Dzo23 Posted Sunday at 02:50 PM Posted Sunday at 02:50 PM Balša je predominantan u aba ligi za ekipe poput Zadra, Mornara, Krke, što je x puta demonstrirao. U jačim utakmicama skoro da nije igrao ili na kašičicu.
McLeod Posted Sunday at 02:52 PM Posted Sunday at 02:52 PM Tristan je stvarno ozbiljno napredovao u fundamentima, pritom nadogradio frejm. Ne bi me cudilo da i Petrusevu uzme minute, iskreno. Nema nikakve dileme da ce biti u 12. 5
DameTime Posted Sunday at 02:53 PM Posted Sunday at 02:53 PM 1 minute ago, McLeod said: Tristan je stvarno ozbiljno napredovao u fundamentima, pritom nadogradio frejm. Ne bi me cudilo da i Petrusevu uzme minute, iskreno. Nema nikakve dileme da ce biti u 12. Toeto, dobro došao Čiča u 12
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 02:58 PM Posted Sunday at 02:58 PM Kakve devojke srpskog podrijetla u publici i juce i danas. Au brate, prelepe. Nadam se da su kosrkasi u cvrstim vezama. 😄 1 2
Stiletto Posted Sunday at 03:18 PM Posted Sunday at 03:18 PM Ovakve rezultate sam viđao na Svetskom protiv Filipina ili Južnog Sudana. Protiv evropske ekipe, ne sećam se. 11 minutes ago, Beonegro said: Bokme ima Topić još da trenira Top za sada samo 2 poena, ali i 6 skokova i 6 asistencija.
Beonegro Posted Sunday at 03:23 PM Posted Sunday at 03:23 PM 4 minutes ago, Stiletto said: Top za sada samo 2 poena, ali i 6 skokova i 6 asistencija. Sad je imao 2 lijepe asistencije za centre, ali do toga bez ikakvog doprinosa
Stiletto Posted Sunday at 03:30 PM Posted Sunday at 03:30 PM 4 minutes ago, Beonegro said: Sad je imao 2 lijepe asistencije za centre, ali do toga bez ikakvog doprinosa U zbiru na ovoj utakmici ništa specijalno wow!, ali za nekog ko nije pipnuo loptu godinu dana, po meni sasvim korektno. 2
Beonegro Posted Sunday at 03:36 PM Posted Sunday at 03:36 PM 4 minutes ago, Stiletto said: U zbiru na ovoj utakmici ništa specijalno wow!, ali za nekog ko nije pipnuo loptu godinu dana, po meni sasvim korektno. Vala da si ti danas bio na njegovom mjestu ne bi mnogo lošiji učinak imao
Prijatelj Mitar Posted Sunday at 03:37 PM Posted Sunday at 03:37 PM 7 turnovera na 122 postignuta poena (nzm koji je to broj poseda) je skroz okej za ekipu koja nikad ranije nije igrala skupa u ovom sastavu. Znam da je Kipar sa druge strane, ali ipak.
Bogoljub Gagic Posted Sunday at 03:38 PM Posted Sunday at 03:38 PM 1 minute ago, Beonegro said: Vala da si ti danas bio na njegovom mjestu ne bi mnogo lošiji učinak imao Био је први асистент и други скакач, опусти се.
Beonegro Posted Sunday at 03:38 PM Posted Sunday at 03:38 PM Eh, sa kakvim centrima Obradović nije bio u stanju da osvoji EL... 😁 1 1 4
Recommended Posts