drperce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago https://www.instagram.com/p/DNnzV77tfoQ/?igsh=MW83NG9mcWVhNmI0ag== 4 1
ChrisJudd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, ChrisJudd said: 30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati. Nagrađeni za poslušnost, kartama za tekmu. Bilo bi zanimljivo da krenu neki performans unutra.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, ChrisJudd said: 30ak ćacija obučeni u crno sa crnim kačketima na ulazu kod Arene, predvođeni glavnim ćacijem (nije Miloš Pavlović, onaj drugi). Ne znam šta planiraju, ali će najebati. Milošinu odbacili ko da je usran nakon što je pao kolokvijum 2 4
Čočo Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Uzeo Tristan, Petruševu minute. Još pored ovakvog N. Jovića neće se naigrati.
Wingwalker Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Slovenci videli kako Mali Jović, Tristan i Mile zatvaraju reket pa im se ne ulazi...gistro prangijanje.
Recommended Posts