DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gudurić stoji i gleda kome da uvali vruć krompir. Pečeni smo... 1
ZiS Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bekovi bez one stvari… Ne može to, posle Djordjevića, Danilovića, Teodosića, Bogdanovića…. Nismo zaslužili… 2
Poenter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Bejn said: Ispali smo. Od Finaca...😂 Nismo.
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 8 minutes ago, McLeod said: Igramo jedno 147 puta gore. Bukvalno isto igramo. Samo, svi vi ovde (sem frensoa i ratzena) niste hteli to da vidite..ili vam je bilo ispod časti da priznate Edit: i realnog i čini mi se Bea Edited 11 hours ago by Drug Crni
KlakerBoza Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bez namere da uvredim bilo koga kome su moje pretpostavke debilne...i meni su. Samo ne uspevam da nađem objašnjenje za ovakva bezmudaška izdanja.
L' Imperatore Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Usrali smo se u napadu. Svi spoljni stoje i gledaju. Apsolutno tačno. 6 sekundi do kraja napada, oni još uvek čekaju dal če nešto da bude od pika sa Jokićem ili ne
Issey Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nadmašili smo čak i onaj horor protiv Italije... OI su bile zenit ove generacije, sad se nije dalo... Čim se povredio Bogdan znao sam da neće izaći na dobro... Bravo Gudura majstore...
drgnk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, vladi said: Idemo smena generacija ko spanci, samo sto mi za razliku od njih i nemamo neke wow zamene za budućnost Kako nemamo? Imamo ovih klinaca iz letnjih i razvojnih liga puk k.....
Prijatelj Mitar Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Gudura, zbog ovoga si zaluzio sut kartu iz reprezentacije.
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nas jebeni Valtunen userava na sve načine. Kakav sunovrat srpske košarke. 2
Wingwalker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Gudurić - najveća prevara srpske košarke. Edited 11 hours ago by Wingwalker 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sve je ovo karma za pola nacije koja se prodala...nema nikom radovanja. Povrede, igra, rasplet... Širokoobuhvatno dejstvo.
Recommended Posts