drperce Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago https://www.instagram.com/p/DNnzV77tfoQ/?igsh=MW83NG9mcWVhNmI0ag== 6 1
ChrisJudd Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati.
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 minutes ago, ChrisJudd said: 30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati. Nagrađeni za poslušnost, kartama za tekmu. Bilo bi zanimljivo da krenu neki performans unutra.
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 minutes ago, ChrisJudd said: 30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati. Milošinu odbacili ko da je usran nakon što je pao kolokvijum 2 9
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uzeo Tristan, Petruševu minute. Još pored ovakvog N. Jovića neće se naigrati. 1
Wingwalker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Slovenci videli kako Mali Jović, Tristan i Mile zatvaraju reket pa im se ne ulazi...gistro prangijanje.
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja bih vodio Topica umesto S. Jovica sad kad je vec Vasa tu
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vasa ima problem sa kilažom i ne uliva mi nadu ni najmanje. Probijaju ga kao iz šale. Ne može se to ispeglati za par dana. Totalno je van forme. 1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Najjace je sto je Topic sasvim dovoljno dobar da se povede sada 3 1
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Vasa ima problem sa kilažom Ovo se moglo primetiti i na fotkama sa treninga. Potpuna bezvezarija od utakmice. Pešić ništa iz nje nije mogao da dobije, sem možda odluke oko Vase.
drgnk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Vasa ide sigurno. Nije ga Pešić čekao ovoliko dugo da ga sad skine sa spiska. Verovatno će ga čekati kroz takmičenje u grupi. I da povede zelenog Topića, ne bi to u sadašnjim okolnostima bio neki upgrade s obzirom da smo dobri na pleju kako god okreneš. Ja ovde vidim dilemu Davidovac - Dobrić. Edited 6 hours ago by drgnk 3
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Avramović, Micić, Jović S. Bogdanović, Gudurić, Marinković, Dobrić Jović N, Petrušev Jokić, Milutinov Mislim da je dilema Vukčević/Deda, ima argumenata za obojicu...
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da napolju nemamo toliko defanzivno iz ovog ili onog razloga upitnih igraca, da sam Shicpe lagano bih preskocio Vanju. Ovako ce ici kao osigurac i jedno od glavnih tela koja ce bacati na protivnicke bh. 1
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Vukčević ide 100% što nisam siguran za Vanju. Može se desiti rokada Vanja - Deda. Edited 6 hours ago by Čočo
drgnk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Čočo said: Vukčević ide 100% što nisam siguran za Vanju. Može se desiti rokada Vanja - Deda. Kako se odjednom došlo do toga da Davidovac ugrožava Vanjino mesto? 😎
Čočo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, drgnk said: Kako se odjednom došlo do toga da Davidovac ugrožava Vanjino mesto? 😎 Zato što je proleće. Javio se visideda.
Ledd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ako ćemo školski da ih poređamo onda ovako.. 1.Avramović, Jović, Micić 2.Bogdanović, Gudurić 3.Marinković, Dobrić 4.Jović, Vukčević 5.Jokić, Milutinov, Petrušev Dilema je samo Vukčević/Davidovac po svemu prikazanom. Edited 6 hours ago by Ledd 1
drgnk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vukčević uopšte nije dilema. To se vidi i po minutaži koju dobija a i utakmica sa Nemačkom je prilično prelomila na njegovu stranu. 3 1
Ledd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Za nas svakako nije, ali za Karija verovatno jeste. Slušao sam njegov zadnji intervju i da se zaključiti da Dobrić svakako ide. Rekao je nešto tipa bez Dobrića i Marinkovića to je neka skroz druga ekipa ili ekipa ne može da igra, tako nešto. A na opasku voditelja da je Vukčević dosta pokazao, rekao je ne znam, ja nisam video to što ste vi videli, tako nešto. Edited 6 hours ago by Ledd
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Ledd said: A na opasku voditelja da je Vukčević dosta pokazao rekao je ne znam, ja nisam video to što ste vi videli, tako nešto. Prilično sam sigurna da je ovde bio ironičan, jerbo je Gorislav sve vreme pokušavao da priča o pojedincima, što Kari ne podnosi. 5
Recommended Posts