Jump to content

Recommended Posts

Posted

30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati.

Posted
5 minutes ago, ChrisJudd said:

30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati.

Nagrađeni za poslušnost, kartama za tekmu. Bilo bi zanimljivo da krenu neki performans unutra.

Posted
15 minutes ago, ChrisJudd said:

Milošinu odbacili ko da je usran nakon što je pao kolokvijum

• Like 2
  • Ha-ha 9
Posted
7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Vasa ima problem sa kilažom

Ovo se moglo primetiti i na fotkama sa treninga. 

Potpuna bezvezarija od utakmice. Pešić ništa iz nje nije mogao da dobije, sem možda odluke oko Vase. 

Posted (edited)

Vasa ide sigurno. Nije ga Pešić čekao ovoliko dugo da ga sad skine sa spiska. Verovatno će ga čekati kroz takmičenje u grupi. I da povede zelenog Topića, ne bi to u sadašnjim okolnostima bio neki upgrade s obzirom da smo dobri na pleju kako god okreneš.

Ja ovde vidim dilemu Davidovac - Dobrić.

Edited by drgnk
  • Like 3
Posted

Avramović, Micić, Jović S.

Bogdanović, Gudurić, Marinković, Dobrić

Jović N, Petrušev

Jokić, Milutinov

Mislim da je dilema Vukčević/Deda, ima argumenata za obojicu...

Posted

Da napolju nemamo toliko defanzivno iz ovog ili onog razloga upitnih igraca, da sam Shicpe lagano bih preskocio Vanju. Ovako ce ici kao osigurac i jedno od glavnih tela koja ce bacati na protivnicke bh.

• WOW 1
Posted (edited)

Vukčević ide 100% što nisam siguran za Vanju. Može se desiti rokada Vanja - Deda. 

Edited by Čočo
Posted
Just now, Čočo said:

Vukčević ide 100% što nisam siguran za Vanju. Može se desiti rokada Vanja - Deda. 

Kako se odjednom došlo do toga da Davidovac ugrožava Vanjino mesto? 😎

Posted
2 minutes ago, drgnk said:

Kako se odjednom došlo do toga da Davidovac ugrožava Vanjino mesto? 😎

Zato što je proleće. Javio se visideda. 

Posted (edited)

Ako ćemo školski da ih poređamo onda ovako..

1.Avramović, Jović, Micić

2.Bogdanović, Gudurić

3.Marinković, Dobrić

4.Jović, Vukčević

5.Jokić, Milutinov, Petrušev

Dilema je samo Vukčević/Davidovac po svemu prikazanom.

Edited by Ledd
  • Like 1
Posted

Vukčević uopšte nije dilema. To se vidi i po minutaži koju dobija a i utakmica sa Nemačkom je prilično prelomila na njegovu stranu.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)

Za nas svakako nije, ali za Karija verovatno jeste. Slušao sam njegov zadnji intervju i da se zaključiti da Dobrić svakako ide.

Rekao je nešto tipa bez Dobrića i Marinkovića to je neka skroz druga ekipa ili ekipa ne može da igra, tako nešto.

A na opasku voditelja da je Vukčević dosta pokazao, rekao je ne znam, ja nisam video to što ste vi videli, tako nešto.

Edited by Ledd
Posted
2 minutes ago, Ledd said:

A na opasku voditelja da je Vukčević dosta pokazao rekao je ne znam, ja nisam video to što ste vi videli, tako nešto.

Prilično sam sigurna da je ovde bio ironičan, jerbo je Gorislav sve vreme pokušavao da priča o pojedincima, što Kari ne podnosi.

• Like 5