Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja niti pijem niti pušim niti se drogiram. Živim zdrav život i moram da kažeš da mi je lepše tako i da sam srećan. Nemam nikakve namere da se hvalim niti da osuđujem, samo hoću da kažem da se serem na ove izjave tipa "eh, šta ti je život bez alkohola, duvana, koka kole itd". Iz mog iskustva - bolji je. Mada ajde, imam i ja svoj porok - kenjam ovde na forumu. 9 1
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Just now, Darko said: Ja niti pijem niti pušim niti se drogiram. Živim zdrav život i moram da kažeš da mi je lepše tako i da sam srećan. Nemam nikakve namere da se hvalim niti da osuđujem, samo hoću da kažem da se serem na ove izjave tipa "eh, šta ti je život bez alkohola, duvana, koka kole itd". Iz mog iskustva - bolji je. Mada ajde, imam i ja svoj porok - kenjam ovde na forumu. Zato što je česta i(li) prekomerna konzumacija duvana, alkohola (kao i droge, kocke, šta god) zapravo beg od stvarnosti. Kad si zadovoljan svojim životom, nemaš potrebu za eskapizmom. Da ne pretvaram(o) sad topik u psihološku analizu 2 1 1
ljutikrilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 4 hours ago, Poenter said: Gledaj pre da zabodeš Pilsner Urquell ili Kozel, ne taj apatinski Staropramen 🙂 treba i krušovice pomenuti, vrh pivo... 1 hour ago, forumko topic said: pšenični Paulaner užas... ps. oji je ovo kurac, slike moraju da su manje od 38 KB, koju akrobatiku moram da izvedem? Edited 5 hours ago by ljutikrilo
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 46 minutes ago, DameTime said: Kad si zadovoljan svojim životom, nemaš potrebu za eskapizmom. Cekaj, znaci mi sto se secemo na Tolkiena... 4 1
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Cekaj, znaci mi sto se secemo na Tolkiena... A tek na Partizan... Božemesačuvaj tih mučenika. 😁 1
bekrinjo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Урош19 said: Najbolje pivo nije češko/nemačko/koje god države, nije kozel/staropramen/stela itd. Najbolje pivo je hladno. Kad su pitali lokalnog pesnika i velikog ljubitelja kpapljice koje je nabolje vino. "Najbolje vino je ono koje je hladno, da ga ima puno i da je džabe." 😀 3
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ili ona kad su pitali lokalnog alkosa Jesi pio lošu rakiju? Kae ovaj: Jesam! I kakva je? Dobra brate! 5
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Darko said: Ja niti pijem niti pušim niti se drogiram. Živim zdrav život i moram da kažeš da mi je lepše tako i da sam srećan. Nemam nikakve namere da se hvalim niti da osuđujem, samo hoću da kažem da se serem na ove izjave tipa "eh, šta ti je život bez alkohola, duvana, koka kole itd". Iz mog iskustva - bolji je. Mada ajde, imam i ja svoj porok - kenjam ovde na forumu. Pivo nije porok. Niti spada pod nezdrav život, štaviše. Pričam nekad, jedno, dva... tri... a može i četiri 😂
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 3 hours ago, DameTime said: Najbolje je da se manete tih alkoholnih splačina. Samo kafa, kisela voda i koca, tim redosledom. Ne pijem kafu i koka kolu uopšte, a pivo možda fazon dva litra (4 flaše) nedeljno. Ostali alkohol retko, nekad da se nazdravi nešto. Šta ćemo sa tim da vi koji pijete kafu ste svi zavisnici? Brateeee, ne mogu počnem dan bez kafee. Dok alkohol konzumiraju manje više svi, a retko ko je alkos. Evo, ja nisam popio ni kap alkohola par dana, a ovi koji piju kafu, pa fazon 99 posto ne može da zamisli dan bez kafe. Sigurno mi ni ne počinje dan tako što cepim malo piva, rezervisano je za kasnopopodnevne i večernje časove. I pivce me radi na opuštenost, smeh... i nikad se nisam napio da ne znam gde sam, povraćao... Ne krivi pivce što su neke osobe koje ga konzumiraju nestabilne 😤 Znam da je Novicki posle svakog treninga cepao pivce. O koka koli da ne počinjem. Bez sumnje je bolja limenka piva nego koce. Edited 3 hours ago by Poenter 2
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Letonija protiv Srbije 30 suta za 2, 31 za 3 Letonija protiv Portugala nakon 9min. 14 suta za 2, 5 za 3 Mislim da se pomalo kolektivno potcenjuje koliko smo zajebani pod kosem duzinom. Na stranu sve te price "ocajno cuvamo sut za 3". Edited 3 hours ago by Problem sa licnim greskama
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako Vasa nista ni veceras ne pokaze teska prica,mada ja svakako ne verujem u njega
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) @Poenter Ništa nije dobro u prekomernoj dozi. Meni je kafa više ritual, da ne kažem navika iz studentskih dana da pijem nešto dok učim. Definitivno mogu bez nje, često se dešava da ne stižem od posla tako da ne popijem kafu uopšte. S druge strane, ta "zavisnost" može otprilike samo da uzrokuje nespavanje ako se narokaš kofeinom (ok, i ubrzan rad srca, ako dobro pamtim), ili nekog radi na pospanost. Slično je i sa Coca-Colom mada sam nju zamenila kiselom vodom, bolja mi je za varenje. Nije to "zavisnost" u rangu alkohola ili droge, nad ovim imaš veću kontrolu. Da se razumemo, nazdravim i ja povremeno alkoholom, kad je prilika za to. Ali po mom mišljenju nije zdravo ni da se u baš svakom izlasku naručuje alkohol, nevezano da li se dovedeš do stanja blackout-a ili ne. Prosto se ojačava ta veza između alkohola i organizma i počinje da ti bude potreban (što ja s kafom uopšte nemam npr). Edited 3 hours ago by DameTime
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, DameTime said: beg od stvarnosti. Kad si zadovoljan svojim životom, nemaš potrebu za eskapizmom. Možeš čovek da bude zadovoljan svojim životom koliko hoće ali kad ga u stvarnosti sačeka Partizan svi postanu kao brat ispod 3
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: Možeš čovek da bude zadovoljan svojim životom koliko hoće ali kad ga u stvarnosti sačeka Partizan svi postanu kao brat ispod Lokal-patriotkinja u meni kaže lajk za izbor, Rubinov vinjak, ako se ne varam.
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Kad god na KKP temi pred utakmicu pišemo o piću, garderobi i drugim frivolnim temama, rezultat bude odličan. S tim u vezi očekujem jedno vasAkrsenje večeras.
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Letonija protiv Srbije 30 suta za 2, 31 za 3 Letonija protiv Portugala nakon 9min. 14 suta za 2, 5 za 3 Mislim da se pomalo kolektivno potcenjuje koliko smo zajebani pod kosem duzinom. Na stranu sve te price "ocajno cuvamo sut za 3". Dodaj na to kako je Keta protiv nas bio ponisten, a protiv Senguna i narocito Porzingisa deluje vrlo fino. Al pravi izazov (ujedno najveci izazov u reketu za celo prvenstvo) ce biti ovaj baby Jokic u sredu. Brutalan igrac koji za sada igra izvanredan turnir. Mislim sa ce Karijeva taktika biti napasti ga i probati uvesti u faule, a da ce Ataman odgovoriti stavljanjem Bone i Osmanija kao primarne defanzivce na Jokari... 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 37 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Letonija protiv Srbije 30 suta za 2, 31 za 3 Letonija protiv Portugala nakon 9min. 14 suta za 2, 5 za 3 Mislim da se pomalo kolektivno potcenjuje koliko smo zajebani pod kosem duzinom. Na stranu sve te price "ocajno cuvamo sut za 3". Moze i to a moze da se protiv nas malo lakse dolazi do otvorenih suteva za 3 pa se uzimaju takvi sutevi.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Moze i to a moze da se protiv nas malo lakse dolazi do otvorenih suteva za 3 pa se uzimaju takvi sutevi. Kod nas se ne dolazi lako do otvorenih suteva za tri, nego je to primarna taktika i jedina opcija, jer u reketu 95% ekipa ovde ne moze da prdne protiv nas. 1
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Geronimo said: Dodaj na to kako je Keta protiv nas bio ponisten, a protiv Senguna i narocito Porzingisa deluje vrlo fino. Al pravi izazov (ujedno najveci izazov u reketu za celo prvenstvo) ce biti ovaj baby Jokic u sredu. Brutalan igrac koji za sada igra izvanredan turnir. Mislim sa ce Karijeva taktika biti napasti ga i probati uvesti u faule, a da ce Ataman odgovoriti stavljanjem Bone i Osmanija kao primarne defanzivce na Jokari... Sengun je u teoriji idealan tip centra za braniti Jokicu. Nije brz, nema sut i svu stetu pravi na kontakt u sredini sto protiv Jokica koji je i jaci i krupniji generalno ne moze tek tako proci. Veci problem moze biti Larkin ako krene ludovat i trcat krugove oko sporih bekova Srbije.
Ledd Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zato treba odmarati Aleksu protiv Češke da Larkin ne trči previše a u reketu ćemo se već snaći.
Igor88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hrvati napisali neko štivo o nama. https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/eurobasket2025/srbija-vise-nije-dream-team-u-samo-24-sata-rasplinuo-se-mit-o-nedodirljivom-favoritu-za-zlato-15617923 1
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, DameTime said: @Poenter Ništa nije dobro u prekomernoj dozi. Meni je kafa više ritual, da ne kažem navika iz studentskih dana da pijem nešto dok učim. Definitivno mogu bez nje, često se dešava da ne stižem od posla tako da ne popijem kafu uopšte. S druge strane, ta "zavisnost" može otprilike samo da uzrokuje nespavanje ako se narokaš kofeinom (ok, i ubrzan rad srca, ako dobro pamtim), ili nekog radi na pospanost. Slično je i sa Coca-Colom mada sam nju zamenila kiselom vodom, bolja mi je za varenje. Nije to "zavisnost" u rangu alkohola ili droge, nad ovim imaš veću kontrolu. Da se razumemo, nazdravim i ja povremeno alkoholom, kad je prilika za to. Ali po mom mišljenju nije zdravo ni da se u baš svakom izlasku naručuje alkohol, nevezano da li se dovedeš do stanja blackout-a ili ne. Prosto se ojačava ta veza između alkohola i organizma i počinje da ti bude potreban (što ja s kafom uopšte nemam npr). Da ne bi ulazili dalje, sve ima svoje dobre i loše strane, dok postoji jedna stvar koja ima samo dobre - šetnja. Vidimo se na Savskom trgu! 2
Recommended Posts