Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma ljudi mi smo danas u par minuta ostali bez 2 vazna igraca iz vedra neba, jos jedan razlog zasto nam treba svih 12 raspolozivih igraca. Morace svi da daju doprinos pa i Micic. Iako prvi nisam bio za to da se vodi sad kad je tu nema nam druge nego da racunamo na njega pa sta bude.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, realno *w said:

Micić je trenutno užasan, ali on može da se uhvati ritam u narednih 10 dana, do najjačih mečeva. Stefan Jović ne može.

6 asista večeras.

Posted
2 minutes ago, realno *w said:

Ima nešto i do nežrtvovanja rezultata da bi dokazao autoritet. Jedno je šutnuti Radmana koji je u tom trenutku 12. igrač reprezentacije, drugo je ovo.

Micić je trenutno užasan, ali on može da se uhvati ritam u narednih 10 dana, do najjačih mečeva. Stefan Jović ne može. Od Gudure sam očekivao da odigra 1 od 3 dobre tekme, što je malo sa obzirom na njegovu reputaciju, a sada je izgleda i to upitno.

Ok.Dobro samo mi se ne svidja stav Vasilija. No ako uhvati ritam moze biti ta prevaga.

Posted
14 minutes ago, realno *w said:

Imao je još jedno ispadanje gore od ovog kada je potpuno izgubio svog čoveka i 5 sekundi čuvao vazduh.

Kao Porter iz one legendarne situacije.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Portugal je ekipa za cetvrtfinale, sa ovakvim kriterijumom.

Aman, čoveče, umeš li bar malo da prikočiš?!  Nisu taj kalibar ni u kakvom scenariju ili kriterijumu suđenja.

Što je problem prihvatiti da smo odigrali očajnu utakmicu?

Posted
Just now, Ledd said:

Kriterijum je bio bože me sačuvaj.

Ono je bio MMA meč ili rvanje, košarka svakako ne.

Ja ne pamtim kada se protivniku Španije ili protivniku nekog drugog favorita unazad, dozvolilo da ih ovako bije.

Sramota.

Jeste. ALI. Na svakoj poziciji smo visi za pola glave i jaci. Keta im je jedini gabaritni igrac ali i on je malo jaci od naseg drugog centra. 

Prvi minut, krecu da biju. Odgovori tvrdo (ne kao Petrusev). Nama odgovara, jaci smo.

U trecoj cetvrtini Jokic prica sa sudijama i kao da im je rekao sad cu ja da bijem. 13 poena za tipa 8 minuta, Keta placuci otisao na klupu.

Naravno da je bolje da se stite favoriti na ovakvim mecevima koji su unapred dobijeni, ali ne moze jednom Portugalu da odgovara mesarski mec kad su nizi i slabiji.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Meni postaje malo muka od nekošarkaških reprezentacija kojima je cela igra udaranje. Posle Manile, nemam opravdanja za to... I delovalo je na momente kao da naši pokušavaju da se sačuvaju od povreda i da zato je ulaze čvrsto i maltene izbegavaju kontakt. Nije nikakvo opravdanje za igru, da se razumemo... To je raspad za drugu analizu.

I kao slučajno po licu Marinkovića, onaj pokušaj košenja malog Jovića... Ne volim. Čvrsto da, ali bez trunke svesti o povredi, ne praštam. 

• Like 3
Posted
Just now, Drug Crni said:

Aman, čoveče, umeš li bar malo da prikočiš?!  Nisu taj kalibar ni u kakvom scenariju ili kriterijumu suđenja.

Tukli su nas kao vola u kupusu i sramota je da im se to dozvoli. Nismo mi bili očajni, samo smo morali da igramo neki drugi sport sve vreme a ne košarku.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Ok.Dobro samo mi se ne svidja stav Vasilija. No ako uhvati ritam moze biti ta prevaga.

Stav je užas, zasrao je, samo mislim da moraju naći način da to reše. Taj deo se slažemo poptuno.

Ali vidim tu deo krivice Karija. Možda nisam obratio pažnju, ali ne videh baš tu količinu kenjanja ostalima. Pa kod nas je večeras bar 5-6 igrača odigralo kriiminalno!? Gudura uđe, promaši sve, udavi loptu, izabere 5 pogrešnih rešenja, ali nećemo mu reći ništa, jer je on fin i kulturan momak?

Ili Milutinov koji konstantno dobija loptu u mismeču i to rešava bacanjem kamenja iz nekog poluhoroga, sa 2-3 metra od koša? Konstantno ne vidi slobodne šutere kad skupe dole oko njega, ne može da dodje u situaciju da skine neku loptu u napadu, 0 jedna potpuna. 

Raspao se i Aleksa danas, ali ajde, on barem ima kredita da mu se prećuti i više od ovoga.

• Like 4
Posted

Slažem se delimično sa Mekom, ali on je nagazio gas do daske, što mi se ne sviđa baš.

Poslednji put kada je toliko pojačao, Tramp je pokidao na izborima i sad imamo to što imamo.

• Ha-ha 2
Posted (edited)
6 minutes ago, Drug Crni said:

Gde sam ja rekao da smo odigrali dobro? 

Portugal sa ovakvim kriterijumom gde bekovi cackaju loptu uz kontakt i dozvoljeno im je da prilikom iskakanja i rotacijama, sto im je osnova odbrane, da ulaze u kontakt bez faula, su sigurno ekipa koja moze ovde u cetvrtfinale.

Jer igraju angazovano, tvrdo i uigrano.

Kada se ovo sudi kao sto treba, oni su naravno slabiji, ali uvek bih pre igrao sa ekipom koja je nedisciplinovana pa bila 5 puta bolja individualno, nego sa ovakvom ekipom.

Edited by McLeod
Posted
1 minute ago, Ledd said:

Tukli su nas kao vola u kupusu i sramota je da im se to dozvoli. Nismo mi bili očajni, samo smo morali da igramo neki drugi sport sve vreme a ne košarku.

I kako to i dalje dokazuje da je Portugal "tim za četvrtfinale" (sa ovakvim kriterijumom). A i to što se nismo snašli i prilagodili, govori o potpunom odsustvu fokusa..očajna igra i pristup.
Neće se ponoviti, ubeđen sam, ali večeras je bilo užasno

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

su sigurno ekipa koja moze ovde u polufinale.

Tebe treba banovati zbog trolovanja..onako peventivno i za tvoje dobro.

Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

I kako to i dalje dokazuje da je Portugal "tim za četvrtfinale" (sa ovakvim kriterijumom).

Polufinale, ne pratiš 😁

• Tuzno 1
Posted

Odličan odgovor Karija na pitanje o Petruševu.

Inače, koliko je isključenja Filip popio tokom sezone u Zvezdi - 2,3? Očito ima kratak fitilj, a ne rešava problem.

• Like 3
Posted

Pisao bih o gluposti Petruševa, ponovnim ciglama Dobrića, ili Milutinovu u mlohatinov fazi, ali je trenutno najvažnije da smo pobedili i da kapiten nije teže povređen. Ostalo me ne zanima. 

• Like 2
Posted (edited)

Ove utakmice je najvaznije dobiti. Meni licno nije bitno da li je 15 ili 40 razlike, valjda smo do sada naucili da  to ne igra nikakvu ulogu za nokaut fazu. 

Valja malo i da te prebiju, da osetis tvrdo, da ne mozes sa pola gasa da pobedis 30 razlike i ubacis 100 poena. Tako da ova utakmica nije ni za kakvu analizu i samo je bitna pobeda. 

Ali Bogdanova povreda bas brine, ja sam celo drugo poluvreme samo o tome mislio. Povreda zadnje loze je bas nezgodna, ja bih sad potpisao da on preskoci grupu i bude spreman za osminu finala, pa i cetvrtfinale. Najbolji scenario je par dana pauze, a o najgorem necu ni da razmisljam. 

Edited by Del Piero
  • Like 11