni dobar trener, samo da mu legne okruženje.. posle onog u Madridu, trebat će mu.
Recommended Posts