Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 396 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, BattleBender said:

Kakvu je teletinu izdinstala verenica juče 😮 (usput moram da ispromovisem malo njen insta profil za hranu https://www.instagram.com/e_milliyo/ ) Ovih dana moramo da ponovimo i da napravimo kvalitetan snimak dinstanja.
Iznapeo sam se da je pojedem koliko se moralo i koliko je dobro. 
Sa sve izrendanim zubima (drugi dan nakon brusenja cele gornje vilice) i iziritarnim desnima. Akrobacije na nivou Vinsen Kasela u Otseanovih 12 kad prolazi kroz lasere, tako ja da dodjem do zdrela...ali moralo je da se proba dinstano.

Nemam instagram, pa imam limitirani prikaz, ali ovo što sam video izgleda preozbiljno i jako profesionalno, svaka čast budućoj gospođi. A svaka čast i tebi, nisi mogao ženu sa boljim hobijem/zanimanjem da nađeš. 😄

• Like 1
Posted

Znači nemamo zvučne topove.

Znači imamo ali su u kutijama, i ne koristimo ih

Znači stavili smo ih na Landrovere ali ih nismo uključili.

Nastavi niz...

Sad nije više bitno ni da li su uključili ove sa Landrovera ili neke druge.

Zašto je žandarmerija dovezla ovo vozilo sa oružjem koje nema dozvolu za korišćenje u Srbiji?

Zašto se na vozilima montiralo nedozvoljeno oružje?

Ko je to naredio i odobrio?

• Like 6
Posted
54 minutes ago, Papanikolesku said:

smrdljivi SSP

Jel možeš evo ti da mi pojasniš zašto ljudima u ovoj zemlji smeta Marinika Tepić. Evo kao malom Đokici, šta je ona skrivila da ima takvu reputaciju osim što je državni mediji i sns podguzne muve konstantno vrešeju i blate. Aj molim te.

Ja se ubih od traženja zbog čega ona ima malte ne istu reputaciju kao Vučić.

• Like 15
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, Clash said:

Znači nemamo zvučne topove.

Znači imamo ali su u kutijama, i ne koristimo ih

Znači stavili smo ih na Landrovere ali ih nismo uključili.

Nastavi niz...

Sad nije više bitno ni da li su uključili ove sa Landrovera ili neke druge.

Zašto je žandarmerija dovezla ovo vozilo sa oružjem koje nema dozvolu za korišćenje u Srbiji?

Zašto se na vozilima montiralo nedozvoljeno oružje?

Ko je to naredio i odobrio?

odgovor je toliko lak da bi čak i Ćaci pogodio

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, fillam said:

Nemam instagram, pa imam limitirani prikaz, ali ovo što sam video izgleda preozbiljno i jako profesionalno, svaka čast budućoj gospođi. A svaka čast i tebi, nisi mogao ženu sa boljim hobijem/zanimanjem da nađeš. 😄

Pa da,  naucila me da spremam sve 🙂 Ne sprema mi, al bolje naucis coveka da peca ribu, nego da mu das ribu.
Dobro, pojedem to sto pravi za ova snimanja.

Ali kida. I ozbiljna gurmanska jela kida. Njena majka je Tom Brady za hranu. Verenica je bolja sa ovim modernim stvarima (vise neki Mahomes), ali njena majka za DINSTANJE mesa, pite, crnogorski kacamak, supe itd.
Najbolja hrana u Nisu je kuhinja moje taste, i to nije preterivanje.

• Like 9
  • Love 1
Posted

Opa, 28.marta u Nis dolaze Brnabic, Vucevic i Glisic. Joj, vadi rekvizite. Pa ovakva sansa se ne propusta.

• Like 1
Posted
1 minute ago, berti said:

Opa, 28.marta u Nis dolaze Brnabic, Vucevic i Glisic. Joj, vadi rekvizite. Pa ovakva sansa se ne propusta.

Niški omlet?

• Like 1
  • Ha-ha 8
Posted
1 minute ago, BattleBender said:

Pošto moja nije na ovom forumu, a ja sam ti sugrađanin, pomisli nekad i na mene, leba ti... volim ja da jedem.

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, fillam said:

Nemam instagram, pa imam limitirani prikaz, ali ovo što sam video izgleda preozbiljno i jako profesionalno, svaka čast budućoj gospođi. 😄

Bacim pogled šta devojka sprema i postidim se malo ove svoje "kuhinje", u kojoj dnevno provedem do sat vremena (za sva 3 obroka) :classic_biggrin:

Svaka joj čast stvarno, vidi se ozbiljan rad. 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, berti said:

Već vidim stare gospođe iz Niš, kad naiđe Burn-A-Bitch.

images?q=tbn:ANd9GcThG9xxzjSousBEIACStpq

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, berti said:

U Niš? 😂

Pa šta bi sa najvećim skupom u Beogradu, hahaha

Kakve sise

• Ha-ha 5
Posted
9 minutes ago, JPM said:

Jel možeš evo ti da mi pojasniš zašto ljudima u ovoj zemlji smeta Marinika Tepić. Evo kao malom Đokici, šta je ona skrivila da ima takvu reputaciju osim što je državni mediji i sns podguzne muve konstantno vrešeju i blate. Aj molim te.

Ja se ubih od traženja zbog čega ona ima malte ne istu reputaciju kao Vučić.

Vuciceva igracka, sto su studenti i prepoznali kada su najurili sve te opozicionare i zamolili ih da sve gledaju iz pozadine

• Like 2
  • Ha-ha 8
Posted
Just now, Mile1 said:

Vuciceva igracka, sto su studenti i prepoznali kada su najurili sve te opozicionare i zamolili ih da sve gledaju iz pozadine

Neki dokaz za to?

• Like 9
Posted

Razlog distanciranja studenata od političkih partija nije kompromitovanost nekih od lidera istih. Razlog je interes protesta. Jer kada bi se vezali sa nekom strankom, Vučić bi odmah uperio svoje medijske puške ka diskriminaciji i blaćenju tog lidera stranke. To je radio i Milošević

Ovo je odlična strategija studenata, jer njihov protest nije sitnopolitičkog motiva, već suštinskog. Da živimo u pravičnom sistemu. 

Stranke sada treba posebno da izvrše pritisan, nezavisno od studenata i tako stave sebe na ispravnu stranu istorije. Marinika to upravo i radi.

Taj narativ po kom je ona Vučićeva igračka je isti narativ po kome su "svi isti" pa onda i ne moramo menjati Vučića. TO je vučićev narativ. NISU SVI ISTI, ON JE NAJGORI UBEDLJIVO!!!

• Like 23
  • Love 1
  • Thanks 4
Posted
21 minutes ago, BattleBender said:

Ja se izvinjavam, ali dok gospođa tašta ne otvori restoran da mogu lično da se uverim u to, za mene će najbolja hrana u Nišu ostati kafana Mrak. 🫣

Posted

@Nicklord

I ja sam pomislio slično. Što me je navelo na razmišljanje:

Do juče mi je delovalo nezamislivo da skupština izglasa neku prelaznu vladu. Ali ako se nešto sitno ponudi Dačiću i Milici, može se skupiti 123 poslanika za neku "nezavisnu", "ekspertsku" ili kakvu god hoćete vladu

Posted (edited)

ne znam za vas, ali ja nikada nisam bio veci optimista nego danas

inicijalno sam bio stava da nesto veliko mora da se desi da bismo im videli ledja...ali sad mi je jasno da ne mora

ovo je vec gotovo, porazeni su

pored nemerljive zasluge studenata, ono sto moram da istaknem, i sto je, cini mi se, ovog iteraciji protestovanja i donelo pobedu jeste....neverovatna kolicina autogolova koje je mordor sam sebi zabio od novembra pa sve do danas

ne znam sta se tu tacno desilo, ali onaj stari vucko je neke stvari ranije rutinski resavao(kako su ga raznorazne sluzbe, lobisti i ostali masoni godinama i trenirali)

ovako, bez dublje neke analize, rekao bih da je je ubila pohlepa(da, topla voda, znam)

ali godinama je taj kriminalni krug rastao, apetiti sve veci i vec, clanova kartela i usta koja treba namiriti sve vise i vise...neminovno se tu nakupilo i za kriminal nesposobnih retarda

i onda naleti malo vec kriza, i oni redom jedan pogresni potez za drugim

ne mora nista veliko da se desi, ovo se urusava samo od sebe

pacovi vec napustaju brod i nude svoje usluge drugima

meni se cak i ne zuri, negde mi je i zanimljivo da gledam ovo krckanje do konacnog pada koji ce biti stravican

ono gde se ne sme omanuti posle toga jeste adekvatno procesuiranje svih svinjformera i ostale gamadi

za to bih platio dobre pare da gledam uzivo

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 10
  • Thanks 2