Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Mislim da nam veliki problem u napadu pravi prisustvo Johna Browna III jeste on energetican i dobar odbradbeni igrac ali njegova limitiranost u napadu utice na spejsing ostalih igraca.

Pogotovo sto nam je startni plej operisan od suta i potreban mu je prostor za ulaz.

Nemanja i Kenan brinu...Ne zna se ko je u vecem kanalu od njih dvojice.

• Like 8
Posted
1 minute ago, NikolaTest said:

Redovno nas kanali Kalina, evo veceras opet... Kamo srece kad bi nas svi kanalili kao on.

Druze a poslednjih par utakmica si prespavao?

• Like 1
Posted

Armani je, nazalost, utakmica sezone.

Momci su pred slicnim zadatkom kao posle Fenera ili posle Makabija. Pritisak da se dobije inace ode sve u 3 lepe.

Sa ovom igrom, a iskreno bih rekao - i sa ovim pristupom, bas male sanse. Kao da su svi redom pali sto fizicki sto duhom. Odustvo koncentracije i one inteligencije koja nas je krasila makar i u ruznoj igri koju igramo. 

Presecene su nam linijecentarsutevi na Bokija, odsekli su nam Filipovo napadanje kosa licem, predvidiva smo ekipa. Na sve to kanalcina spoljne linije.

Nazalost, ponavljam, Armani je utakmica sezone. 

Neka se skupe kako znaju i umeju. Nek odmaraju dva dana ako treba. Nesto je negde opako zapelo.

• Like 12
Posted

Буквално не знам да ли је неко очекивао да ћемо да одиграмо добру утакмицу данас и да добијемо јер је баш лоша игра у последње време, од оне утакмице у финалу купа коју смо добили ниједан меч добар нисмо одиграли. Слободна бацања нас коштају бољих резултата ове сезоне. 

И још нешто, Коди није крив за ово ово је његова игра овако је играо и у Басконији, наши бекови су тиха језа последњих пар утакмица и осећај је кад се гледа да сваки десети шут погоде. 

Све од себе дати против Арманија, то је утакмица сезоне ако то добијемо, баш ме брига за аба лигу и за место на крају регуларног дела јер смо данас пропустили шансу да услед кикса Будућности да се укључимо у борбу за друго место свакако али и за прво. 

Posted

Ne znam sta je ovo. Imamo mi neke prosecne igrace ali ovo sto pruzaju je daleko ispod i njihovog nivoa.

Bojim se da je ekipa udarila u zid energetski, voljno. Kad je tako onda nema koncentracije i nastupi ciglarenje.

Nekako cemo se izvuci ali je kriza bas u najgorem trenutku sezone.

• Like 1
Posted
Just now, JPM said:

Ne znam sta je ovo. Imamo mi neke prosecne igrace ali ovo sto pruzaju je daleko ispod i njihovog nivoa.

Bojim se da je ekipa udarila u zid energetski, voljno. Kad je tako onda nema koncentracije i nastupi ciglarenje.

Nekako cemo se izvuci ali je kriza bas u najgorem trenutku sezone.

Trener

Posted
Just now, Don Dusko said:

Mislim da nam veliki problem u napadu pravi prisustvo Johna Browna III jeste on energetican i dobar odbradbeni igrac ali njegova limitiranost u napadu utice na spejsing ostalih igraca.

Pogotovo sto nam je startni plej operisan od suta i potreban mu je prostor za ulaz.

Nemanja i Kenan brinu...Ne zna se ko je u vecem kanalu od njih dvojice.

Ne izgleda ništa bolje ni kad nije on na terenu. U principu igramo presporo i prvih 15 sekundi napada uglavnom ništa i ne pokušavamo.

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Kako da ne, u prošlosti se ta Čović metoda pokazala kao uspešnom. 

Super, onda neka ga tu. Samo ako zaređa još pet poraza, verujem da ces i tada da budes protiv njegove smene.

Posted
5 minutes ago, berti said:

Iisterajte ga vise, ako boga znate. Postoji li jedan razlog da Grk Sferopulos i dalje bude trener KKCZ. Igtace ne mozemo da.menjamo sada. Grka mozemo. Jos ima sanse da se trgnemo, sa ovim cemo jos dublje da potonemo izvesno.

Čekamo da još u EL izgubimo sve šanse pa ćemo onda

• Like 1
Posted

Ovo već predugo traje.Ovaj kurton od igre koji mi prikazujemo već duže vreme,nema veze ni sa formom ni sa nekom taktikom jednostavno mislim da je trener izgubio ekipu i daje ovde opšte rasulo.Ovo što igraju pojedini igrači je ispod svakog nivoa.Za sve je zaslužan trener,nisam valjda ja ili neko treći.Na šta mi ličimo napadački tj. šta nama igra bekovsla linija jeu rangu Crnokosa.Kakav horor kakav ćemer.

Jebeš Aba tu će da nas školuje kako futura tako i komšije i to bez napora,a za EL držte gaće i za top 10.

Ova igra =Debakl protiv Armanija 

Dao bi otkaz Grku ne bi trepnuo.

• Like 2
Posted

Ja nemam objašnjenje. Osim da se obara forma da možemo polako da se sad izdignemo za najbitniji deo sezone. Jer ovo na šta mi ličimo je teški raspad kakav se dugo nije video i očekivao. Naročito ne u delu sezone koji je najbitniji. 

• Ha-ha 2
Posted

Poraz ni da me dirne. Ne zato što je meč nebitan kako to mnogi ovde kažu nakon svakog našeg ABA-ligaškog blamiranja. Već zato što sam se "odlemio" od ovog tima koji samo donosi razočarenje.

Za sledeću sezonu imam sledeću želju, a to je da nikoga sem recimo Bolomboja ne gledam u Zvezdi. Girosa ćemo sticajem nesrećnih okolnosti morati gledati na klupi, Petruševa ne verujem da će Oly propustiti da uzme natrag, inače bih i njega zadržao. Bolomboj je siguran, dok ostale ne želim da vidim više ni u publici, a ni da sretnem na pijaci.

Posted

Limiti selekcije dolaze na naplatu. Ne znam kako smomimali 16:10. Ali smo za razliku od vecin3 vrhunakih ekipa zenit dosegli tamo negde oko barselone. Od tad smo raspad. Ako izvucemo jos dve pobede do kraja EL puna kapa. Na pocetku sezone ni toliko nisam ocekivao od ovog trenera i frankenstajna od ekipe.

• Like 1
Posted

Ja bih poludela da Nedović i Canaan igraju u timu za koji navijam. Drugom više nije opravdanje to da Sfero nema akcije za njega, jer ne radi ni kad se igra za njega. Jednostavno limitiran košarkaš.

Nedović je (bio) vrlo talentovan, ali to je otprilike to, ne pomaže ni što pomalo iritira svojim stavom "najjači sam" 😁

Yago je super za da bude opcija na klupi, ali da se od njega očekuje da preuzme dizgine i rešava je mrka kapa. Možda u ABA, u za EL je inferioran i takođe limitiran.

CMM da ima Yagovu energiju i "muda", bio bi bolji. I ovako deluje čak kao najkonstantnija opcija jer kakav god da je, cima se da odigra nešto.

Sve u svemu, sa ovakvim bekovima je rezultat u EL stvarno misterija i svaka čast svima, pa i treneru. Ne može moderna košarka bez bekova i to je glavni problem trenutno, iako tornjevi blizanci često zasijaju.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Vise se ni ne nerviram, postalo je samo tuzno gledati nas, uz povremene komicne momente

Nadam se da ce bar biti neke dobre zajebancije protiv Armanija, tipa ubacivanje praziluka u teren, gadjanje Nedovica tamponima ili tako nesto

Blizu smo situacije "igrajte šta hoćete"

Posted

Mi kako izgledamo od pocetka januara na ovamo ovih 16:12 je da pevamo ali ima jos utakmica i bojim se da onih Duskovih 17:17 ne bude dostignuto a to bi bio ogroman blam

Najveca greska je produzetak Sfera u januaru mesecu 

• Like 3
Posted
Just now, berti said:

Super, onda neka ga tu. Samo ako zaređa još pet poraza, verujem da ces i tada da budes protiv njegove smene.

Naravno da ću biti, ne verujem u čarobne štapiće, a još manje da postoji trener koji može da reši osnovni problem ove ekipe, previše prosečnih igrača kojima se moraju naći minuti i uloga.

• Like 3
Posted

Au. Kakav slobodan pad. 

Ako se iz ovoga iskobeljamo... 

Na zalost, nista mi ne daje optimizam od ovog sto vidim, u i oko kluba, igraci, stav, trener.

Ipak, nadam se nekoj neocekivanoj sili koja se iznenada pojavljuje i resava stvar. 

Posted

Nema sta da vas brine Petrusev. Postoje igraci na prste jedne ruke koji mogu sami da igraju i da rasavaju protivnike.

I za tog Petruseva treba da postoji napad, izolacija, spustanje na low post, pick and pop, svejedno. Mora da se odigra akcija. Ne mozes samo da mu das loptu i da ocekujes da izdominira, i to svaki put primi loptu na 7 metara od kosa.

Mi bre igru nemamo.

• Like 6
Posted

Ako ista pozitivno moze da se izvuce je da smo eeeeveeentuaaalnooo dobili starog Kalinu. Ovo je vec duze vreme grozno, Asvel i Albu dobismo na solidnu razliku u kvalitetu, nista nije izgubljeno ali opet imam tremu pred Armani kao da igramo sa NBA timom. Ovo bismo pre dva meseca upisali kao sigurnu pobedu, a bice sve samo ne lako. Moramo i mi navijaci da damo doprinos pa da cupamo sezonu kako znamo i umemo. Ako izgubimo, ode sve u pm

Posted

Kakvo crno otpustanje trenera u sred marta, sta pisete jbt. I sta onda? Dok novi samo popamti imena igraca mi smo zavrsili sa svim takmicenjima. I u cemu je tu poenta? 

Neka ga Janis tu. Nije 16:10 u EL napravio Klipa ili Vlade Djurovic, nego Janis Sferopulos. Pa neka se pokaze sad. 

Cuj sutiranje trenera u martu :lol_2:

• Like 28
Posted

Kanal je toliko dubok i za poslednjih mesec i kusur prakticno smo prestali da igramo kosarku, tako da se ne nazire nacin da ovaj tim moze da se podigne i dobije neke jako zajebane meceve koji slede.

Od "kovanja u zvezde" i situacije iz snov, losim vodjenjem tima i padom forme kada to ne sme da se desi, dosli smo do situacije da cemo ponovo biti ispod crte.

Trener je apsolutno najveci krivac za ono sto mu ekipa "igra", nema drugog.

• Like 1