Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljubav za Kapitena, njemu je stvarno najteže 💔 Kapiram da će ga ovo motivisati da gura u reprezentaciji do 38-e i dok kolena ne otpadnu. Brz oporavak legendi! 

Znam samo jedno, Matori je najbolji kad je otpisan i potcenjen. I dalje je majstor turnira, improvizacije i team management-a. Podeliće on nove uloge i razbuktati vatru u Guduri, Aleksi i Vasi, siguran sam. Šegi je za svoju već spreman. Trebaće nam i učinak Vanje i Milutinova, nisu oni baš toliki beskorisni leševi da se tek tako bagatelišu. Glave gore i meč po meč, neka Riga postane Manila 2.0. Jedan za svi! 

• Like 5
  • Love 6
Posted

На ЕП 2022 коштало нас је само 6-7 лоших минута, почистили би их све, тада није било Богдана, није било Јовића, није било Петрушева. Немојте потцењивати наше играче, полупаћемо их све!

• Like 5
Posted

Koliko mi je krivo zbog Bogdana, zbog njega samog prvenstveno. Toliko je dao i daje reprezentaciji a da mu se ovo desi... 😣

Gudura - Daj da vidimo od cega si napravljen sad.

• Like 3
Posted
3 hours ago, Wingwalker said:

Uhhh...nije ti ovo baš ispalo valjano.

Ja cu samo da podsetim da je ovo bio poslednji Bogijev turnir kada on jos nije bio van tonusa i  barem jednom nogom u repstativnoj penziji. Sledece godine nema takmicenja a 2027, Boze zdravlja, nas Velikan imace 35 g pred svetsko.

36 za OI u LA. 

Pitanje je da li ce i koliko moci i zeleti tada da se cima i kakvu ce ulogu objektivno imati na zalasku karijere.

Ovo je mnogo tezak udarac i potencijalno poguban za buducnost repke. Mnogo sam sjeban, sto zbog Bogija sto zbog nas navijaca koji smo Bogdana Bogdanovica poistovecivali sa  reprezentacijom u moderno vreme.

Nesto se u meni slomilo 😞

• Like 5
Posted

Jos veci bedak je sto Bogdan ide za Ameriku i nece biti uopste sa ekipom do kraja turnira, ako sam je dobro razumeo.

Falice i njegov karater u svlacionic pored svega sto donosi na terenu, velika steta.

• Like 7
Posted
20 minutes ago, Kenozoik said:

Ja cu samo da podsetim da je ovo bio poslednji Bogijev turnir kada on jos nije bio van tonusa i  barem jednom nogom u repstativnoj penziji. Sledece godine nema takmicenja a 2027, Boze zdravlja, nas Velikan imace 35 g pred svetsko.

36 za OI u LA. 

Pitanje je da li ce i koliko moci i zeleti tada da se cima i kakvu ce ulogu objektivno imati na zalasku karijere.

Ovo je mnogo tezak udarac i potencijalno poguban za buducnost repke. Mnogo sam sjeban, sto zbog Bogija sto zbog nas navijaca koji smo Bogdana Bogdanovica poistovecivali sa  reprezentacijom u moderno vreme.

Nesto se u meni slomilo 😞

Ne brini za budućnost na poziciji 2, ima toliko klinaca koji će u međuvremenu uskočiti iz ovih naših mlađih kamenjarskih selekcija.

giphy.gif

• Like 1
Posted

Bogi vise od bilo koga zasluzuje zlato, a ovo je verovatno zadnja prilika za njega (sledece EP za 4 godine) i zato mora sada da se uzme.

I dalje smo najbolji tim na papiru, ali vecina igraca mora hitno da izvuce glavu iz svojih buljsona.

• Like 3
Posted

Prošao me je napad anksioznosti i pošto sam izvrtela sve najgore scenarije, verujem i ja da osvajamo. ❤️

Sad će momci da se skupe, kao onomad u Manili. A Bogdan nije završio sa repkom, mmw.

• Like 2
  • Love 4
  • Thanks 1
Posted

Veliki je ovo udarac, bas veliki, i igracki i ljudski (ne znam koliko ce biti u mogucnosti da bude u svlacionici, da li ostaje tamo ili odmah ide na lecenje).

Ali je ujedno i neki dodatni motiv za ostale momke. Bukvalno sada nema iza koga da se "kriju" - u tebe gledam Gudura, a i ti Vaso, pojavi se covece!

• Like 1
Posted

Veoma loša vest, ali vest koja zapravo nije iznenađujuća - ne može zadnja loža da se zaleči bez dužeg mirovanja i terapija.

Nadavah se pluseva na topiku danas, koliko nisam ukupno unazad metar dana ja mislim (na celom forumu)..jednostavno cenim optimizam i što odbijamo da padnemo i skinemo gaće i ovde..ali u zbilji:

2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Ja ne ocekujem nista. Gotovi smo mi za medalju. But, hey, shit happens. 

Ovo mislim. S tim što Frenso ovde verovatno džinksuje, a ja sam nažalost baš uveren.

Jer, svi ovi "igrajte za kapitena" postovi su u redu, ali treba stvarno i igrati. A mi igramo loše. Da mi igramo dobro ili bolje od onog što smo ovde pokazali, i Bogdanov izostanak bi se lakše podneo. Ovako..teško.

Jasno je da je jedina šansa za visok plasman sada da se pretvorimo u srpsku verziju Nuggetsa i da Jokić vodi tim monstruoznim partijama napred. A i za to je neophodno da se neko pridruži, da dobijemo makar neku konstantnu od još dva,tri igrača.

Nije potpuno nemoguće jer imamo najboljeg igrača na turniru. Turska će nam reći mnogo.

Posted

prvo žao mi je bogdana, znam da bi bulju prodao za osvojeno zlato

možemo da se nadamo da će gudura da uđe u F4 fenerbače moud. i da će vanja ispogađati neke šuteve.

verujem u zlato i dalje, ali sa velikom zadrškom... 

bojim se da je bogdanu ovo zadnji turnir. 33 godine, na SP će imati 35 i hteo, ne hteo, kapiram da će ga povrede sprečiti. daj bože da grešim.

stefanu joviću je ovo sigurno last dance, 35 godina i medicinski karton mu je debeo kao rat i mir.

milutinov, može lako da i njemu bude last dance, sad ima 31, u kataru će imati 33... nije se mnogo povređivao, ali opet, ko zna na šta će da liči. ima on lepu kilometražu.

avram je isto godište, ali mi nekako deluje da se nije toliko trošio, nije igrao maratonske evrolige, povreda je bilo, ali kapiram ga sigurnim i za katar i za OI.

micić, ne verujem da će se više odazivati... isto je godište, u repki je loše igrao uz povremene bljeskove, a i miško mu je napravio medveđu uslugu. prvo ga je na silu ugurao 2013., a onda je bio hladni rat sa saletom jer nije bio na širem spisku 2014... za dve godine će reći da je povređen ako ga iko išta bude i pitao.

kobra je takođe te godine proizvodnje i, bude li nam trebao, tu je. ne deluje potrošen.

jokara ima 30, još mu je rano za reprezentativnu penziju... to je pitanje svih pitanja. ja ga kapiram do OI 2028 da je tu, uz moguće preskakanje katara.

vanja ima 28, i on bi trebao da odguli još ohoho... nadam se da jednog dana će izaći iz cipela večite rezerve.

ostali: petrušev 25, n. jović i tristan 22... oni će sa vanjom da budu spona između ove generacije i budućih nada 

ko će biti novi - videćemo. bekovi su često zaobilaznim putem dolazili u repku (s. jović, avram), ili kroz kvale ili preko univerzitetske repstacije. svi u evropi imaju problem sa bekovima, osim francuza.

Posted
2 hours ago, Miki8 said:

Dosli smo u finale na Bogdanovicev i Jovicev pogon. Guduric nije sposoban da odigra ono sto je Bogdan odigrao 2017 godine a Jovic nije onaj Jovic iz 2017 godine. Mi imamo dosta limitiranu spoljnu liniju. Jedina nada nam je Jokic, da ponovi Nowitzkog iz 2005 godine.

Odgovorio sam ti jer si rekao - Citiram “nas bekovska linija je užasna”. Mislim i ovako okrnjeni izostankom Bogdana, radi se o igračima koji su svi do jednog dugogodišnji evroligaski igrači, sta vise, većina starteri, a dvojica osvajači evrolige ne tako davno. Nemci, Turci i Francuzi možda imaju jaču spoljnu liniju od nas

Posted

I da nas dobije Turska, to nam nece sve pokazati. Tezi kostur? Big fucking deal. Ako zaigramo kao u zadnje 2 godine kada forma krene na gore posle grupne faze, nema sta da izbegavamo. Tu istu Tursku cemo posle namlatiti u plejofu.

• Like 2
Posted
24 minutes ago, DameTime said:

Prošao me je napad anksioznosti i pošto sam izvrtela sve najgore scenarije, verujem i ja da osvajamo. ❤️

Sad će momci da se skupe, kao onomad u Manili. A Bogdan nije završio sa repkom, mmw.

Ne vidim kako. Bunarenje na Jokića ne može proći u 5 utakmica koje moramo dobiti. Ako ništa drugo delovi drugog poluvremena juće ohrabruju. Ali od joga bonito do krvava kolena rudari je eto bila potrebna jedna povreda. Spoljna linija je po meni preslaba za ovakav zalogaj. Sreda će biti odgovor na naše mogućnosti a mislim da ljudi ne žele videti kakvu ekipu su Turci napravili. Zo bi bio egal i sa Bogdanom. Pucaju i poraz bi bas poslao već na minu u osmini finala. 

Drug Crni dobro sumira, možemo mi želeti da se neko pojavi/probudi ali u vrhunskom sportu je to teško za 4 dana a nama kamenjari više od pola ekipe na postavljenu odbranu. Ja ni najmanje ne sumnjam u intenzitet, borbu i želju, upitno mi je da se role playeri pretvore u ubice a igrači van forme u stabilne igrače.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Poenter said:

Idemo Jović na 1, Aleksa na 2 😎

Iako je suludo, bolje ovo, nego ono Karijevo od juče sa S Jovićem na 2.

Ima li šta luđe od toga da staviš najvećeg ciglara na prvenstvu u ćošak da čuči i čeka loptu.

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ne vidim kako. Bunarenje na Jokića ne može proći u 5 utakmica koje moramo dobiti. Ako ništa drugo delovi drugog poluvremena juće ohrabruju. Ali od joga bonito do krvava kolena rudari je eto bila potrebna jedna povreda. Spoljna linija je po meni preslaba za ovakav zalogaj. Sreda će biti odgovor na naše mogućnosti a mislim da ljudi ne žele videti kakvu ekipu su Turci napravili. Zo bi bio egal i sa Bogdanom. Pucaju i poraz bi bas poslao već na minu u osmini finala. 

Drug Crni dobro sumira, možemo mi želeti da se neko pojavi/probudi ali u vrhunskom sportu je to teško za 4 dana a nama kamenjari više od pola ekipe na postavljenu odbranu. Ja ni najmanje ne sumnjam u intenzitet, borbu i želju, upitno mi je da se role playeri pretvore u ubice a igrači van forme u stabilne igrače.

Sve si u pravu, ali bih samo podsetila da su ovi momci bili na -24 protiv AUS u QF Igara, sa sve Jokićem i Bogdanom. I da Jokić nije izvukao svoj greatness u produžetku ispali bi, a nakon toga cela ekipa ONAKO odigra protiv Drim tima u SF. Pa statement pobeda protiv Nemaca za bronzu.

Manje-više cela ova ekipa (bez Jokića) u Manili onako izgubi od Italije, a zatim doslovno pregazi Litvance i Kanađane.

Na oba turnira to nije bilo realno da se desi, prkosilo je stanju na terenu, pa se ipak desilo. Sve dok ne ispadnemo, u igri smo, čak i za zlato.

Edited by DameTime
typo
  • Like 2