Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Zalaganje ekipe nije na nivou. I bez želje i koncentracije Asvel ne može da se dobije. Ako se to promeni u drugom poluvremenu lako će se stići razlika. Nisu oni kvalitet da ovo ne može da se okrene. Ali kao što rekoh samo ako se pristup utakmici totalno promeni na poluvremenu. 

5 minutes ago, Sector said:

Klasična KKCZ kad mora da se dobije EL meč. 

Ostaje nada da ćemo 2. pol gledati nešto drugačije. 

Meni bas deluje da je obrnuto. Da nam je plan bio jedna pobeda u ova dva meca. Ovaj mec smo izasli da otaljigamo pa sta bude. Tako mi deluju i igraci i trener.

• Like 1

Ne, stvarno mi nije jasno. Napraviš top rezultat protiv Monaka, imaš priliku da potvrdiš to protiv slabije ekipe... i ti izvedeš ove nebulozne petorke gde 3. plej igra više od prvog? Ko u ekipi ima snage za 30+ minuta b2b ako ne Kodi?

• Like 3

Bas bezobrazan pristup. Da su ovi bar ubacili frizidere da ti bar bude lakse, nego nista. Igrali su duplo losije od Monaca npr.

Najgori pristup jos od Madrida. I tada nije Nedovic igrao sto je zanimljivo. Bacamo olako priliku u vodu da se podignemo u svakom smislu. Ovi su uz Albu najgori tim, vec vidim kako naricemo kad nam zafali jedna, dve pobede za top 10/8

• Like 7

A i to oko prvog i drugog poluvremena, pa možda bi mu najjača petorka omogućila dovoljnu prednost, odmorila bi na pauzi, imala još odmora početkom drugog poluvremena. Rezervna petorka samo da održi prednost ili da ga ne izgubi, pa ubaci opet najbolje. Pa sad će biti potreban dodatni napor da stignemo ovu prednost. Tako da obrni okreni, isto mu se vata.

Kad god je ovaj baksuz što nas prenosi vrisnuo da igramo dobru odbranu primili smo koš. Igramo užasno, ponašamo se kao ekipa iz nekog sela, padamo na sitne provokacije. Meč viđen za Dobrića ali kombinatorika će nas opet koštati dobrog plasmana. Ajde da verujem da možemo da vaskrsnemo u drugom ali sumnjam. I posle će sve prebaciti na Sretena

• Like 1
  • Thanks 1

Da mi je samo znati kakav je plan imao sa Lazicem u 12, koga nije uveo, I Dobricem na tribini. 

Napraviti ovakvu rokadu je neverovatno. 

Kakav god da je Dobric on je level iznad Lazica,  momka samo treba znati koristiti. Vrlo zahvalan timski igrač, kome treba naći žicu kao što je znao Pešić, a ne slati na tribine.

Just now, Stefi88 said:

Sta mislite dal se vracamo u drugom?

Ne

Valjda je istorija neka nauka, kkcz nikad nece izaci iz tog zacaranog kruga i dobiti mec koji se podrazumeva da dobije.

Zamisli kako ce tek biti kad bas zagusti kad je sad ovako

• Like 2

1 minute ago, K.Dot said:

Da budu srećni što je samo 11 razlike.

Moglo je i manje da onom kamenjaru nije ušla user trojka na kraju, sa lukom do vrha dvorane... 

Probaćemo na početku treće da ih stisnemo i stignemo, i ako ne uspemo, mislim da će Sfero dići ruke. Vidi se umor, naročito kod Kaline i Petruševa.

• Like 1

Jasno je šta Sfero igra svaki meč, rotacija prvo do maks, da bi sačuvao nosioce i da maks skrati u drugom.

Ali mi nismo Real da stalno ganjamo i okrećemo svestan minus/rizik koji napravimo u prvih 20min....

Baš šteta ako ovako olako ispustimo 6-4 pred dva meča u Bg.

• Like 1

Stvarno nikad mi neće biti jasne ove rotacije i petorke koje na teren izvodi Janis Sferopulos?!

Nekad se čovek stvarno zapita koja je svrha istih ili šta se može izvući više od Davidovca kojeg je utrpao u 12 do Luke Mitrovića pa do forsiranja Yaga i Tea i istovremeno na parketu?

Moje mišljenje je da svaki zaostatak koji imamo u 1 pol je direktna posledica navedenih stvari.

Čim krene da skraćuje rotaciju i deli minute prema raspoloženju i formi igrača kao i doprinosu na toj utakmici delujemo bolje,jače,učinkovitije na obe strane terena.

• Like 2