TB Told Posted February 6 Posted February 6 Just now, Zadnji vezni said: Jel ima još neki evroligaški mediokritet da nas nije natrpao i imao upravo protiv nas rekord karijere? Odigrao je dobru utakmicu i protiv Partizana, nema razloga za toliku kuknjavu. 1
Milko Miller Posted February 6 Posted February 6 Jago opet usao u fazu sezone gde ne izgleda kao profesionalni kosarkas
forumko topic Posted February 6 Posted February 6 Jago sisica, promašuje zicer, a potom ne sme da se baci za loptu u gužvu, jer je prenizak
djenkoslav Posted February 6 Posted February 6 Ja ne mogu da verujem da ne mozemo 3 napada i 3 odbrane kvalitetne da povezemo.
Devla Posted February 6 Posted February 6 Žao mi je što na ovu ekipu nije doveden kršten plej koji će znati da razigra ekipu
Knipex Posted February 6 Posted February 6 Nek se nosi u kurac Jago sa ovim promašenim zicerima, sad bi mu nabio onaj pp aparat u dupe i aktivirao ga. 2 4
drakon1 Posted February 6 Posted February 6 Svi kao pogubljeni sa ponekom normalnom odigranom akcijom pojedinaca. Odbrana ide nekako, ali napad je očajan. Treba izaći iz tih šahovskih napada protiv komšija, ovo je druga ekipa koju razbijaš na drugi način.
FireKeeper Posted February 6 Posted February 6 A dobicemo, jer nije realno da imamo ovakav % za 2. A opet vodimo. A da je patnja, patnja je.
Zadnji vezni Posted February 6 Posted February 6 Kakva muka Jbt! Ova Alba desetkovana večeras ,ekipa za donji dom EC a mi im dajemo veštačko disanje non stop. Jbt umorni smo ,teški ,ali nisu ni oni bili na Kopakabani 10 dana .
Smrtokapa Posted February 6 Posted February 6 Fascinantno je da smo postigli 40 poena sa ovakvom igrom u napadu. 😄 2
Recommended Posts