Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja niti pijem niti pušim niti se drogiram. Živim zdrav život i moram da kažeš da mi je lepše tako i da sam srećan. Nemam nikakve namere da se hvalim niti da osuđujem, samo hoću da kažem da se serem na ove izjave tipa "eh, šta ti je život bez alkohola, duvana, koka kole itd". Iz mog iskustva - bolji je. Mada ajde, imam i ja svoj porok - kenjam ovde na forumu. 2
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Just now, Darko said: Ja niti pijem niti pušim niti se drogiram. Živim zdrav život i moram da kažeš da mi je lepše tako i da sam srećan. Nemam nikakve namere da se hvalim niti da osuđujem, samo hoću da kažem da se serem na ove izjave tipa "eh, šta ti je život bez alkohola, duvana, koka kole itd". Iz mog iskustva - bolji je. Mada ajde, imam i ja svoj porok - kenjam ovde na forumu. Zato što je česta i(li) prekomerna konzumacija duvana, alkohola (kao i droge, kocke, šta god) zapravo beg od stvarnosti. Kad si zadovoljan svojim životom, nemaš potrebu za eskapizmom. Da ne pretvaram(o) sad topik u psihološku analizu 2
ljutikrilo Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago (edited) 4 hours ago, Poenter said: Gledaj pre da zabodeš Pilsner Urquell ili Kozel, ne taj apatinski Staropramen 🙂 treba i krušovice pomenuti, vrh pivo... 1 hour ago, forumko topic said: pšenični Paulaner užas... ps. oji je ovo kurac, slike moraju da su manje od 38 KB, koju akrobatiku moram da izvedem? Edited 57 minutes ago by ljutikrilo
SteveFrancis#3 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 46 minutes ago, DameTime said: Kad si zadovoljan svojim životom, nemaš potrebu za eskapizmom. Cekaj, znaci mi sto se secemo na Tolkiena... 3
DameTime Posted 44 minutes ago Author Posted 44 minutes ago 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Cekaj, znaci mi sto se secemo na Tolkiena... A tek na Partizan... Božemesačuvaj tih mučenika. 😁
bekrinjo Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 3 hours ago, Урош19 said: Najbolje pivo nije češko/nemačko/koje god države, nije kozel/staropramen/stela itd. Najbolje pivo je hladno. Kad su pitali lokalnog pesnika i velikog ljubitelja kpapljice koje je nabolje vino. "Najbolje vino je ono koje je hladno, da ga ima puno i da je džabe." 😀 2
odupri se ludilu Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Ili ona kad su pitali lokalnog alkosa Jesi pio lošu rakiju? Kae ovaj: Jesam! I kakva je? Dobra brate! 2
Recommended Posts