Dragan Mićić Posted January 11 Share Posted January 11 Na one tvrde Pirejske obruce maltene svaka trojka mu je bez koske. Ne moze drugacije 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted January 11 Share Posted January 11 Ове сезоне никад више различитих играча који су убацивали 30+ поена. Нан - 39 Везенков - 45 Едвардс - 32, 30 Маледон - 31 Хејс Дејвис - 33 Ледеј - 33 Ло - 30 Обст - 34 Ако неког нисам и заборавио, а још 14 кола до краја. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 11 Share Posted January 11 Dobro jutro. Izgubio Pariz. Izgubio Zalgiris. Lepota. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted January 11 Share Posted January 11 @Efes - eto vam ga Bjanki. Coach Toma all the way! Ako su mu dali da pocne sezonu - morali su mu dozvoliti i da je zavrsi. @Virtus - Dusko je car. Ok, tekma je bila tezak criple fight, ali kako Dusko deli minute po zalaganju i trudu (minuti Pajole vs Belinelija), kako iskopa Graziulisa, dobije vintage Polonaru... Btw, minutaza Takera i kod drugog trenera govori da je problem u njemu. Glava garant, nema sanse da su igracki kvaliteti. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 11 Share Posted January 11 Setac bas prosecan u ovom spanu. Kad pogledas sve jesu to 10+ partije ali volumen suta ne obecava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 11 Share Posted January 11 6 minutes ago, Don Dusko said: Setac bas prosecan u ovom spanu. Kad pogledas sve jesu to 10+ partije ali volumen suta ne obecava. upload 5 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 11 Author Share Posted January 11 Nemam pojma kako ljudi mogu da nešto hejtuju Pariz. Lepa sportska priča sa bar duplo manjim budžetom nego što imaju Bgd blizanci. 35 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Nemam pojma kako ljudi mogu da nešto hejtuju Pariz. Lepa sportska priča sa bar duplo manjim budžetom nego što imaju Bgd blizanci. Zato što su skorojevići, ušli tu juče i sad kao nešto pobeđuju i bivaju hajpovani kako ih nije sramota 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 11 Share Posted January 11 2 hours ago, Dragan Mićić said: Na one tvrde Pirejske obruce maltene svaka trojka mu je bez koske. Ne moze drugacije 😊 Vise nisu 😃 Svaka dvorana ima iste obruce i konstrukcije koseva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 11 Share Posted January 11 20 minutes ago, Pero_Cameron said: Vise nisu 😃 Svaka dvorana ima iste obruce i konstrukcije koseva. Neka javi neko Leonu Štukelju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted January 11 Share Posted January 11 Oglasio se superkompijuter. Manje više očekivano... pozicije 3-6 baš otvorene, komšije u fantastičnoj poziciji za HCA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted January 11 Share Posted January 11 20 minutes ago, Chaos Is Me said: Nemam pojma kako ljudi mogu da nešto hejtuju Pariz. Lepa sportska priča sa bar duplo manjim budžetom nego što imaju Bgd blizanci. - Ekipa koja igra up tempo košarku i šutira 30 trojki po meču (2. u EL), a 15. su procentu sa svega 32.9%. Ne znam da li imaju ukupno dva šutera u rosteru. - TJ Shorts sa njegovim jeftinim kurvanjem za slobodna bacanja i generalno odvratnim stilom igre. Kada vidim ova zabijanja u defanzivca, bacanje frljoka u pravcu koša (često i sa pola terena u tranziciji) i onda poglede ka sudiji uz širenje ruku zgadi mi se košarka. - Čupavi midžet Hifi kao verovatno najveći indijanac koji se pojavio u EL, dečko nije normalan kakve šuteve uzima i koliko ih uzima... 12 šuteva iz igre (od čega 8 trojki) za nepunih 19 minuta prosečno je sigurno rekord, pritom iz igre ima 37.6%, a za tri 31.5% - Leon Kratzer kao najgori igrač Evrolige, mislio sam da nema gore patnje od gledanja od Maika Kotsara, al' on je izumeo košarku za ovo nemačko drvo. Tako da džaba underdog-debitanti-mali budžet priča, mrzim ih pojačano i svaki njihov poraz me obraduje. 8 2 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 11 Share Posted January 11 Meni je Pariz jako gotivna ekipa. Imaju svoj stil, igraju rasterećeno, poletno, nisu opterećeni nekim rezultatom, i na sve to imaju trenera koji je totalno drugačiji od drugih. Volio bih da udju u PO. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 Ja "tvrdim" da nikome ne bi smetali čupavi midžet Wifi i fritrou kurvar Šorc da je Pariz negde 11-12. na tabeli. Onda bi bilo svima kao posle prvih nekoliko kola, jao pa ovi nisu tako loši uopšte, baš lepo guraju sa ovim ograničenim rosterom, mnogo je kul kad se pojavi neki anderdog sa lepom sportskom pričom blabla. Ali kada su se našli na prvom mestu posle značajnog dela sezone: a pa rođaci nismo se tako dogovorili, sve je to kul kako vi igrate i pobedite nekog jačeg, ali sada nam već rušite ustaljeni poredak na koji smo svi navikli i koji i dalje očekujemo. Da se spustite malo na zemlju, jel' jasno? 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 11 Share Posted January 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 "Cody Miller Macintyre knows his teammate is a high flyer!" High flyer: Spoiler 2 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 11 Share Posted January 11 1 hour ago, Guru said: - Ekipa koja igra up tempo košarku i šutira 30 trojki po meču (2. u EL), a 15. su procentu sa svega 32.9%. Ne znam da li imaju ukupno dva šutera u rosteru. - TJ Shorts sa njegovim jeftinim kurvanjem za slobodna bacanja i generalno odvratnim stilom igre. Kada vidim ova zabijanja u defanzivca, bacanje frljoka u pravcu koša (često i sa pola terena u tranziciji) i onda poglede ka sudiji uz širenje ruku zgadi mi se košarka. - Čupavi midžet Hifi kao verovatno najveći indijanac koji se pojavio u EL, dečko nije normalan kakve šuteve uzima i koliko ih uzima... 12 šuteva iz igre (od čega 8 trojki) za nepunih 19 minuta prosečno je sigurno rekord, pritom iz igre ima 37.6%, a za tri 31.5% - Leon Kratzer kao najgori igrač Evrolige, mislio sam da nema gore patnje od gledanja od Maika Kotsara, al' on je izumeo košarku za ovo nemačko drvo. Tako da džaba underdog-debitanti-mali budžet priča, mrzim ih pojačano i svaki njihov poraz me obraduje. Svaka ti je ka Sfairopoulosova. Ja ne mrzim ni Partizan kamo li njih ali i mene nerviraju. A i u hali sam skontao da smaraju ljude kao retko ko do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 11 Author Share Posted January 11 Meni je jedino Hifi iritantan od Parižana. To što oni kotrljaju kako mogu sa igračima poput Kratzera u solidnoj minutaži je više za divljenje nego za neki hejt. 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 11 Share Posted January 11 1 hour ago, Marko said: Komentator legenda “I love you when you call me big Papagiannis” 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Pariz može da bude iritantan samo zbog sudijskog gurkanja koje direktno prouzrokuje šizofrene mečeve sa njima. Jake egzibicije. Ono super je kad gledaš neutralno, nervni slom kada su tvoji tu. Međutim ni tu ne mogu da ih krivim skroz koliko smećare iz borda EL koji bi za malo svežeg keša gurali bezmalo i talibane iz Avganistana. Svakako vrlo pozitivna priča, Tomas Isalo je napravio malo čudo u evro košarci. 15+ godina se nije pojavio trener sa nekom novom idejom. Braća i biju i trče i šutiraju, logično je da svi šokirani i nespremni. Edited January 11 by Molina23 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 11 Share Posted January 11 10 minutes ago, Molina23 said: Pariz može da bude iritantan samo zbog sudijskog gurkanja koje direktno prouzrokuje šizofrene mečeve sa njima. Jake egzibicije. Ono super je kad gledaš neutralno, nervni slom kada su tvoji tu. Međutim ni tu ne mogu da ih krivim skroz koliko smećare od borda EL koje bi za malo svežeg keša gurali bezmalo i talibane iz Avganistana. Upravo sam hteo da napišem da me kod njih nerviraju 2 stvari: 1. Otvorena naklonost i protežiranje sudija i borda lige. 2. Krindž ponašanje većine igrača sve vreme. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 11 Share Posted January 11 Komšije imaju dobru formu i lepu priliku da budu na 14-8 posle duplog kola. U tom slucaju je top 6 skoro pa garantovan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 2 hours ago, Guru said: - Ekipa koja igra up tempo košarku i šutira 30 trojki po meču (2. u EL), a 15. su procentu sa svega 32.9%. Ne znam da li imaju ukupno dva šutera u rosteru. - TJ Shorts sa njegovim jeftinim kurvanjem za slobodna bacanja i generalno odvratnim stilom igre. Kada vidim ova zabijanja u defanzivca, bacanje frljoka u pravcu koša (često i sa pola terena u tranziciji) i onda poglede ka sudiji uz širenje ruku zgadi mi se košarka. - Čupavi midžet Hifi kao verovatno najveći indijanac koji se pojavio u EL, dečko nije normalan kakve šuteve uzima i koliko ih uzima... 12 šuteva iz igre (od čega 8 trojki) za nepunih 19 minuta prosečno je sigurno rekord, pritom iz igre ima 37.6%, a za tri 31.5% - Leon Kratzer kao najgori igrač Evrolige, mislio sam da nema gore patnje od gledanja od Maika Kotsara, al' on je izumeo košarku za ovo nemačko drvo. Tako da džaba underdog-debitanti-mali budžet priča, mrzim ih pojačano i svaki njihov poraz me obraduje. Plus sudijski tretman kao da imaju osvojenih 10 EL. Oni i Žalgiris bara bar kome se više dopušta i gleda kroz prste. A Šorts tretman kao da ima 10 MVP priznanja. Edited January 11 by Čočo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted January 11 Share Posted January 11 10 minutes ago, MC Thunder 2 said: Komšije imaju dobru formu i lepu priliku da budu na 14-8 posle duplog kola. U tom slucaju je top 6 skoro pa garantovan. Ok jinx, al dobro… 20-14 je skor koji je uglavnom vodio do 6og mesta. Ako Zvezda ode 14-8, ima jos 12 tekmi da skupi 6 pobeda. Zašto si ubedjen da je to nekakva laganica. Igra dobro Zvezda, ali nije to Oly, Pao, Real i ubaci u rutina mode gde ce se sigurno imati 60% pobeda. Ako ni zbog čega onda zbog povreda… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 11 Share Posted January 11 Pariz mi je neka EL verzija Juznog Sudana, gde su svi mladi, tamnoputi, skocni, biju, trce i sutiraju, sa Shortsom koji glumi Carlik Jonesa kao alfu tima. Znas da si bolji od njih ali moras da propisas krv da bi dobio, uz to moras da ih ispratis u tuci i u trcanju, a imaju i solidnu protekciju sudija. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts