Bugl Khan Posted Sunday at 08:15 PM Share Posted Sunday at 08:15 PM On 1/9/2025 at 1:29 PM, bodo said: Slažem se, postaje baš iritantno za gledanje. Moram priznati da sam puno više uživao gledati Nba u vreme Jordana, Barkley, Duncan i inih nego sad a tada je prenosa utakmica bilo na kašičicu. Nešto je prenosio DSF a nešto premier a ja skidao kodove za Nagravison2 scramblovanje da bih mogao gledati. A nešto je prenosio i talijanski Rai sport uno. Zlatna vremena gledanja nba bar šta se mene tiče. Dobro, kod nas je bilo. Petkom i subotom, od nekih 23:00 do tipa 05:00 su bili prijenosi, nedjeljom je išao NBA action. 1992/1993 je, ja mislim, prva sezona koju su prenosili. Sezona u kojoj je Dražen bio All NBA igrač. Mislim da mu je to bila zadnja sezona. Sljedeće je u NBA došao Kukoč (u to sam siguran jer je preskočio EuroBasket zbog toga). Prenosili su 30ak utakmica regularne sezone, cijeli playoff, i, naravno, All Star vikend (svake godine sva 3 dana). To je bilo neusporedivo bolje nego danas. Ako se i radi o nostalgiji i prezasićenosti što se tiče utakmica, to definitivno nije slučaj sa All Star vikendom. Bio je bolji nego danas. U zakucavanju i tricama su se natjecale zvijezde lige, a All Star utakmica je bila sigurno 50% kompetitivna (za razliku od današnjih 0%). Što se tiče prijenosa, Chicago je bio prvi izbor. Nekog drugog bi prenosili samo ako Bullsi nisu bili na rasporedu. Bullsi bi tada bili u skraćenoj snimci (ako se dobro sjećam). Nedjeljom popodne je išao NBA action. Negdje sredinom dvijetisućitih su u potpunosti prestali prenosit NBA, a prije nekih 5-6 godina su počeli ponovno. Ne znam koliko utakmica niti koliko često jer mi je, u to vrijeme, zanimanje za NBA bilo gotovo nepostojeće. A i nema smisla da, u današnje vrijeme Arena i Sport Klubova, HRT prenosi NBA. Osim ako nije bilo moguće otkupiti prava za pojedine utakmice umjesto za cijelu sezonu. Zanimanje mi se vratilo dok sam gledao playoff u Bubbleu. Tamo sam vidio najboljeg igrača u povijesti košarke kako je, iako u minusu 1-3, dve serije u nizu dobio u G7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Sunday at 08:19 PM Share Posted Sunday at 08:19 PM Juliusa Randlea ne bih poželeo ni Albi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 08:19 PM Share Posted Sunday at 08:19 PM Užasno otvaranje Nuggetsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Sunday at 08:36 PM Share Posted Sunday at 08:36 PM Džamal je baš propao 😢. Ništa čovek ne može da uradi, nema oštrine u prodoru, ne može šut da pogodi, ne može prodor, ne može nikog da sačuva, kao da igra sa 10kg cementa na nogama... Strašno šta se desilo čoveku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Sunday at 08:37 PM Share Posted Sunday at 08:37 PM Očajno su defanzivno,a i u napadu nije sjajno i to sve bez Luke i Kajrija. Denver nije ni blizu kontender,a da trejduju MPJ bi bila još veća glupost. Mareja trejdovati na kraju sezone za jednog defanzivnog SG i jednog 4,5 koji će biti treći visoki u rotaciji iza Jokića i Gordona. Za kusur mogu da uzmu i Huertera i eto lepo potrošene plate Mareja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 08:52 PM Share Posted Sunday at 08:52 PM Russ je i dalje neverovatan atleta, a prošao je prajm. Kakva odbrana i onda koš u kontri. Gledam NBA posle 100 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Sunday at 08:56 PM Share Posted Sunday at 08:56 PM (edited) Znači ova kanadska slanina, molim se Bogu da će se skontati za plej of, pa da Denver možda i dogura daleko. Nakon toga da ga trejduju za džak krompira ako to bude jedina ponuda. Edited Sunday at 08:57 PM by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 09:10 PM Share Posted Sunday at 09:10 PM Po procentima šuta i vizuelnom utisku rekao bih da Dalas vodi nekih 15 razlike a ono skoro egal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Sunday at 09:13 PM Share Posted Sunday at 09:13 PM Nisam skoro video Horton Fuckera. Kolika ljudina. 😲 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted Sunday at 09:18 PM Share Posted Sunday at 09:18 PM Ne volim pljuvanje po jednom igraču (nazvao bih to Luka sindrom-om, znaće oni što prate Zvezdinu temu ), ali ovo što igra Jamal je zastrašujuće loše. Energetski očajan, stoga defanzivni krater, a u napadu neinteligentni ball-stopper koji uvijek bira ili pogrešna ili preteška rješenja. Kako drugačije objasniti činjenicu da lik koji je principski fantastičan šuter ima eFG% od 50% dok je prosjek lige 54%. Trenutno kamen o vratu Nuggetsa, ostaje pitanje da li može da se izvadi iz bezdna u kome se trenutno nalazi. Bilo bi lijepo da se zarazna energija RW-a malo primi i kod njega... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted Sunday at 09:51 PM Share Posted Sunday at 09:51 PM (edited) 55 minutes ago, Barkley#34 said: Po procentima šuta i vizuelnom utisku rekao bih da Dalas vodi nekih 15 razlike a ono skoro egal. Procitali ovaj post pa evo vode 18 razlike, sad je vec mnogo bolje. Svaka cast Lajvliju, mrsav ko grana ali se bori kao lav. Jokic -15, petorka ocajna kompletno ali rezerve okrecu, strasno Edited Sunday at 10:07 PM by Zli Gli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Sunday at 10:19 PM Share Posted Sunday at 10:19 PM Izrudariće Denver pobedu, kako stoje stvari. Nestade šut Dalasa. 27 poena iz 15 skokova u napadu Denvera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 10:23 PM Share Posted Sunday at 10:23 PM Porodiše nekako pobedu. Jamal sam u hali ne može da pogodi... Kakva blokada Russa u clutchu i saradnja njega i Jokića, WBrook se fantastično pozicionira 😌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Sunday at 10:29 PM Share Posted Sunday at 10:29 PM Vodis 20 razlike krajem 3/4 i na kraju izgubiš glat 10 razlike. Nevjerovatno... Ali vidilo se da Dalas nema dovoljno municije bez 2 najbolja igrača i da je pitanje momenta kad će stati šut. Upropastiše ih povrede a mogli su biti medju 2-3 ekipe na zapadu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted Sunday at 10:31 PM Share Posted Sunday at 10:31 PM (edited) Ne igraju Nuggetsi dobro, ovaj Dallas bez Luke i Kajrija je ispodprosječna ekipa. Dozvoliti takvoj ekipi +17 u prvom, pa nakon stizanja +19 u drugom poluvremenu je neozbiljno i nije odlika šampioskih ekipa. Nažalost, ovakvi crni minuti u kojima dopuštaju protivniku pravljenje ogromne razlike postaju trademark ove ekipe. Dovoljno je prisjetiti se prošlog plej-ofa i, recimo, sedme utakmice protiv Vukova kada su izgubili prednost od +20? Ove sezone već 11. put preokreću dvocifrenu prednost protivnika, ali bi mnogo bolje bilo da u takve situacije ulaze rjeđe... Edited Sunday at 10:32 PM by Ječmendo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 10:35 PM Share Posted Sunday at 10:35 PM Konačno dobar termin ali ne stigoh ni završnicu da pogledam, jbg. Vidim Jokićev +/- slab i nikakav, a opet jedna asistencija do tripl-dabla, stetpader klasičan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Sunday at 10:37 PM Author Share Posted Sunday at 10:37 PM i sledeca utakmica denvera protiv dallasa. jos jedan debilizam novog rasporeda poslednjih par sezona da se igraju ove bejzbolaski raspored. dallas bez dva najbolja igraca protiv istog protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted Sunday at 10:53 PM Share Posted Sunday at 10:53 PM sedma u nizu, dobili smo bulse 🤗 jedan majk braun je morao biti ubiven... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted Sunday at 10:55 PM Share Posted Sunday at 10:55 PM 2 hours ago, Bugl Khan said: Dobro, kod nas je bilo. Petkom i subotom, od nekih 23:00 do tipa 05:00 su bili prijenosi, nedjeljom je išao NBA action. 1992/1993 je, ja mislim, prva sezona koju su prenosili. Sezona u kojoj je Dražen bio All NBA igrač. Mislim da mu je to bila zadnja sezona. Sljedeće je u NBA došao Kukoč (u to sam siguran jer je preskočio EuroBasket zbog toga). Prenosili su 30ak utakmica regularne sezone, cijeli playoff, i, naravno, All Star vikend (svake godine sva 3 dana). To je bilo neusporedivo bolje nego danas. Ako se i radi o nostalgiji i prezasićenosti što se tiče utakmica, to definitivno nije slučaj sa All Star vikendom. Bio je bolji nego danas. U zakucavanju i tricama su se natjecale zvijezde lige, a All Star utakmica je bila sigurno 50% kompetitivna (za razliku od današnjih 0%). Što se tiče prijenosa, Chicago je bio prvi izbor. Nekog drugog bi prenosili samo ako Bullsi nisu bili na rasporedu. Bullsi bi tada bili u skraćenoj snimci (ako se dobro sjećam). Nedjeljom popodne je išao NBA action. Negdje sredinom dvijetisućitih su u potpunosti prestali prenosit NBA, a prije nekih 5-6 godina su počeli ponovno. Ne znam koliko utakmica niti koliko često jer mi je, u to vrijeme, zanimanje za NBA bilo gotovo nepostojeće. A i nema smisla da, u današnje vrijeme Arena i Sport Klubova, HRT prenosi NBA. Osim ako nije bilo moguće otkupiti prava za pojedine utakmice umjesto za cijelu sezonu. Zanimanje mi se vratilo dok sam gledao playoff u Bubbleu. Tamo sam vidio najboljeg igrača u povijesti košarke kako je, iako u minusu 1-3, dve serije u nizu dobio u G7. HRT je ranih devedesetih davao skracene snimke finala,mozda i polufinala(govorim o sezonama 1992/93 i 93/94). Snimke regular sizon tekmi bi isle ponedjeljkom popodne,mozda 2 ili 3 tekme mjesecno. To su bile dosta kratke snimke,oko sat vremena. Onda je valjda u sezoni 95/96 pocela 'Noc kosarke', unutar koje bi prenosili jednu tekmu, to je uglavnom islo petkom ili nedjeljom. Favorizitali su meni tada antipaticne Bullse,ali gledalo se. DSF je imao 3 snimke tjedno, radnim danima oko 17h. All-star hepeninge su svi pratili, onaj sa Mitchom Richmondom iz 1995. ili 1996. mi je bio najjaci. Imao sam prijatelja koji mi je iz Amerike donosio hrpu BASF/TDK 240-minutnih vhs kazeta sa po 2 tekme, jos od kasnih 80-ih. Tako se pratilo. Fun times. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted Sunday at 10:56 PM Share Posted Sunday at 10:56 PM Ali kako glup zavrsetak meca, onoliko promena vodjstva i sve je vuklo na dramu do poslednje sekunde a onda Bulsi na -3 ne uspevaju da izvedu loptu sa strane i rutinski gube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Sunday at 11:20 PM Share Posted Sunday at 11:20 PM (edited) Yeye, Westbrook ovo, Mavsi ono, Kingsi ovako, Bullsi onako... Ali šta se desi Jelenima večeras?! Edited Sunday at 11:22 PM by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Sunday at 11:31 PM Author Share Posted Sunday at 11:31 PM pa nista, izgubili od bolje ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted Sunday at 11:53 PM Share Posted Sunday at 11:53 PM previše očekuješ od milvoki gerijatrije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Monday at 01:16 AM Share Posted Monday at 01:16 AM On 1/10/2025 at 5:25 PM, gggggggg said: btw pre neki dan odigrana utakmica sezone cavs okc i bilo ukupno cetiri komentara na topiku. razumem da je sredina nedelje i da ljudi spavaju i sve ali opet igrali ekipe sa istorijskim sezonama, obe na pejsu za 70 pobeda, sa razlicitim stilovima i vrhinskim individualcima na obe strane i ako ce se gledati neka utakmica onda je to ova i opet malo ko je gledao. eto, tu je bilo i kompetetivnosti i rivalstva i pre nego sto je utakmica pocela i to ne ono fejk napravljen hajp, nego legit i momci iz obe ekipe dobrano ispostovali. lakse je zakukati o faulovima i kako je liga sranje i to bukvalno par sati posle ove brutalne utakmice Zato što nitko ne navija ni za jednu od te 2 ekipe. Moja pretpostavka. Ja recimo pod obavezno gledam samo Denver. Od ostalih timova pogledam Dallas i Clipperse. Za više stvarno nemam ni vremena ni volje. Pa 5 sati dnevno bi gledao sport u prosjeku. Ko za to ima vremena? Da igraju ne znam kako povijesnu sezonu, Cavsi i njihovih 60 trica po utakmici me ne zanimaju. A i muka mi dođe kad vidim Mitchella. Odmah se sjetim da je bio Denverov pick na draftu. Samo je Mitchell dobio trade u Utah za neke anonimuse, a Murray je dobio jedan od najvećih ugovora u NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted Monday at 01:23 AM Share Posted Monday at 01:23 AM Indijana je ušla u formu iz lanjskog plej-ofa, nakon -13 u prvom poluvremenu rasturili su skoro pa nepobjedive Cavse u drugom i to bez Haliburtona. Istina da su Cavsi imali očajno šutersko veče, ali su pokazali da su ranjivi. Ove godine bi plej-of na Istoku konačno mogao da bude bolji i konkurentniji od onog na Zapadu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts