Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

5 minutes ago, JPM said:

Ja mogu da navijam samo za T'wolvse zbog najboljeg igraca svih vremena, Kevina Garneta.

Za Jokica ne mogu jer mi je prosto odvratan. Covek tezak nekoliko stotina miliona dolara mora da reklamira kladjenje u Srbiji, nema covek.

I meni su Jezerasi u srcu zbog Dzabara. Magica Dzonsona, Shackilla, Divca... i gomile drugih koji obelezise to vreme, ali "otad prodje mnogo Bajrama i rahmetli babo Atif se ne vrati medj` nas...:"

:classic_biggrin:

• Like 3

Sad sam se setila ovog @stefan81888ovog posta. Ne mogu da ga kvotujem iz stare teme pa ću ovako:

Mogli bismo mi sa foruma da napravimo podcast, sjajan sadržaj možemo da ponudimo:

- na startu svake epizode GOAT debata

- Onda krećemo 2 minuta o aktuelnoj temi dana, malo prelistamo šta se sinoć desilo u ligi

- Dame i uini se onda posvađaju oko nečega

- Malo o MVP trci, Jokić vs Janis vs Embid

- Svi se žalimo što Embid kuka, onda ide Janisovi svedoci vs Janis-je-rukometaš, pa svi kukamo kako je Jokić pasivam

- Svi u glas kako Maloun nema pojma 

- Rubrika Jokićevi saigrači: superstarovi ili nemači pojma? 

- Onda o Lejkersima i kako su sad najjači u ligi

- Bron vs AD aka delgado vs Miki

- delgadova rubrika iz života

- Pool party

- Navijači Sunsa se žale na sudije, Frensis se žali da su jadni

- Svi pljujemo Boston

- Twister i gggggggg gggggggg gggggggg kažu nešto smisleno, 

ali ih prekidamo jer imamo live uključenje o tome kako Irving prelazi u šamane

- Luka se ugojio uredak

- Lilardovi highlighsti sa rep albuma i family večere

- Kontranapad contentom o Niksima 

- I onda dođe Lord i sve nas popljuje na kraju

Najgore od svega je što ovo i dalje važi - samo nam Lord fali :classic_smile:

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 1

1 hour ago, PorodicneVrijednosti said:

OKC je cheat code. Jos kad se Chet vrati bice spasavaj se ko moze. 

Odličnu košarku igraju, vrlo jednostavno i pametno u napadu što im i daje mogućnost da se toliko troše i budu agresivni u odbrani, kao i to da ovaj small ball funkcioniše u krajnjoj liniji. Jedna od retkih ekipa koju vredi gledati u ovom delu sezone.

36 minutes ago, Manu said:

Odličnu košarku igraju, vrlo jednostavno i pametno u napadu što im i daje mogućnost da se toliko troše i budu agresivni u odbrani, kao i to da ovaj small ball funkcioniše u krajnjoj liniji. Jedna od retkih ekipa koju vredi gledati u ovom delu sezone.

Brutalni su. All NBA defanzivaca ko u prici, sa Hartensteinom su rijesili problem skoka i mase u sredini. J-Dub je mozda i glavni kandidat za DPOY po dosad prikazanom, a Shaija ne treba posebno komentarisati. Ofanzivno su jako lose poceli sezonu za svoje standarde no sad se vec i tu dizu polako na ocekivani nivo. Jos kad se Chet vrati imaju vrhunske prve 3 opcije. 

29 minutes ago, woolgatherer said:

uini be like 

Reveal hidden contents

tenor.gif

Meni uini ne nedostaje, pošto ga pratim na onom drugom mestu (+ lurkuje on Vox92 hodnicima), mada bi bilo lepo da se zvanično vrati ovde.

Od ostalih vesti, Jokićevci i Denver(i)ćani, navalite! :classic_biggrin:

Biografija Nikole Jokića - Zašto tako ozbiljno?

Spoiler

Nije li moglo nešto originalnije od ove otvorene reference na Jokera, ali hajde... 

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 2

23 minutes ago, DameTime said:

Meni uini ne nedostaje, pošto ga pratim na onom drugom mestu (+ lurkuje on Vox92 hodnicima), mada bi bilo lepo da se zvanično vrati ovde.

Od ostalih vesti, Jokićevci i Denver(i)ćani, navalite! :classic_biggrin:

Biografija Nikole Jokića - Zašto tako ozbiljno?

Hide contents

Nije li moglo nešto originalnije od ove otvorene reference na Jokera, ali hajde... 

Bukvalno kupujem odmah, mislio sam da neće u skorije vreme da se pojavi kod nas.

Edited by Урош19
  • Ha-ha 1

8 hours ago, Budžak said:

jedno pitanje, da jokić sad pređe u brooklyn recimo, da l bi počeli da navijate za isti, ili bi bilo od rođenja za nagetse, jedino ja znaaam...

Ja bih počeo da navijam za Bruklin, ali bi mi ostao soft spot za Denver kao što je to slučaj sa Kingsima.

Generalno u nba pratim i podržavam ekipe čiji mi se stil sviđa ili igrača kojeg volim da gledam.

• Like 3

6 hours ago, doragan said:

Prvi tim za koji sam navijao su bili '88 godine Pistonsi.Lejkerse instiktivno nisam mogao jos tada da svarim, prebogati, mocni, slavni..sta tu i😄ma da se voli i navija?

Uz Blazerse još od Portera, Drexlera, Duckwortha i ekipe. Navijao bih čak i kad bi LBJ došao.😄

• Like 1

58 minutes ago, wrach said:

Jedan od najiritantnijih igraca ikada.

Relativna stvar. Iritantan kako(zašto)? Mene recimo iritira žvakanje zaštitne gume za zube ili npr. "bratstvo i jedinstvo" među igračima...ima toga još.

John Stockton ostaje nedostižan (Kako u ast tako i stl). Ali opet, nema šanse da bi Paulu onih godina, dok je još bio mlad igrač, prognozirao da će prebaciti Kidda ili Nasha u asistencijama 

Edited by Marko