Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

460 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      359
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      186

Recommended Posts

Ово се само може видети на овом топику, отворили сте ми очи, ја сам све време мислио да живим у ЗвездаСрбији где медијска машинерија ради за црвено белу мезимицу, бар ми тако кажу другари Гробари. 

• Like 6
  • Ha-ha 1

Svi su u fazonu taman pauza da se igrači opuste i odmore od ovog tempa, a niko nas ne spominje.

Ja ću posle Budućnosti da se uz KRK prešaltam na prelazni rok mod do Žalgirisa. Tu sam svoj na svome, od ovih silnih kalkulacija za EL dobijam neko čudno lupanje u grudim a valja se čuvati za preostalih 8 kola. 

Hvala Bodirogi što nam je dao tri nedelje da se malo oporavimo. 

• Like 2

57 minutes ago, MarioKempes said:

Dobri moj žurnal...

Screenshot_20250208-120055_Instagram.jpg.39eb840005589b8cbb9e0ba0a2c70794.jpg

I posle se kaze da navijamo za KKP u nekim utakmicama jer nam to odgovara. Hajde da je kolo ili dva do kraja, pa da se kalkulise nesto, mada ni tada ne treba. Ali, na ovoliko jos utakmica i kada sve moze da se okrene brzo, pa i da budu ispred nas.... Pa da onda Zurnal i ostali Sport klub@Nova@ Danas ološi pisu bajke o tome kako Zeljko od mlađanog, skoro juniora, Lakica pravi buducnost srpske kosarke, kako opozicioni klub salje lepu sliku Srbije u svet, da baljezgaju protiv Zvezde jos vecim žarom... Neka hvala.

• Like 6
  • Ha-ha 1

Košarkaši Partizana pucaju od samopouzdanja, kako i ne bi kada se nalaze u seriji od 12 pobeda i samo četiri poraza u Evroligi. O tome najbolje govori poslednja izjava Karlika Džonsa.

Ovo kaze Nova.

E sad ne znam sto se uzima ovaj raspon od 16 utakmica? To se od Rade racuna?

Inace u zadnjih sesnaest utakmica CZ je sa teskom mukom jedva nakupila 11 pobeda i 5 poraza za razliku od Partizanive poezije u pokretu, skole taktike i strategije, pozrtvovanja, fantasticne publike i kuci i u rasejanju i spasavanja kitova i foka i mir u svetu.

• Like 29
  • Thanks 2

Što se nervirate, ako im je tako lakše dok gledaju tabelu, neka bude.

Meni je lepo kad vidim koliko se trude na silu povećaju hajp, kao recimo naslov sa B92

"Zavirite" na tabelu: Partizan ispred Barse i Reala – Zvezda blizu 3. mesta!

• Like 1

18 minutes ago, Smrtokapa said:

Meni samo jedna stvar nije jasna u celoj ovoj priči oko nepristrasnih medija:

Zbog čega ne postoji potpuni bol u kurcu za ovo?

Kako da ne postoji  kada je ovo klasično podrivanje uspeha jednog kluba. Svako ko prati košarku ovo će da vidi. Ovo ne može a da se ne primeti. Dolazimo do toga da se pobede zvezde skoro da podrazumevaju i da je to ništa naspram pobeda drugog kluba,  čije se pobede predstavalju kao epohalno dostignuće. Nije ovo samo sad, traje to duži period. Pravila je i zvezda neke rezultate, kao npr imala niz od sedam uzastopnih pobeda u EL pa se nije pravio Hajp...Ovo sad je baš očigledno, i u tome prednjače pojedini mediji. Samo videti onaj naslov u žurnalu i sve će biti jasno.

Kao da nas tim igra drugi sport, pobeđuje sirotinju, dok drugi sve obrnuto. 

Edited by No name
  • Like 3

3 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Мало подсећање на хладнокрвног Деду и Лазићеву одбрану.

Kud me podseti na ovo. 1 desetinka do kraja, ti izvodis loptu. Mozes da je das i protivniku, nema vremenqa da se okrene i uputi sut. Medjutim, ti bacas loptu preko celog terena direkno u aut. Onda je njihov aut i ima vremena za nabacivanje na kos.
Srecom, dobro se zavrsilo, ali falilo je ovde elementarne inteligencije, ne samo kosarkaske. 😄 😄 😄 

• Like 1

55 minutes ago, Smrtokapa said:

Meni samo jedna stvar nije jasna u celoj ovoj priči oko nepristrasnih medija:

Zbog čega ne postoji potpuni bol u kurcu za ovo?

Kod mene, lično, navedeni bol je prisutan.

Međutim, kao odgovorni slobodnomisleći članovi društva dužni smo da ukazujemo na anomalije poput ove, kako se ljudi koji površno prate (a oni su velika većina) ne bi dovodili u zabludu i formirali pogrešne stavove u vezi sa našim klubom (čije interese svojom voljom branimo), kao posledicu zlonamernih medijskih spinova.

Otprilike, kao kad babi i dedi (ili roditeljima) objašnjavaš da možda baš i nije istina sve što informer objavi ili ceremonijalna institucija izgovori.

• Like 2
  • Thanks 1

8 minutes ago, MarioKempes said:

Međutim, kao odgovorni slobodnomisleći članovi društva dužni smo da ukazujemo na anomalije poput ove, kako se ljudi koji površno prate (a oni su velika većina) ne bi dovodili u zabludu i formirali pogrešne stavove u vezi sa našim klubom (čije interese svojom voljom branimo), kao posledicu zlonamernih medijskih spinova.

Otprilike, kao kad babi i dedi (ili roditeljima) objašnjavaš da možda baš i nije istina sve što informer objavi ili ceremonijalna institucija izgovori.

Hm, ako moja baba uzme da čita i veruje Informeru, ona može na nekim izborima da ode i zaokruži broj 1 i tako ukanali omladinu.

Ali ako moja baba uzme da čita Žurnal i zbog toga dođe do pogrešnog zaključka da je Partizan lakše došao do svoje pobede u Berlinu nego što je to učinila Zvezda, šta bi bile posledice?

2 minutes ago, Smrtokapa said:

Hm, ako moja baba uzme da čita i veruje Informeru, ona može na nekim izborima da ode i zaokruži broj 1 i tako ukanali omladinu.

Ali ako moja baba uzme da čita Žurnal i zbog toga dođe do pogrešnog zaključka da je Partizan lakše došao do svoje pobede u Berlinu nego što je to učinila Zvezda, šta bi bile posledice?

Baba ide po kuci i peva "Da volim crno-bele"?

:classic_biggrin:

47 minutes ago, MarioKempes said:

Bukv nobody cares about this, osim navijača BG blizanaca koji se nadmeću ko je više ugnjetavan, a zapravo se ne zna ko je više privilegovan. Stoga ti ovo poređenje ne stoji, pošto u drugom slučaju koji si naveo odnos snaga nije ni približno tako ujednačen.

Edited by DameTime

Ма људи Жељко подржо студенте а Остоја је европска струја у снс... кад опет буде радила Јанисова метла формираће нову странку и преузеће власт, а кандидат за '27 Бодирога јер ће до тада НБА Европа угасити ЕЛ и остаће без посла. 

Престаните да читате српске медије. Новинари су говнари. Ето толико.

Спремајте се за КРК, заслужили су момци да испунимо Чаир све три утакмице. Ниш је Звездин град!

• Like 1
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, DameTime said:

Bukv nobody cares about this, osim navijača BG blizanaca koji se nadmeću ko je više ugnjetavan, a zapravo se ne zna ko je više privilegovan. Stoga ti ovo poređenje ne stoji, pošto u drugom slučaju koji si naveo odnos snaga nije ni približno ujednačen.

Narativ United media odavno je da je Zvezda privilegovana i takvi se naslovi tendenciozno provlače. Ima ljudi koji u to solidno veruju, gledaju EL po nekad do često, zavisno od rezultata kluba za koji navijaju.

Verujem da postoji slična priča od strane nekih drugih medija, na štetu Partizana, samo na to ne obraćam pažnju (uvek lakše primetiš tamo gde tebe bocnu).

Ti i ja se na to ne pecamo, jer pratimo detaljno, pa znamo da je sve to negde ublizu, ali ima dosta ljudi koji se pecaju.

• Like 1

37 minutes ago, Smrtokapa said:

Ili npr. ova gospođa koja je pod uticajem medijskog hajpa otišla na vaš meč a očito ne kapira šta se događa.

image.png

Zar nismo došli do zaključka da je osoba sa slike @VISOKOLETAC :default_coffee:

Edited by Knipex
  • Like 1
  • Ha-ha 2

7 minutes ago, MarioKempes said:

Narativ United media odavno je da je Zvezda privilegovana i takvi se naslovi tendenciozno provlače. Ima ljudi koji u to solidno veruju, gledaju EL po nekad do često, zavisno od rezultata kluba za koji navijaju.

Verujem da postoji slična priča od strane nekih drugih medija, na štetu Partizana, samo na to ne obraćam pažnju (uvek lakše primetiš tamo gde tebe bocnu).

Ti i ja se na to ne pecamo, jer pratimo detaljno, pa znamo da je sve to negde ublizu, ali ima dosta ljudi koji se pecaju.

Ono što pokušavam da ti kažem je da se na te naslove najviše pecaju upravo navijači KKCZ i KKP 😄 Prosečan gledalac, a koji nije navijač nekog od ta dva kluba, mnogo će manje obraćati pažnju na takve naslove.

Što se tiče tendencioznosti, ne treba otpisati ni aspekt da mediji vrlo dobro znaju šta im donosi klikove (prodaju), a to je za portale danas najbitnije (papirno izdanje će opet generisati neki sadržaj u digitalnom obliku). Ako procene da im određeni naslovi donose bolje rezultate, oni će ih gurati, pa odatle sve više clickbait naslova i u nazovi ozbiljnijim medijima.

• Like 3

A ovdje mnogi napisaše kako kup nije bitan.Pa meni je sladje Obradovićevo plakanje na konferenciji poslije poraza u kupu od pobjede protiv bilo kog protivnika u euroligi. A ako dobiju onda slijedi veličanje tog trofeja,junačkog poduhvata,isticanje Lakića Nakića i td..Pa evo sad,fale im dva igrača,nema teksta u kom se to ne provuče,ne naglasi,njihov trener ne spomene,a mi igrali bez Bolomboja najvažnijeg igrača,često bez Nedovića,evo sad dugo bez Dauma,ma ni približno se to nije potenciralo.Pa eto sjetite se samo kada su osvojili jedini trofej aba ligu pretprošle sezone,te euforije,mi osvojimo nikom ništa,nadje se način da se to omalovaži.

Pa ne čudi ovo stvaranje ne znam ti čega a imaju 14:12,kao da igraju sa juniorima a ne ovaj budzet,trener..

• Like 3
  • Ha-ha 2

1 minute ago, DameTime said:

Ono što pokušavam da ti kažem je da se na te naslove najviše pecaju upravo navijači KKCZ i KKP 😄

Znači 75% građana Srbije :default_coffee:

2 minutes ago, DameTime said:

Prosečan gledalac, a koji nije navijač nekog od ta dva kluba, mnogo će manje obraćati pažnju na takve naslove.

Dakle 5% građana Srbije

• Like 3

Cemu toliko opterecivanje i pridavanje paznje tome sta pisu novine i portali? Vecina toga u Srbiji je na izuzetno losem niovu, a sve i da nije koga briga sta se pise? Pritom kao da se pokusava da se dokaze kako smo u nekom podredjenom polozaju, kako nas neko mrzi, kako nas jadne sikaniraju u medijima, a realnost je da su i Zvezda i Partizan povlasceni preko svake mere u ovoj drzavi, u svakom smislu. Tako da ne znam sa kim se macujete (isto vazi i za komsije koji isto ovo pricaju za KKP).

Edited by Del Piero
  • Like 4