Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da bi dogurali do kraja i mi moramo početi da batinamo i da pokažemo zube.

Sem Estonije svi su nas prebili dok su to gledale ove amaterske FIBA sudije .

Turska je dobar test da vidimo gde smo protiv malo ozbiljnije ekipe.

Puna podrška momcima.

Edited by Zadnji vezni
Posted
5 minutes ago, MV91 said:

Едит: Шта питају ови људи Пешића, профи новинари, бем те животе.

I onda mi neko napise sto napusava doticne.

• Like 2
Posted
Just now, La mano de Dios said:

Pazi ovog novinara koji pita da li su promenjene ambicije posle povrede Bogdana?! Treba Kari svaku konferenciju kao proslu da ih osramoti.

To je ćaci a ne novinar

• Like 1
Posted (edited)

Nismo prokomentarisali posle Letonije, gde neki strani "novinar" pita Karija u vezi letonske konjice (policije) koja ih je pozdravila pri dolasku u Rigu. U fazonu da li je to ikad doživeo u karijeri i da li je gest imao posebnu težinu za Jokića. Kari se izbečio police, what police? Verovatno je već zamislio kako vadi igrače iz policijske stanice, stvarno kao Bata Živojinović u Lajanju na zvezde. Šegi umro od smeha :lol_2:

Edited by DameTime
typo
  • Ha-ha 6
Posted

Reći da je neko favorit protiv nas i to na EP, dok je Somborac deo ekipe, koja, inače, i bez njega i Bogdana ima ozbiljan kvalitet - može samo košarkaški analfabeta. Debeli je, by far, najbolji košarkaš sveta 5 godina unazad, a trenutno igra na nekih 40% obrtaja, dok ekipa polako hvata ritam. Kad dođe ono pravo- eliminacije, budemo videli ko kosi, a ko vodu nosi. Do tad, ima prostora za lavež. 

• Like 9
Posted
8 minutes ago, MV91 said:

Највећи шок ми је Лончарова тарзанка, I am speechless.

Сад креће оно право, Тристан може полако да завршава првенство.

Едит: Шта питају ови људи Пешића, профи новинари, бем те животе.

Lončar nikad nije bio ikona stila, ni po pitanju vizuelnog utiska, ni po pitanju elokvencije.

Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

I ko više zove ove matore izlapotine u liku Đurović Vlade?

Idi bre čuvaj unuke na Kališu čoveče.

Какав доктор, рече човек да Милутинов може што и Ерон Гордон.

• Ha-ha 14
Posted (edited)

Ovde kao da niko nikad nije gledao neko evropsko prvenstvo u kosarci. Ovo je primer iz udzbenika kako ekipe koje osvajaju izgledaju u grupi (sa izuzetkom eventualno Jugoslavije 2001.), jer se igra uglavnom onoliko koliko je potrebno da se pobedi protivnik, i to nekad izgleda tesno i tesko, ali nije uopste, samo je manje ubedljiva pobeda. Fora je sto kosarkasi znaju kada ce da pobede, pa makar to bilo i sa 2 razlike, jer se to brzo provali, i onda je samo pitanje da li ce da se otvori trpanje, ili ce da bude ono sto ni oni a ni navijaci ne vole - prljavo otaljavanje. A kad se slabiji protivnik nalozi i krene da bije bez vecih sankcija, onda to obicno bude ovo drugo.

Edited by diego
  • Like 6
Posted

Ne momente krene da prica takve gluposti da je sve u studiju sramota.
Vec je 2-3 puta nazvao Cehe indijancima u emisiji uzivo.

• Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, Bode said:

Počinjem verovati da su zato i izbrisali sport klub da bi Djurovic u emisiji pred meč Zvezde u evroligi komentarisao i to još prenos kasnio, pa umesto kao na sportklubu se 15 minuta ranije, uključuju se na 3 minuta nekada pre meča evrolige, jednom su i kasnili i na početak skoro, jer je Djurović mleo i mleeeo i mleoo..

Da stvar bude gora, od kako arena prenosi Evroligu, Zvezda nema NIJEDNU pobedu, a pre toga imala 18-14 skor lol

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Bode said:

Covek je idealan za neki podkast, pa ko voli da slusa te njegove pricice moze da uziva. Sve vise lici na Zivu Barda. 

• Like 1
Posted

Meni nije najjasnije, zašto je on relevantan da komentariše po sat ili dva sata bez prestanka, mislim da li je on neki član SNS-a ili ljubimac vlast, pa ga zove svaka televizija i RTS čak do skoro ga stalno zvao pre meča u studiu, ili ga možda zovu, jer misle da je zabavan dosta, pa će povećati gledanost, jer misle da će ljudi da puste malo da se smeju dok ga slušaju, kao kada uvedu u neki rijaliti budale koje će se mlatiti fizički, pa kaoo skandal tuča i ostala čuda...

Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Meni nije najjasnije, zašto je on relevantan da komentariše po sat ili dva sata bez prestanka, mislim da li je on neki član SNS-a ili ljubimac vlast, pa ga zove svaka televizija i RTS čak do skoro ga stalno zvao pre meča u studiu, ili ga možda zovu, jer misle da je zabavan dosta, pa će povećati gledanost, jer misle da će ljudi da puste malo da se smeju dok ga slušaju, kao kada uvedu u neki rijaliti budale koje će se mlatiti fizički, pa kaoo skandal tuča i ostala čuda...

Ovo drugo.

Čim se toliko komentariše njegovo komentarisanje jasno je da je efekat postignut.

Dobar deo gledaoca će i posle meča da ostane uz taj kanal da čuje šta ima Vlado da kaže a to je sve što jedna televizija želi.

Ne menjajte kanal.

Posted
43 minutes ago, realno *w said:

Evo poštujem te i tvoje poznavanje košarke i ne mogu da verujem da možeš da napišeš ovakvo nešto.

Najgori oblik opravdavanja činjenice da jedan vrhunski bek konstantno odbija da pruži bilo šta reprezentaciji. Pričamo o igraču koji ima 11-12 poena po meču u EL, uz vrhunske procente šuta, igraču koji u finalu EL postigne 19 poena, koji je upravo potpisao jedan od najjačih ugovora u EL i na sve to, ima 30 godina i već jako dugo je deo ove reprezentacije.

Evo ja kritikujem Stefana Jovića, ne sviđa mi se njegova igra, ali on dečko ni u prosečnoj Valensiji nije neki faktor, pa je ovo što igra za reprezentaciju čak i iznad onoga što igra tokom sezone.

A Gudura, koji ima 39% za tri u EL i verovatno još više u TBLu, dođe ne evropsko i kaže "ej, ja sam timski igrač, sad ću da šutiram trojke 14%".

Sve u svemu, ostali smo bez Bogija, niko ne misli da će ovaj to da nadomesti, ali zaista ne očekujem ni 1-6 iz igre protiv Češke. Nikako ne vidim način da mi nešto uradimo ako neće biti na 10ak ppg, čak je to i malo za njegovu reputaciju i slobodu koju će imati, al eto, barem nešto...

Udario si mi potpunu kontru, a zapravo nam se mišljenje ne razlikuje mnogo. Ono što bih napomenuo je da se ne slazem sa konstatacijom koja je i većinski usvojena - da konstantno odbija da pruži bilo šta reprezentaciji. Naravno da ni mene ne oduševljava igrama koje pruža u ovoj ulozi na prethonda dva šampionata, ali imao je Gudurić svoje momente u nacionalnom dresu. Koliko se sećam bio je jedan od najboljih u obe ekstremno važne pobede protiv Turaka u kvalifikacijama za SP '23, kada nije igrao Bogdan. Da tu nije zablistao ko zna u kojoj poziciji bi danas bila reprezentacija. Uz to, nikada nije odsustvovao za sve ove godine, sklanjao ego sa strane mnogo puta i brojne druge stvari koje su za mene veoma bitne.

Uglavnom, ostajem pri onome što sam rekao u prvom postu, 11-5-5 partija je njegova igra i ono što je pružio protiv Letonije je nešto čime bih bio zadovoljan ako može da uspostavi kao konstantu do kraja. Upravo je to i njegov poenterski prosek u EL kao što si i sam rekao, ali ja ne znam da li je on tokom cele sezone imao više od par 20+ partija. Upravo tu se vraćam na svoj inicijalni post, jednostavno nije igrač koji će uzeti veliki broj šuteva, već traži rešenja koja će uvesti i druge. Verovatno bi za njegovu karijeru bilo bolje da je sebičniji, ali treba se pomiriti sa tim da je takav igrač i da i kao takav vredi mnogo. 

• Like 4
Posted

Sad gledam, ovu Cesku niko nije ni dobio vecim rezultatom (najvise Turska - 14 razlike). Cak sta vise, gledam rezultate i unazad i uglavnom kada gube od jacih, gube tu nekih 10ak poena (od Spanije su isto izgubili 14 u pripremnim). Ocigledno se radi o nekoj specificnoj grupi igraca (polu-indijanci, sto bi reko Djurovic) koja nikad nece pobediti jaceg od sebe na papiru, ali isto tako retko gubi dosta ubedljivo jer su izgleda nalozeni iz nekog razloga. Zato ovih 22 razlike izgleda jos bolje.

Posted
2 minutes ago, Drug Crni said:

Mi smo daleko bolje igrali i izgledali protiv njih nedavno u Nemačkoj, na onom turniru..no, rekoh - neću da mračim..

Pa to hocu i da kazem: Jedini koji ih je pobedio vise nego mi, smo mi.🤣

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Drug Crni said:

Mi smo daleko bolje igrali i izgledali protiv njih nedavno u Nemačkoj, na onom turniru..no, rekoh - neću da mračim..

Bili smo u kompletnom sastavu, nije bio mec bas takmicarski, ruka opuštenija u šutu naša, a oni manje zagrejani vodili smo mislim i preko 30 razlike glatko, sličan meč ko sa Slovenijom i Estonijom.

Što se mene tiče, želim da pobedimo 1 razlike narednih 5 mečeva iako ne volim drame, samo da dobijemo po pola koša i niko od mene srećniji.  Bitno je samo uzeti konačno to zlato, posle će nam lakše biti na narednim takmičenjima, Bogdan će ne u finalu igrati nažalost prvi put, ali će dobiti pehar i zlato koje toliko želi, pa bismo lakše možda još koji put u narednim godinama osvojili još neko zlato, bitno je taj pritisak skinuti sa sebe i posle toliko godina najzad prvi put od samostalnosti uzeti zlato, jer bolju šansu od ove nećemo za zlato dugo imati u godinama koje dolaze, ovo je što se kaže sada ili nikada, ako ovo osvojimo, onda smo zaista pravi tim, mada ostaje žal za OI, to nam je bila ne samo sjajna šansa za zlato posebno, jer smo Australiju prošli na onakav način, em bismo dream team pobedili, narednih godina će Ameri biti slabiji od Srbije i Nemačke, pa i da dobijemo Amere u finalu polufinalu Olimpijade, ili svetskog, neće imati tu draž, kada nisu u sastavu: Lebron, Kari, Durent itd

Posted

Ja sam u šetnji pogledao par puta rezultat i kad sam video tipa 19:3 pa onda 27:5 znao sam da tu košarke više nema i da bi otprilike svima laknulo da je tada sviran kraj. Ostatak takvog meča bude gori i od treninga.

• Like 1