Jump to content

Recommended Posts

Posted

Barry moj crni brat, ni on ne zna kako je dao ova 2 gola. 

Bravo i hvala Karamelama 💪

Arsenal od zajebanih ima jos gostovanje WH-u sledece kolo, tako da videcemo brzo.

Posted

Вредан гол за Сити на крају. Таман да Томаш Соучек и Крисенсио Самервил могу решити и борбу за титулу и борбу за опстанак у једном дану следећег викенда. 🙃⚒️

Posted

Siti dosta slabiji nego u onim sezonama kada su osvajali, ne po kvalitetu toliko koliko igrom. Jos protiv Barnlija kad su dobili samo 1:0 videlo se da nemaju taj killer instinct. Haland po ko zna koji put mnogo slabiji u 2.delu sezone nego na pocetku, a Pep igra Marmusa na kasicicu. Mislim da ako Arsenal dobije Wh sledece nedelje trka za titulu je gotova ali da ce im biti lako definitivno nece. Mec ide posle revansa sa Atletikom koji ce sigurno biti na noz a Wh-u ta utakmica u nedelju zivot znaci. Na kraju ovaj gol Dokua moze da se ispostavi kao itekako bitan ali da sacekamo sledecu nedelju jer ce posle nje dosta toga biti jasno.

Posted
On 4/22/2026 at 11:49 PM, diego said:

Jedino sto Arsenalu ide u "korist", u moru sranja koje ih je zateklo, je sto imaju sansu da pobede Njuku za vikend i izbiju na prvo mesto sve do 4.maja, jer City ceka duza pauza u Premijer ligi zbog FA kupa. Mogu cak teoretski i da odu 6 bodova ispred Cityja 2.maja kada igraju kuci sa Fulamom. I onda City moze da gleda u ledja Arsenalu koji je 6 bodova ispred, i da igraju zajebanu tekmu Evertonu u gostima. Raspored je itekako bitan, i datumi, zato sto je psiholoski pritisak kada juris zaostatak.

pa da ponovimo

• Like 1
Posted

Ali od jedne mirne utakmice i 1-0 i privodjenja, iako treba teziti jos 1 golu zbog gol razlike u trci, dozvolis sebi ovakav raspad i blamazu i primis 3 gola iz nekoga haosa na terenu. Poklon Gueija kakav se zaista retko vidja, savrsena asistencija Beriju da postigne najlaksi moguci gol. Usledio je brodolom. Sansa neka je bila kod onog slobodnjaka na 1-2 ali Sherki nije pogodio. Ne mogu da verujem sta se izdesavalo, apsolutno sam stunned. Nece valjda stvarno Arsenal da osvoji titulu, ljudi da l je moguce..

• Ha-ha 1
Posted

West Ham - Arsenal se ne propušta.. kako će to rivalstvo da poraste posle ove utakmice kako god završila. Al imam osjećaj da će WH da odigra meč sezone kako to biva u Arsenalovoj glavi kad je gusto.

• Like 1
Posted

Ne kazem da ce biti lagano sa Vest Hemom, ali ne znam otkud ta prica da su oni nama nesto nezgodni. Tacno je da u poslednjih 6 imamo "samo" 3 pobede u ligi protiv njih, ali pre toga u prethodnih 20 imamo 14 pobeda.

Gori im pod nogama, ali i da se "vade" na nama opet su im sanse za opstanak minimalne.

Ocekujem da titulu resi poslednje kolo svakako.

Posted

Ma ne znam dal su "vama" nezgodni al recimo neko ko je baš pratio Arsenal od neke 05 do 14 i neko ko nije vidio većih luzera što se tiče mentaliteta znam zašto sam napisao ovo.

To ti je fazon susjedskoj Hajduka ili malo bolja verzija rivala im gradskog Totenhema.

Nemoj mi pisat samo da je ovo drugi Arsenal u poređenju s tim Vengerovima. Čak i ove sezone u bitnim utakmica je se pojavila "vengerača". Tako da meč s Vest Hemom je 50-50 koliko god to zvučalo glupo. Bilo ko da je na mjestu Arsenala od engleskih velikana ne bi ovo pisao.

Posted

Doku koji ucutkuje, ne zna ni on koga, ce ostati jedna od komicnijih scena iz ove sezone. Sanse da Arsenal sada osvoji titulu su oko 90%, a Siti 10%. 

• Ha-ha 1
Posted

Pokidat ce ih Siti kao i svaki put do sada. Posle večerašnjeg ispadanja od Atletica ima tek da ide voda u uši.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Arsenal moze i nereseno da odigra i dalje je prvi sve i da Siti dobije... 

Edited by diego
Posted
Just now, diego said:

Arsenal moze i nereseno da odigra i dalje je prvi... 

Prije bi pukli pod pritiskom nego Siti. Plus ovi imaju finale FA kupa sa strane protiv mrtvog Čelzija a ove čeka PSG.

Posted

Arsenal i dalje ima mnogo laksi raspored. Mislim da je najbolja sansa Sitija sutra. Ako Arsenal pobedi, bas bi trebalo cudo da se desi da ispuste titulu. Barnli koji je u poslednjih mesec, dva ubedljivo najgori u ligi i Palas koji ce izvesti rezervni tim.

14 minutes ago, crni96 said:

Prije bi pukli pod pritiskom nego Siti. Plus ovi imaju finale FA kupa sa strane protiv mrtvog Čelzija a ove čeka PSG.

Pogledaj datume malo bolje. Liga se zavrsava pre finala LS. Sest dana. Finale LS je u kalendaru poput ligaske utakmice, tako da nema uticaja o kom pricas.