Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 395 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, TripleJ said:

Ja sam ubedjen da, ako su i imali plan, nisu hteli da ga upotrebe tokom 15 minuta cutanja, posto apsolutno nema logike za tim. Da su ga upotrebili u toku buke, ljudi bi opet ovako reagovali, ali ne bi bilo zvucnog snimka koji bi mogao da se koristi kao dokaz.

Ovako je subota 15.3. izrodila novog kompletnog idiota 2.0 i sada kao i u slucaju Hercegovacke moraju da se peru, prvo lazima, posle negiranjem, a na kraju ce zvalavi da izadje i da kaze da bi i on koristio zvucni top, samo ne bas tad, nego kad je rulja krenula da skandira da je peder.

Ne delim misljenje. Iz mog ugla sav intel koji je pokupljen do sad ukazuje na to da jeste bas biran taj trenutak kako zbog efekta (nemoguce je da zvuk ima isti efekat pri tisini i pri drugim zvucnim 'zagadjenjima', tako i zbog tajmlajna - jasno je da je postojala tacno utvrdjena hronologija poteza za izazivanje haosa i nasilja.

• Like 21
Posted
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Ne delim misljenje. Iz mog ugla sav intel koji je pokupljen do sad ukazuje na to da jeste bas biran taj trenutak kako zbog efekta (nemoguce je da zvuk ima isti efekat pri tisini i pri drugim zvucnim 'zagadjenjima', tako i zbog tajmlajna - jasno je da je postojala tacno utvrdjena hronologija poteza za izazivanje haosa i nasilja.

Jasno je da su zeleli kad je protest najmirniji i najtisi da izazovu haos i nered. Zato je tad krenuto sa tim zvucnim topom.Jos da su ovi batinasi pametni kao sto nisu uspela bi im kordinacija da u tom haosu izazovu dosta vise.

Posted

HAHAHHAHHAAHAHHAHHAHAHAHAHHA

Joj jebem te zivote kad DB govna ne mogu da smisle nista bolje od ovoga kao pokrivalicu svega od danas

KURIR SAZNAJE! PREDAO SE SRĐAN NOGO! Sumnjiči se za pozivanje na ubistvo predsednika i policajaca!

Autor:Jelena Spasić

Sre, 19.03.2025. 13:03h 

:lol_2:

• Ha-ha 9
Posted
4 minutes ago, NMX said:

HAHAHHAHHAAHAHHAHHAHAHAHAHHA

Joj jebem te zivote kad DB govna ne mogu da smisle nista bolje od ovoga kao pokrivalicu svega od danas

:lol_2:

Podizem za:

image.png.6af00b86a9cf1aa26254b00851124e4c.png

• Ha-ha 3
Posted
14 hours ago, TripleJ said:

Sad je red da se oglase svi kosarkasi koji su do sada cutali. Kolega, reprezentativac, 3 srebra ... Pa nije u redu da se cuti.

oce, eno fleka, konjusar, macvan, keselj i rebraca stali u red da se oglase :lol_2:

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
20 minutes ago, fillam said:

T-BONES2-NOISE_V2.gif

Kakvu je teletinu izdinstala verenica juče 😮 (usput moram da ispromovisem malo njen insta profil za hranu https://www.instagram.com/e_milliyo/ ) Ovih dana moramo da ponovimo i da napravimo kvalitetan snimak dinstanja.
Iznapeo sam se da je pojedem koliko se moralo i koliko je dobro. 
Sa sve izrendanim zubima (drugi dan nakon brusenja cele gornje vilice) i iziritarnim desnima. Akrobacije na nivou Vinsen Kasela u Otseanovih 12 kad prolazi kroz lasere, tako ja da dodjem do zdrela...ali moralo je da se proba dinstano.

• Like 5
  • Love 4
  • Ha-ha 7
Posted
Just now, Don Dusko said:

Podizem za:

image.png.6af00b86a9cf1aa26254b00851124e4c.png

Ma naravno. Jedino sto se ovo i neko od nasih (Sloba Georgiev) malo zaleteo i okacio snimak tr naprave na dziipu. A ima i snimak gde je zvucnik samo na zemlji i ide isto obavestenje. I sad ce neka baba da kaze eto zvucnik.

Medjutim, jasno je da tim ljudima nema spasa pa nek gutaju informerova sranja a nasi da budu samo malo oprezniji jer upiranjem prsta na jedan uredjaj koji je jos na vozilu malo upadaju u corsokak odakle zvuk u Kralja Milana. Nego, polako, studiozno i docice se do tacnog odgovora. Neki portabl verovatno, neka zgrada, gradjevina, skela, sta god.

Posted
Just now, NMX said:

Ma naravno. Jedino sto se ovo i neko od nasih (Sloba Georgiev) malo zaleteo i okacio snimak tr naprave na dziipu. A ima i snimak gde je zvucnik samo na zemlji i ide isto obavestenje. I sad ce neka baba da kaze eto zvucnik.

Medjutim, jasno je da tim ljudima nema spasa pa nek gutaju informerova sranja a nasi da budu samo malo oprezniji jer upiranjem prsta na jedan uredjaj koji je jos na vozilu malo upadaju u corsokak odakle zvuk u Kralja Milana. Nego, polako, studiozno i docice se do tacnog odgovora. Neki portabl verovatno, neka zgrada, gradjevina, skela, sta god.

Ma da, bio je zvucni top, sve vise dokaza upucuje na to. Zato kazem uzivanje je gledati kako se koprcaju i cvile.

A jos bolje ce biti kada dodje vreme da im se sudi po zasluzi.

Posted

Pa kako je ovo danas krenulo, uopšte ne liči na dinstanje nego je odvrnuta ringla do daske, ulje se dimi a ovo mesište kao da je ubačeno direktno iz zamrzivača pa prska po celoj kuhinji.

• Like 3
  • Ha-ha 7
  • Pumpaj! 3
Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Moze da se pusti bilo koji zvuk.

Znaci ipak su se zajebali, mogli su i da puste mp3 Jelene Karleuse.

• Ha-ha 6
  • WOW 1
Posted (edited)
6 minutes ago, nemanjaol said:

Evo specifikacije ovog uredjaja

https://danimex.com/Files/Images/Products_PDF/Genasys/LRAD-450XL_D00101-Rev.-B_3.pdf

Moze i da bude prenosan sa sopstvenim napajanjem.

Moze da se pusti bilo koji zvuk.

E ovo je već lep dodatak na onu sliku sa džipa. Meni to liči. A i Radić je potvrdio :

https://www.nedeljnik.rs/moze-da-se-pusti-bilo-koji-zvuk-pa-i-poniranja-aviona-rakete-u-lansiranju-ili-vozila-u-velikoj-brzini-aleksandar-radic-otkriva-za-nedeljnik-sta-je-zvucni-top-lrad-450x-usnimljen-ispred-skupstin/

Za to vreme :

Studentu zabranjen ulazak u Ćacilend 🙂

Edited by Klotzen
  • Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, Smrtokapa said:

Pa kako je ovo danas krenulo, uopšte ne liči na dinstanje nego je odvrnuta ringla do daske, ulje se dimi a ovo mesište kao da je ubačeno direktno iz zamrzivača pa prska po celoj kuhinji.

Krvavo je još...dolivaj ulje

Posted

Rekao bih da je ovaj snimak koji je podelio Georgiev napravljen jutros kako bi se primila priča o megafonu i da će na taj način sada da se radi damage control

• Thanks 2
Posted
Just now, Manu said:

Rekao bih da je ovaj snimak koji je podelio Georgiev napravljen jutros kako bi se primila priča o megafonu i da će na taj način sada da se radi damage control

Upravo zato i kazem. Maaaalo vise pameti sa nase strane ne bi bilo na odmet

Posted
23 minutes ago, BattleBender said:

Kakvu je teletinu izdinstala verenica juče 😮 (usput moram da ispromovisem malo njen insta profil za hranu https://www.instagram.com/e_milliyo/ ) Ovih dana moramo da ponovimo i da napravimo kvalitetan snimak dinstanja.
Iznapeo sam se da je pojedem koliko se moralo i koliko je dobro. 
Sa sve izrendanim zubima (drugi dan nakon brusenja cele gornje vilice) i iziritarnim desnima. Akrobacije na nivou Vinsen Kasela u Otseanovih 12 kad prolazi kroz lasere, tako ja da dodjem do zdrela...ali moralo je da se proba dinstano.

Samo da kažem da ti verenicu prati brdo mojih prijatelja, uključujući i moju lepšu polovinu 🫡

• Love 1
Posted
16 minutes ago, diego said:

Znaci ipak su se zajebali, mogli su i da puste mp3 Jelene Karleuse.

Kako stvari stoje, moguće je da je zvuk vortex topa pušten preko ovog zvučnog, onaj sempl sa Earshota koji se vrteo prilično liči na vortex.

• Like 1
Posted

Morao sam da se malo presaberem i iskuliram i mislio sam da odmorim par dana i od foruma i od vesti i od svega.

Došao sam juče na posao i tek onda otvorio net i video da su pendrečili decu tu noć ispred Skupštine grada.

Otišao sam sa tamo i da ne ulazim u detalje, popičkao se sa nekim majmunom, verovatno policajac ili obezbedjenje jebemliga u civilu koji je stajao pored kordona.

Ništa posebno. ništa opasno, verbalno napušavanje, ja njega a on meni kao gospodine ja samo radim svoj posao po zakonu, odstupite, bla,bla...

Sreća pa je tamo bio jedan poznanik koji me je sklonio u stranu i rekao da radim baš ono što Vučić hoće a studenti neće.

Bio sam tu još neko vreme i ćutao a u meni kuva.

I to kuva od subote kad me ona vest da deca markerom pišu na  broj telefona roditelja i krvnu grupu na rukama pogodila kao brzi voz. U Evropi, u 21. veku.

Onda sam se vratio na posao i probao da malo razmislim o onome šta mogu i šta treba da uradim i šta radim.

Non stop serem kako treba samo da slušamo decu a ja prvi odem i ponašam se kao magarac. 

Znam da treba da radim onako kako deca kažu, da bude mirno i nenasilno i dostojanstveno ali hoću da eksplodiram.

I još danas čitam Žvaline bisere od sinoć i samo se još jače raspiruje bes.

Ljut sam na sebe što sam smatrao da sam prilično pragmatičan i da me se ne može lako izbaciti iz koloseka ali ovo govno u meni budi sve najgore.

Sad sam  malo iskulirao ali opet... 

• Like 5
  • Love 9
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1