Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne vidim plej-of sreću za Denver. Biće utakmica na kojima će sve pogađati pa će potvrditi status ekipe sa najviše asistencija ali nemaju ni dubinu ni raznovrsnost rešenja niti dovoljno pouzdanih igrača. Nezavisno od ove serije, u njoj može da dođe bukvalno sve što je u opticaju ali teško da će pređiveti dve ili čak tri serije.

Večeras sa četiri igrača na 45+ minuta. Au.

A kad je dubina u plejofu odlicivala?

Problem je sto je zapad prejak za razliku od istoka gdje nemas ozb ekipe

Posted
On 4/14/2025 at 1:19 AM, Sombor Shuffle said:

Sto se tice dileme oko Denvera protiv Klipersa ili Minesote, bez obzira na prosli plejof i 0-4 ove sezone, i ja bih radije njih odabrao nego LA koji ovako igraju.
Ne brine me Harden ni najmanje, taj nikad nista u plejofu nije pokazao, a ne ovako mator. Kavaj je uvek bio sila, ali on je tihi ubica, Terminator koji radi u istoj brzini konstanto. Nekako me manje brine to, nego kad ludaci poput Stefa, Luke pa cak i Edvardsa krenu da sipaju u naletu, kad se zapale sa trojke.

Ali ono sto moze da bude pravi problem u toj seriji je prvo Zubac, koji je mozda i jedini centar uz recimo AD, koji moze konstanto da kaznjava onim flouterima sa 2-3 metra od kosa, koje je Denver strateski birao da pusti protivnickim igracima a narocito centrima. Odlicno je to radio u prvom medjusobnom duelu ove sezone.
Druga stvar, likovi poput recimo Batuma, koji cele sezone smrde na kraju klupe, i onda kad dodje Denver na rasporedu, sledi partija od 3-4 trojke, cesto u prelomnim momentima, 3 ofanzivna skoka, koje vadjenje lopte iz auta + nekoliko blokada i ukradenih...sve to pravo niotkuda. Secam se kad je to napravio poslednji put kad je Embiid skupio hrabrosti da ne furne sa crte, maltene sam je vratio Filu u taj mec, krajem 2/4.

Cuo sam da Stiven A. trazi 8 cifara godisnje za svoj novi ugovor, da ne pominjem ko je sve analiticar i strucnjak na ESPN i slicnim televizijama, a ja ovde radim profi posao za dz. :classic_biggrin:

Prvi pasus - Kavaj ne pamtim kad je odigrao gori plejof mec, tj. pre svega sto se izgubljenih tice.
A sta reci za konstantno pustanje Hardena u levo? Voimja oca... :krstipd4: 

Posted
Just now, YAO said:

Ne gledam kosarku kroz sut. Covek je imao defanzivnih rola mnogo,skokova u napadu... Bez njega bi izgubili

Gledam košarku kroz košarku, a šut je jedan jako bitan deo isti. Pomračenje uma u zadnjem napadu regularnog dela, pa i u produžetku, kada ga je spasao Gordon. 5 gluposti pa 1 normalan potez, a na Denveru je da "baca kockice" da li će poslednji potez biti jedno ili drugo.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne vidim plej-of sreću za Denver. Biće utakmica na kojima će sve pogađati pa će potvrditi status ekipe sa najviše asistencija ali nemaju ni dubinu ni raznovrsnost rešenja niti dovoljno pouzdanih igrača. Nezavisno od ove serije, u njoj može da dođe bukvalno sve što je u opticaju ali teško da će pređiveti dve ili čak tri serije.

Večeras sa četiri igrača na 45+ minuta. Au.

Sledeća je sa OKC ako prežive Clipperse. Tu će ipak biti kraj.

Posted
3 minutes ago, realno *w said:

Gledam košarku kroz košarku, a šut je jedan jako bitan deo isti. Pomračenje uma u zadnjem napadu regularnog dela, pa i u produžetku, kada ga je spasao Gordon. 5 gluposti pa 1 normalan potez, a na Denveru je da "baca kockice" da li će poslednji potez biti jedno ili drugo. 

Vcrs je bio dobar. 

Ono na kraju i podjebavanje sramnih komentatora sa Arene je bas zalosno

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Rex said:

Pa obojica su osvojila isti broj trofeja, obojica su nekad važila za franchise players.

S tim sto je Harden bio fransizni igrac ekipe koja je umalo razjebala GSW dinastiju, dok je Russ bio fransizni igrac za ekspresno nasutiravanje u prvoj rundi PO.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Lue je dobar trener kada su prilagodjavanja u seriji u pitanju tako da sam siguran da ce naci nacin da odigraju jos bolje G2... Ne bih otpisao LAC i ako Denver povede 2-0, jer ako neko zna kako se preokrece serija to su Klipersi i naravno Kouc Lu..

JOs samo sat i po do Lejkersa..

Srecan svima uskrs braco i sestro, sve najbolje vama i vasima a i srecan jos jedan praznik ->  20.4.  (4:20) ko slavi prepoznace se

• Like 6
Posted
1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

S tim sto je Harden bio fransizni igrac ekipe koja je umalo razjebala GSW dinastiju, dok je Russ bio fransizni igrac za ekspresno nasutiravanje u prvoj rundi PO.

Pa "umalo" se ne računa, sve se meri na kraju sezone, blabla, i na kraju krajeva obojica imaju isti sportski uspeh. Ne želim da prozivam nikoga, ali na to se svodi.

Posted

Sve ispod 7 tekmi u ovoj seriji bi bilo iznenađenje.

Junaci utakmice Kristijan Braun sa trojkom koja je dobila tekmu,a iskreno sam očekivao da će taj šut dobiti još u regularnom delu kada je Wes ukenjo.

Braun igra sezonu gde je zaslužio tu tricu. 

Drugi tihi junak je Gordon sa dva ofanzivna skoka od kojih je jedan i konvertovao u 2 poena.

Jokić je bio "sačuvan " ali je zato podelio 2,3 asistencije kad se lomilo.

Bravo i za Adlemana i kod mene ima kredita na račun ćaleta,  ne pada iver daleko od klade 🙂 

Jeste nezogodna situacija, ali realno nema šta da izgubi jer ima najboljeg igrača na svetu,a niko ništa ne očekuje od rukija u ovom trenutku. Svaki eventualni poraz je očekivan. 

Srećan Uskrs!!!

Posted

I za Aytona se pričalo da je Jokićev stopper, pa mu se kasnije u.akio u karijeru. I za AD-a se pričalo da je Jokićev stopper, znamo kako je završilo. Sada se za Zubca govori da je Jokićev stopper. Niđe veze. Jokić kao jedan od all time greats uči i prilagođava se tokom više utakmica protiv istog protivnika i za očekivati je da bude sve bolji u međusobnom duelu kako serija bude odmicala. Iznenadilo bi me da bude drugačije. Da dodam samo da je košarka timska igra i da, recimo, Jokićeva dominacija nad Zubcem u nastavku ne mora biti odlučujuća za ishod serije. Pitaju se i drugi...

• Like 2
  • Thanks 6
Posted
19 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

A kad je dubina u plejofu odlicivala?

Problem je sto je zapad prejak za razliku od istoka gdje nemas ozb ekipe

Ne mislim na dubinu od deset igrača. Oni nemaju sedam-osam igrača da budu konstantno prisutni u plej-ofu.

• Like 2
Posted (edited)

Realno, nema Jokic-stoppera ni u tragovima, mora da se igra pametna odbrana na njemu i da puno igraca ucestvuje, i da se vrse pravovremena i precizna udvajanja a da se ne ostavlja sad previse prostora za preotvorene suteve. A naravno, mora i da se rizikuje. 

Edited by delgado
  • Like 12
  • Thanks 1
Posted

Podbacio Lenard momački. Previse je srljao i nekoliko početničkih grešaka. 

Bogdan kao da je prvi put kročio na parket. Vidno pod tremom. Po prvi put igra play off za ekipu koja je konkurentna pa je valjda sve to uticalo. 

Klipersi imaju vrlo dobru petorku, ali isto tako klupa siromašna poprilično. 

Vrlo je teško igrati bez plejmejkera (otud ogroman broj izg lopti), bez krilnog centra, i bez rezervnog centra (što je rezultiralo ogromnim problemima u skoku). Vidili smo da Nikola Batum igra na 5 kad Zubac odmara. Neshvatljivo...

U Denveru svi glavni dali doprinos. Gordon ipak najbolji. Fenomenalan je bio. 

Posted (edited)

Sto se Denvera tice, moguce najlosije plejof izdanje u poslednje 3 sezone. Jedino 1 ili 2 meca sa Minesotom mogu da se porede sa ovim. A gledano samo ofanzivno, mozda i najgori mec u tom periodu.

Individualno svi losi, neki manje, neki vise. Izuzev Kristijana. Covece, koliko sam zavoleo tog lika, ali on iznova uspeva da me odusevi svako malo. On mi je zrno utehe i tracak nade, da se ipak moze nesto izvuci iz ove katastrofalne situacije.

Jos samo da kazem da nije bilo u redu sa moje strane, sto sam tokom gledanja utakmice sa burazerom, nekoliko puta govorio kako Vestbruk i Marej poseduju koeficijent inteligencije manji od 70. To prosto nije istina.
Ta dva imbecila ZBIRNO ne mogu da sakupe 70 IQ poena. :smiley18:
Razlika je sto se Vestbruk barem bori kao lav, pa nekad uspe i da nadoknadi silne greske koje napravi. A inace igra za minimalac, pa samim tim i nije fer od njega takvog ocekivati nesto epohalno.

1 hour ago, suptil said:

Marej je ozbiljna stetocina.  DA prvi put gledam Denver pitao bi se ko je druga a ko treca violina Denvera...

Kad si vec pomenuo, meni je ozbiljno palo na pamet da pitam ljude ovde ili na nekoj drustvenoj mrezi, da probaju da nadju nekoga ko nema pojma ko je lik. Pa da puste toj osobi snimak ove utakmice, te kasnije traze misljenje o njemu: sta misle koliko je dobar kao igrac, kakva je njegova uloga, i vrednost tj. koliki ugovor ima. Bas bih voleo da cujem odgovore.

Inace sam vec neko vreme ubedjen, da ce se nakon ovog leta, taj ugovor smatrati ubedljivo najgorim u ligi. Dakle gorim i od Bilovog.
Te mozda ne bi bilo lose da vlasnici vec zaposle nekog GMa, ne mora to biti novi Presti, samo neka razumna osoba, koja ce kontaktirati Finiks i utrpati im ovu nesrecu za onu njihovu, dok su jos pod utiskom i dok se ovaj nije do kraja razotkrio kakva je kesa od igraca postao.

Ubedjen sam da je sada to jedina preostala sansa da se taj ugovor nekako pomeri.
U suprotnom ce morati da se ceka do poslednje godine tog katastrofalnog ugovora, sto znaci leto 2028, a mozda ni tada nece biti zainteresovanih. No tada ce ionako biti svejedno.

Edited by Sombor Shuffle
Posted

Она два тужна изговора за коментаторе уместо што праве спрдњу од hall-of-fame играча - који је вечерас имао најбољи дефанзивни рејтинг од свих који су играли 15+ минута, убацио тројку на -1 у кључном нападу, одиграо одбрану за победу и ухватио четири офанзивна скока кад му екипа није могла купити поене, а све то док је на уговору од три милиона долара - могли су можда бар део тог времена посвећеног пљувању Вестбрука да посвете и *похвалама* на рачун најбољег средњошколског шутера од 36 милиона, праћке која је "појачала" Клиперсе из Атланте вредне 16 милиона која убада округло нула поена, Ленарда са седам изгубљених лопти, Криса Дана који је циглама донео победу противнику... или било којег другог небиталца који је данас за масније паре од оних које прима 37-огодишњи Вестбрук грејао столице 53 минута.

• Like 12
Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Istina ali nema baš puno drugačijih visokih. U svojoj ulozi se snalazi kao riba u vodi. Ne izlazi iz opanaka ali radi svoj posao bez zamerki. Lepo vidi slobodne igrače u nastavku akcije, odmotava se tačno kako i kad treba a u odbrani je zajeban za Jokića jer je telesina a nije nekretnina niti glup.

6 ofanzivnih skokova večeras.

• Like 1