Sector Posted April 15 Posted April 15 Mora nekad i ubjedljivo da se izgubi, ne može samo herojski. 1
Čočo Posted April 15 Posted April 15 A i ova tri govnara očekivao sam da će kreniti da navlače za njih u drugom počuvremenu ali ovo je već previše.
Miki28 Lakers in 5 Posted April 15 Posted April 15 Zaista sramotmo sudjenje u 2 pol. Ne vidi se da je Giffey podigao obje noge
Valensija Posted April 15 Posted April 15 Umjesto da u prvom vodis ozbiljnom dvocifrenom razlikom, mi ih castimo sa 6 promasenih slobodnih zaredom, plus primalo dvije trice u zadnjim sekundama obje cetvrtine. Bukvalno smo im poklonili 12 poena. Raspad u 3 je nastao izlaskom Kalinica. Braun nas fino ukopao. Sve smo imali u nasim rukama…
Kosjan Willavić Posted April 15 Posted April 15 Tacno nas je i Dedina povreda sjebala, uveren sam da onoliko ne bismo potonuli u trecoj da je bio umesto Brauna. Mozda je i previse ocekivati da ih dobijemo bez Bolomboja s obzirom na nase padove i neke rage koje vucemo u rosteru 1
Markoss Posted April 15 Posted April 15 Razbio je Herbert Janisa. U sustini, prilagodili su nam se, naterali nas da igramo nervozno. Mi standardno, bukvalno nemamo plan B. 2
Saxon01 Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, HAMMER said: jebe nas grcka vreca gela Cele sezone , a posebno od Dubaija, odatle je krenuo kompletan raspad sistema. Odbrane bez.
Henry Chinaski Posted April 15 Posted April 15 Reče čovjek za osvajača Evrope u košarci da je zemlja fudbala. aloeeee
No name Posted April 15 Posted April 15 Nismo uspeli materijalizujemo bolju igru u PP, umesto +10, mi primamo trojku za -7, a pre toga masimo nekoliko slobodnih bacanja...
BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Ali pogledajte tu razliku, Jago vs Nedovic. Jago i pored gresaka ne bezi od lopte. 1
magiko Posted April 15 Posted April 15 Smeo bih da se kladim da cemo primiti trojku iz ovog tajmauta sada i da u naredna 3-4 napada idu na +10
Recommended Posts