Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Strucni" konsultant Arene: "Grizman ima sve pomalo ali nikad mi nije bio neki igrac da kazes uh, solidan timski igrac i za klubove i za Francusku eto tu je al nikad da se nesto prica o njemu ili da pravi razliku"

Posted

Hoce li Arteta odoliti da sada krene u jedan izraziti bunker i zasto nece?

Inace, moguce je da sam ja poceo da ludim, ali zabavno mi je da gledam ove 2 ekipe

Posted

Meni je ok utakmica. Očekivano, ulog je veliki. Sad se mijenja situacija, morat ce Atleti krenit ozbiljnije naprijed, dok Arsenal ima brutalnu tranziciju.

Kako god, ajmo Čolo bre!

Posted
57 minutes ago, McLeod said:

"Strucni" konsultant Arene: "Grizman ima sve pomalo ali nikad mi nije bio neki igrac da kazes uh, solidan timski igrac i za klubove i za Francusku eto tu je al nikad da se nesto prica o njemu ili da pravi razliku"

Slušao sam i nisam verovao.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, holden c. said:

Hoce li Arteta odoliti da sada krene u jedan izraziti bunker i zasto nece?

Inace, moguce je da sam ja poceo da ludim, ali zabavno mi je da gledam ove 2 ekipe

Neće odmah 😀 .

Raduje da Arteta ima trenutno dobru klupu.

• Like 1
Posted

Arsenal najgore sto sad moze da uradi je da se povuce kao u prvom mecu u 2.poluvremenu, verujem da je Arteta naucio lekciju.

Nerealno sta Simeone sada nije dao..Promasio loptu ni govora o penalu

Posted (edited)

Djokeres i Rajs su razvalili danas kako su odigrali, pola ovog prolaza Arsenala su oni. Steta za Viktora samo sto nije malo bolji u zavrsnici, bio bi apsolutni cheat code.Cestitke navijacima Arsenala na finalu, nece biti favoriti ko god bude protivnik tamo ali cini mi se da se previse potcenjuju u odnosu na Bajern/PSG.

Edited by La mano de Dios
  • Like 1