Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 5/16/2026 at 10:36 PM, crni96 said:

Nije u Lpool sve trulo samo zbog Slota. Jednostavno ove stare vođe ekipe i nosioci nisu na nivou kao prije, dok su ova pojačanja podbacila. Naravno ima i do trenera al su generalno kriminal svi u ekipi kad podvučeš crtu.

6 hours ago, DJORDJE said:

Isti ljudi koji su glorifikovali Slota prosle sezone ove godine ga porede sa Krstajicem.:classic_biggrin:

Tim je manje vise isti kao prosle godine , minus Henderson i Arnold, ali to i nije katastrofalni gubitak. Salah je na zalasku karijere, mislim da nema vise ni motivaciju da igra , a Gakpo panj bio panj ostao. Podbacili su i novi igraci pre svega Wirtz i Isak. Imali su i peh sa povredama , ali u sustini tim je zreo za ozbiljnu rekonstrukciju.

Nije samo to dosta toga se nije uklopilo a Slot je uporan s tim da tretira ekipu kao grupu entuzijasta koju pokrece jedan igrac. Nije tim ni blizu isti, dosta igraca je otislo >Keleher, Kvansa, Cimikas, Arnold, Harvi Eliot, Luiz Dijaz, ozbiljan manjak, pa i nesrecni Darvin Nunjez. Premda su u predsampionskoj sezoni otisli i Hendrikson, Milner, Vajnaldum, Matip, Alkantara..., otprilike kad i Cemberlejn, Karvaljo, Firmino.

Bice potrebno dosta da se tim stabilizuje a zadrze upravo Virc, Isak i pronadju u igri. 

Posted

Ako naidjete na neki snimak penala nad Sakom koji nije dosudjen posaljite ovde. Deluje mi da igrac Barnlija nije pipnuo loptu a jeste zakacio Saku pri pokusaju suta.

Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ovo vrlo vrvt znaci da je City dobio po usima za sve prevare

A ima i nesto do toga da nije uzeo Premijer Ligu drugu sezonu za redom + zasicenost.

Posted

10 godina u klubu koji konstatno mora da osvaja trofeje,mora se čovek zasititi.Osvojio je sve u Sitiju,nema verovatno motiv da nastavi dalje.

Mareska preuzima umesto njega.

Živo me zanima koga će Pep preuzeti posle odmora.

Posted
1 minute ago, Polivalentni Stevica said:

10 godina u klubu koji konstatno mora da osvaja trofeje,mora se čovek zasititi.Osvojio je sve u Sitiju,nema verovatno motiv da nastavi dalje.

Mareska preuzima umesto njega.

Živo me zanima koga će Pep preuzeti posle odmora.

Otkud ti to? 

Pep>City

Posted
14 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Osvojio je sve u Sitiju

Samo jedna liga sampiona je verovatno jedina mrlja, Real skupio 5 za isto vreme

Posted

Izvinjavam se sto kvarim atmosferu, ali propustena je prilika da se nabije gol razlika protiv najgore ekipe u ligi. Osim ako Bormut ne zavrsi posao veceras, u poslednjem kolu X nece biti dovoljno nego ce se morati uzeti 3 boda sto nece biti uopste lako protiv Palasa koji ima ukupno 5 poraza ove sezone na svom terenu.

• Like 2
Posted

Od sinoc i danas svi kace te slike, prvo slika je gora nego sto je bilo uzivo, drugo, bas me zanima da mi pokazete neki slican direktan crveni u PL. Ono je cist zuti, to je i dobio. Nije bio preterano opasan start, mada jeste bio ostar i uzasno neoprezan, promasio je loptu i nije stigao da skloni nogu a poceo je i to se vidi na snimku.

Da je izvrsio ekstenziju i podigao nogu, ili startovao sa dve noge, onda bi bilo za direktan crveni.

• Ha-ha 1
Posted

Ne kažem da je 1/1 crveni ali je lako mogao da mu ga da i ne bi se niko uzbudio. Start na ahilovu protivnika sa leđa, bez da je lopta i blizu. Pričam na osnovu snimka, a ne slike ili frejma.

Posted
4 hours ago, СтелаРоса said:

Izvinjavam se sto kvarim atmosferu, ali propustena je prilika da se nabije gol razlika protiv najgore ekipe u ligi. Osim ako Bormut ne zavrsi posao veceras, u poslednjem kolu X nece biti dovoljno nego ce se morati uzeti 3 boda sto nece biti uopste lako protiv Palasa koji ima ukupno 5 poraza ove sezone na svom terenu.

Slazem se sa svim, ali Palas 3 dana nakon tog meca igra finale LK i ima priliku za evropski trofej (msm da je prvi).

Na stranu sto se pominju i bonusi u slucaju nase titule na racun transfera Eze-a, ne ocekujem tu neki veci otpor.

Posted

Dok Arsenal ne podigne trofej neću verovati da će biti šampion. Jeste pritisak ogroman i praktično je svaka utakmica finale za Arsenal ali ja kao navijač Arsenala uopšte nisam spokojan onim što sam sinoć video, na jedvite jade, iz kornera a kako drugačije na svom terenu protiv fenjeraša i budućeg učesnika čempionšipa. Bukvalno ona čuvena - pišu se 3 boda, sve ostalo je za zaborav. Palas je kudikamo bolja ekipa od Barnlija plus će igrati na svom terenu, a Arsenal uopšte ne deluje kao sigurica pobednik već sve nešto na guzove.

• Like 2
Posted (edited)

Dobice Arsenal Palasa tri razlike, zato sto je mala verovatnoca da vezu dve lose partije, uostalom zato i jesu prvi zato sto su uvek dobijali i odigrali dobro onda kad se nesto lomi. Mada mislim da ce Siti da se zagrcne veceras, jos Pep najavio da odlazi i snima filmove a sezona nije ni zavrsena... bela zastavica

Edited by diego