Kronostime Posted December 11 Share Posted December 11 5 minutes ago, JPM said: Ja mogu da navijam samo za T'wolvse zbog najboljeg igraca svih vremena, Kevina Garneta. Za Jokica ne mogu jer mi je prosto odvratan. Covek tezak nekoliko stotina miliona dolara mora da reklamira kladjenje u Srbiji, nema covek. I meni su Jezerasi u srcu zbog Dzabara. Magica Dzonsona, Shackilla, Divca... i gomile drugih koji obelezise to vreme, ali "otad prodje mnogo Bajrama i rahmetli babo Atif se ne vrati medj` nas...:" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 11 Share Posted December 11 Sad sam se setila ovog @stefan81888ovog posta. Ne mogu da ga kvotujem iz stare teme pa ću ovako: Quote Mogli bismo mi sa foruma da napravimo podcast, sjajan sadržaj možemo da ponudimo: - na startu svake epizode GOAT debata - Onda krećemo 2 minuta o aktuelnoj temi dana, malo prelistamo šta se sinoć desilo u ligi - Dame i uini se onda posvađaju oko nečega - Malo o MVP trci, Jokić vs Janis vs Embid - Svi se žalimo što Embid kuka, onda ide Janisovi svedoci vs Janis-je-rukometaš, pa svi kukamo kako je Jokić pasivam - Svi u glas kako Maloun nema pojma - Rubrika Jokićevi saigrači: superstarovi ili nemači pojma? - Onda o Lejkersima i kako su sad najjači u ligi - Bron vs AD aka delgado vs Miki - delgadova rubrika iz života - Pool party - Navijači Sunsa se žale na sudije, Frensis se žali da su jadni - Svi pljujemo Boston - Twister i gggggggg gggggggg gggggggg kažu nešto smisleno, ali ih prekidamo jer imamo live uključenje o tome kako Irving prelazi u šamane - Luka se ugojio uredak - Lilardovi highlighsti sa rep albuma i family večere - Kontranapad contentom o Niksima - I onda dođe Lord i sve nas popljuje na kraju Najgore od svega je što ovo i dalje važi - samo nam Lord fali 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 11 Share Posted December 11 45 minutes ago, DameTime said: Seltiksi, pa evropski Seltiksi... Smooth. Ne, nego Partizan pa amerikanski Partizan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 11 Share Posted December 11 Lejkersi of kors Zbog najvećeg flopera svih vremena vlada Divca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted December 11 Share Posted December 11 1 hour ago, Kronostime said: Za Sacramento Kingse se navijalo svojevremeno zbog Vebera i Bibija ili zbog Divca i Stojakovica? zbog hida turkoglua 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 11 Share Posted December 11 1 hour ago, PorodicneVrijednosti said: OKC je cheat code. Jos kad se Chet vrati bice spasavaj se ko moze. Odličnu košarku igraju, vrlo jednostavno i pametno u napadu što im i daje mogućnost da se toliko troše i budu agresivni u odbrani, kao i to da ovaj small ball funkcioniše u krajnjoj liniji. Jedna od retkih ekipa koju vredi gledati u ovom delu sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 11 Share Posted December 11 Odoše Bucksi ni krivi ni dužni dalje, Orlando bez Banchera i Wagnera ipak teška priča (zanimljivo da obojica imaju istu povredu, kidanje nekog trbušnog mišića valjda). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 11 Share Posted December 11 36 minutes ago, Manu said: Odličnu košarku igraju, vrlo jednostavno i pametno u napadu što im i daje mogućnost da se toliko troše i budu agresivni u odbrani, kao i to da ovaj small ball funkcioniše u krajnjoj liniji. Jedna od retkih ekipa koju vredi gledati u ovom delu sezone. Brutalni su. All NBA defanzivaca ko u prici, sa Hartensteinom su rijesili problem skoka i mase u sredini. J-Dub je mozda i glavni kandidat za DPOY po dosad prikazanom, a Shaija ne treba posebno komentarisati. Ofanzivno su jako lose poceli sezonu za svoje standarde no sad se vec i tu dizu polako na ocekivani nivo. Jos kad se Chet vrati imaju vrhunske prve 3 opcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted December 11 Share Posted December 11 Prvi tim za koji sam navijao su bili '88 godine Pistonsi.Lejkerse instiktivno nisam mogao jos tada da svarim, prebogati, mocni, slavni..sta tu i😄ma da se voli i navija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted December 11 Share Posted December 11 2 hours ago, DameTime said: Najgore od svega je što ovo i dalje važi - samo nam Lord fali uini be like Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 11 Share Posted December 11 29 minutes ago, woolgatherer said: uini be like Reveal hidden contents Meni uini ne nedostaje, pošto ga pratim na onom drugom mestu (+ lurkuje on Vox92 hodnicima), mada bi bilo lepo da se zvanično vrati ovde. Od ostalih vesti, Jokićevci i Denver(i)ćani, navalite! Biografija Nikole Jokića - Zašto tako ozbiljno? Spoiler Nije li moglo nešto originalnije od ove otvorene reference na Jokera, ali hajde... 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 11 Share Posted December 11 (edited) 23 minutes ago, DameTime said: Meni uini ne nedostaje, pošto ga pratim na onom drugom mestu (+ lurkuje on Vox92 hodnicima), mada bi bilo lepo da se zvanično vrati ovde. Od ostalih vesti, Jokićevci i Denver(i)ćani, navalite! Biografija Nikole Jokića - Zašto tako ozbiljno? Hide contents Nije li moglo nešto originalnije od ove otvorene reference na Jokera, ali hajde... Bukvalno kupujem odmah, mislio sam da neće u skorije vreme da se pojavi kod nas. Edited December 11 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted December 11 Share Posted December 11 8 hours ago, Budžak said: jedno pitanje, da jokić sad pređe u brooklyn recimo, da l bi počeli da navijate za isti, ili bi bilo od rođenja za nagetse, jedino ja znaaam... Ja bih počeo da navijam za Bruklin, ali bi mi ostao soft spot za Denver kao što je to slučaj sa Kingsima. Generalno u nba pratim i podržavam ekipe čiji mi se stil sviđa ili igrača kojeg volim da gledam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted December 11 Share Posted December 11 8 hours ago, JPM said: najboljeg igraca svih vremena, Kevina Garneta. Treba poštovati subjektivno mišljenje. Meni lično omiljeni uz Sheeda normalno. p.s. najlepši dres svih vremena 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted December 11 Share Posted December 11 6 hours ago, doragan said: Prvi tim za koji sam navijao su bili '88 godine Pistonsi.Lejkerse instiktivno nisam mogao jos tada da svarim, prebogati, mocni, slavni..sta tu i😄ma da se voli i navija? Uz Blazerse još od Portera, Drexlera, Duckwortha i ekipe. Navijao bih čak i kad bi LBJ došao.😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 11 Share Posted December 11 1 hour ago, AlexMaxim said: Treba poštovati subjektivno mišljenje. Meni lično omiljeni uz Sheeda normalno. p.s. najlepši dres svih vremena Kakva masina covek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 11 Share Posted December 11 (edited) Slažem se. Bez pogovora top 3 četvorka Timbervulvsa! Edited December 11 by realno *w 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 11 Share Posted December 11 Jedan od najiritantnijih igraca ikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 11 Share Posted December 11 51 minutes ago, realno *w said: Slažem se. Bez pogovora top 3 četvorka Timbervulvsa! 1. Kevin Love 2. Tom Gugliotta 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted December 11 Share Posted December 11 20 minutes ago, SteveFrancis#3 said: 1. Kevin Love 2. Tom Gugliotta i Joe Smith... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted December 11 Share Posted December 11 58 minutes ago, wrach said: Jedan od najiritantnijih igraca ikada. Relativna stvar. Iritantan kako(zašto)? Mene recimo iritira žvakanje zaštitne gume za zube ili npr. "bratstvo i jedinstvo" među igračima...ima toga još. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 11 Share Posted December 11 zato sto je naboo brata portera glavom u pesnicu (lakat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 11 Share Posted December 11 (edited) John Stockton ostaje nedostižan (Kako u ast tako i stl). Ali opet, nema šanse da bi Paulu onih godina, dok je još bio mlad igrač, prognozirao da će prebaciti Kidda ili Nasha u asistencijama Edited December 11 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 12 Share Posted December 12 10 hours ago, SteveFrancis#3 said: 1. Kevin Love 2. Tom Gugliotta Apsolutno. To je bilo jedno od jačih paljenja u istoriji b92 foruma... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Thursday at 08:37 AM Share Posted Thursday at 08:37 AM Jel se samo meni čini jer sam fantasy biased ali deluje mi da Steph igra kao obični smrtnik aka prosečan NBA starter ove sezone? Sve manje je onog njegovog ludila kada ne znaš odakle lije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts