holden c. Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Izgleda da ona clutch player of the year nagrada ipak i nije tolika besmislica, subjektivni osecaj mi je da je Branson oljustio svaku zavrsnicu u dosadasnjem PO. A bogu hvala, Niksima je svaka zavrsnica bila neizvesna, potpuno su ludi, sa sve Tibsom. Sto se Denvera tice - bolje jedan poraz od 43 razlike, nego 43 poraza sa 1 razlike 😄 2 1
Dracarys Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Pa ako je sada sve receno a rezultat je 1-1 je Denver dosta dobro prosao, zar se ne slazes? 😄 Jeste, isto je ako jednu izgubiš u poslednjem napadu, a drugu ih ošuriš 40 razlike. Šta to govori za budućnost serije? 10 minutes ago, Darko said: Super, sada možemo malo da olakšamo. Prognoze su ti otprilike Mek nivo, ali nisi ga još dostigao. Imam 7/8 pogođenih serija do sada, tako da sam veoma daleko od Meka. 1
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Knicksi dva puta okreću šampiona na njegovom terenu, sa rotacijom od 7-8 igrača i odnose kući dva brejka, ali Denver nije hteo da zapinje. Kako se čudno piše da su nadigrani. Naravno, ovo ne znači da OKC dobija seriju, ima još mnogo da se igra.
MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ocekujem jak odgovor Bostona i 2-2. Den vs Min 2024 style 1
Nugetlija Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nakon iscrpljujće kraja sezone i 4-3 prve serije pederi nam stave svaka dva dana da igramo. 2
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 minutes ago, Dracarys said: Jeste, isto je ako jednu izgubiš u poslednjem napadu, a drugu ih ošuriš 40 razlike. Šta to govori za budućnost serije? Imam 7/8 pogođenih serija do sada, tako da sam veoma daleko od Meka. Po toj logici je Denver morao ispasti od Jute i Klipersa u bubbleu. Mislim da to nema neki uticaj. Ja mislim da je serija prilicno nepredvidiva i ne bi me cudilo da se izadje sa 3-3 u majstoricu. Isto tako mi i 3-1 za Denver nakon vikenda nije nerealan niti 1-3 za OKC. Stvarno lepota play offa. 2
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ima li još nekog osim mene koga enormno nervira ovo "ljubljenje" između Jokića i DeAndre Jordana, gde se promašuju za po 20cm? Ako hoćeš po srpski, zažvalavite si obraze braćo. Ovako je mnogo fejk. Kad se setim kad sam bio mali pa me baba ili tetka celiva, brisao sam se 15 sekundi. 3 8
MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 minutes ago, Nugetlija said: Nakon iscrpljujće kraja sezone i 4-3 prve serije pederi nam stave svaka dva dana da igramo. Zato što su očekivali više od vas u prvoj rundi i mnogo brže okončanje klipana. Moze se reći da ste ih razočarali i....izdenverili 1
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ja mislim da je serija prilicno nepredvidiva i ne bi me cudilo da se izadje sa 3-3 u majstoricu. Meni nije toliko nepredvidiva i mislim da je OKC jača i popunjenija za rovovsku borbu. Denver je i protiv Klipana imao utakmice u kojima ne igra dovoljno fizički u odbrani pa onda zategne u sledećem meču. Oklahoma to odlično koristi a i dobro je otvorila meč šutem, za razliku od g1. Mnogo više zabrinjava kamenje Denvera u napadu. Negde mi je naknadno bilo jasno ono Marejevo glavinjanje na početku jer je verovatno hteo da se uvede u meč i preuzme pritisak odbrane na sebe. G1 je dobro otvorio i to je značilo da se ovi ne odlepe odmah kao noćas. Jeste kasnije OKC napravila prednost u toj utakmici ali je Denver ipak ušao u meč. Noćas to nije bio slučaj. Iako su kasnije počeli da pogađaju spolja, razlika je već bila napravljena. Tanderi su dodatno dobili na samopouzdanju i meč je rešen vrlo rano. Nadam se da neće u nastavku biti ovakav kriterijum suđenja, odnosno nedostatak istog. Ako se već dopušta tuča u reketu onda ne mogu da se onako sviraju faulovi u napadu niti mogu niži igrači da budu zaštićeniji u tom guranju, a da im se dopušta svašta. 6
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne smeš kritikovati suđenje, odmah će ti 5 ljudi napisati kako kriviš sudije za poraz.
Ludi za Poli Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dajte nam onaj proslogodisnji rant onog Sombor Shufflea il kako vec kad su ih Wolvesi izgazili isto ovako, a on kmecao na sudjenje
doragan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni nije jasno, osim mentalne lenjosti, Boston da ne pokusava dve utalmice uzastopno da pokusa da odigra ista drugo osim besomucnog ispaljivanja trojki i suteva iz daljine uopste.A nije da nemaju skila i fizicke spremnosti da se ode pod kos, neki ulazi, rudarenja ako treba. 2
Malkolm Brogdon Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Naravno da ce najbolja ekipa lige da odigra statement game nakon sto su izgubili G1, ali to ne znaci da ce do kraja serija da izgleda ovako. Vec smo videli slicnu situaciju u HOU - GSW seriji. Imas jednu umorniju ekipu, u prvom slucaju stariju, ovde nedovoljno duboku, koja ima povoljan rezultat u seriji, udje u mec sa manje energije i stvari se brzo izmaknu kontroli. Videli smo milion puta ovakve blowout-ove u PO koji ni na jedan nacin nisu uticali na nastavak serije. Jeste ovde OKC i dalje favorit, ali ocekujem da se Denver lepo pobije sa njima u naredna 2 meca. 12
Ludi za Poli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, doragan said: Meni nije jasno, osim mentalne lenjosti, Boston da ne pokusava dve utalmice uzastopno da pokusa da odigra ista drugo osim besomucnog ispaljivanja trojki i suteva iz daljine uopste.A nije da nemaju skila i fizicke spremnosti da se ode pod kos, neki ulazi, rudarenja ako treba. Boston ima svoju igru i od toga ne odstupa nikad. Oni racunaju da u velikoj vecini slucajeva vrhunskom odbranom i samim volumenom trica dobiti mec. Tako su uostalom i uzeli naslov. Nije da su oni sinoc i u G1 u zavrsnicama uzimali neke divljacke trice non stop, bilo je tu dosta dobrih suteva koji u ova dva meca nisu upali. Kako god, ja i dalje mislim da je vjerovatnije da u narednih potencijalno 5 meceva 4 puta izresetaju Knickse nego da im se jos 2 puta ponovi ovo historijski lose ciglarenje.
BattleBender Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 28 minutes ago, Урош19 said: Ne smeš kritikovati suđenje, odmah će ti 5 ljudi napisati kako kriviš sudije za poraz. Nisam gledao tekmu (fala bogu, jebena nedelja na poslu, a imam afternoon MS tiredness), tako da ne komentarisem konkretno za ovu tekmu. Ali jedu mi se govna od usiljenog i deplasiranog glumatanja politicke korektnosti za sudjenje i sl. Jedini domen za koji treba da cutimo i kad ima smisla to su KKCZ - KKP situacije, jer je to predelikatno, i rupa bez dna je. Van toga, ko misli da sudjenje ne treba da se komentarise kao deo kosarkaske igre, veze nam o kosarci kao igri. Kosarka je jedan od sportva gde sudjenje ima mozda najveci uticaj u odnosu na druge sportove. Ima mnogo veci uticaj nego u fudbalu. U fudbalu je pre VARa mogao da se desi neki blinder i to je to. Bili su neki perfidni nacini da sudije jedu govna, ali mngoo tesko i ne mnogo znacajno za samu igru. U kosarci izuzev blindera i konkretnih gresaka (za neke od njih nije predvidjeno gledanje snimka) sudjenje moze da bude glavna tema meca cak i kad je "fer" na obe strane. Kad kazem "fer" mislim kao "kako je za jedne tako i za druge" a zapravo nije fer jer se svesno podesava kriterijum sudjenja. Koji jeste "fer" za obe strane, ali zapravo nije fer da kosarka po potrebi (nekad i zelji) naginje ka baletu, nekad ka ragbiju i rukometu. Ajde imas NBA, reg season i PO. Dogovorite se da imate 2 sudijska kriterijuma, i to je to. Nema menjanja kriterijuma od meca do meca, od cetvrtine do cetvrtine. EL je tu jos gora. Svakako svinjarija koju su ljudi progutali kao nesto legitimno. A nije. I jos povrh svega, kao zabranjeno da istaknes to. Nonsense. 7
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Dracarys said: Jeste, isto je ako jednu izgubiš u poslednjem napadu, a drugu ih ošuriš 40 razlike. Šta to govori za budućnost serije? Imam 7/8 pogođenih serija do sada, tako da sam veoma daleko od Meka. Na forumskim se nisi proslavio najblaže rečeno. Btw i ja mislim da prolazi Thunder (pogotovo sa stanjem MPJ-a) ali polako, videli smo uništavanje Memfisa u drugoj tekmi prve runde pa onda dve pobede na jedvite jade protiv njih bez Moranta. Serija je duga.
Shunsuke Nakamura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nema lažnijeg superstara u ligi od Tejtuma. Njega spašava što Seltiksi imaju jaku i duboku ekipu, pa mogu da se istrpe njegovi česti raspadi. 9
gggggggg Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 4 hours ago, DameTime said: @didžej hel, javi se! 12 1
Shonewizard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Da sam vjerovao svom iskustvu sa Knicksima na ovogodišnjem 2k (mnogo su zeznuta ekipa na igrici 😁), mnogo bih bolje stajao u prognozi... Edited 5 hours ago by Shonewizard 1
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Problem je i sto se taj termin koristi bas olako. Ima bas dosta star igraca u ligi, ali superstar bi trebalo da bude neko ko je taj nivo iznad, ko zaista menja i ekipu a i samu ligu usput. Znaci to uglavnom moze biti 4,5 igraca u jednom trenutku i to je to. Sad recimo Jokic, Luka, Shai, Steph verovatno jos uvek, mozda Ante... Edwards kuca na vrata... Jeste mozda broj skilovanih kosarkasa sa ofens repertoarom veci nego ranije, ali i dalje masa njih ne prebacuje u taj god-tier. 4
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Problem je i sto se taj termin koristi bas olako. Ima bas dosta star igraca u ligi, ali superstar bi trebalo da bude neko ko je taj nivo iznad, ko zaista menja i ekipu a i samu ligu usput. Znaci to uglavnom moze biti 4,5 igraca u jednom trenutku i to je to. Sad recimo Jokic, Luka, Shai, Steph verovatno jos uvek, mozda Ante... Edwards kuca na vrata... Jeste mozda broj skilovanih kosarkasa sa ofens repertoarom veci nego ranije, ali i dalje masa njih ne prebacuje u taj god-tier. Sve je otišlo dođavola kad su počeli svakom igraču koji ubacuje 23+ da daju 90+ ocenu u 2K 3
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja uvek nekako u plejofu imam tendenciju da krivim ili hvalim trenere, pre nego igrače. Maculini napadi su mi prilično skandalozni i to je zapravo ono što stari ljudi kad gledaju NBA kažu ne mogu da gledam samo trice. Dva igrača koji igraju high pick n roll ili jedan Džej koji igra 1 na 1 definitivno nije bjutiful gejm. 1
Recommended Posts