Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ali Nemanja Nedovic u produzetku. Prvo ide neki mek ulaz gde baca flouter koji jedva dolazi do prvog obruca i onda posle toga airball jbg...

Bukvalno treba da poseti psihologa jer ovo nisu cista posla. Podelicu termin i cenu s njim zbog dusevnog bola koji mi iznova nanosi u drugom poluvremenu iole bitnijih tekmi

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 1
Posted

"Na kraju regularnog dela bio je faul u napadu. Nisu ga svirali. Svirali su faul odbrane. Bio je faul u napadu pre faula odbrane. Dva bacanja za nas, kraj utakmice. To je sve", jasan je bio grčki starteg nakon što je dobio pitanje šta je odlučilo meč u Minhenu.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted (edited)
8 minutes ago, No name said:

Deda pre izlaska masi 3 slobodna bacanja za redom....

Ne znam odakle Sferu ideja da hladnog Davidovca ubacuje u igru da šutne ta 2 Mitrova bacanja, to se ne radi. Logično da će promašiti kad je do tog momenta sedeo na klupi, nije osetio loptu, teren ništa.

Još jedna zamerka Sferu je što nije tražio tajm nakon što je Edvards vratio preko pola, prvo sam mislio da nemamo. Jebiga, -3 i imaš tajm, traži ga jebem mu mamu, nacrtaj bilo kakvu akciju da što pre damo koš jer ima još 30 sekundi a ne da izgubimo 6-7 na neki grozan šut.

Takođe, prave nam seriju u 3/4 on ne traži tajm jer čeka televizijski i onda nakon televizijskog tajma Sfero za minut troši 2, još da stvar bude gora ništa ni ne menja u našoj igri posle tih tajm auta. Predugo držanje Brauna na terenu u 3/4 isto nejasno.

Pored sudijske kriminalne odluke i Sfero je dobrano uticao na krajnji rezultat. Videli smo u 4/4 koju smo krenuli sa 5:0 kako Herbert odmah seče tajm autom iako imaju +9 u tom trenutku, ne čeka da se još više razletimo pa da seče.  Ne znam šta je sa našim trenerima ali imam utisak da nijedan nije znao da traži tajm kad treba.

Edit: Zaboravio sam napad za produžetak, to je odlično nacrtao ali mimo toga uglavnom loše.

Edited by Урош19
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, berti said:

Treba da uplatimo 5 miliona da bi nas sudije jebale u mozak. 

Tačnije 6.5 miliona za 3 sezone i od toga je 750k za sudije a 750k depozit za kazne :krstipd4:

• Like 1
  • Tuzno 2
  • WOW 2
Posted

Hvala Sferu i igračima na najuzbudljivijoj EL kampanji još od sezone 2016/17. Bilo je velikih pobeda, ali na žalost više velikih poraza, pogotovo u završnoj fazi takmičenja. Zbiti redove i fokusirati se na završnicu ABA. Ako odbranimo trofej, za mene je sezona uspešna. A onda pametno u prelazni rok.

• Like 5
Posted

Kodi ćuti i igra, baš sam ga z(a)gotivila u Zvezdi, lutkica je prava. Filip je bukvalno cheat code, nek je srećan rođendan majstoru! Kalinić se isto baš borio, ali očekivano od njega. 

Sem Q3 i tih promašenih bacanja (znam da je mnogo kad se uzme u obzir važnost utakmice), odigrali ste odlično. Generalno igrate efikasnu košarku, gde je najbitnije proturiti loptu kroz obruč, a zasluge za to sigurno ima i Sferopulos. Mislim da je i večeras dobro vodio meč sa klupe.

• Like 8
Posted

Muski se p0sibali, svaka cast, ne bih v0le0 nag0dinu da 0pet gledam Kenana, Br0wna, D0brica, Jaga Nemanju u timu,na Dauma sam vec i zab0ravi0 da je igra0 za nas, Laza i Te0 svakak0 su penzi0neri, m0zda je u afektu ali dati 5 mele0na i nemas prava ni na kakav de0 prih0da, jebem li ga k0lik0 je t0 u redu

Posted

Kada zaleči srednje uho(Miša) uprava kako god zna da ga namoli da ostane bar još dve godine. Mnogo bi nam značio.

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Princeton said:

Lucic ubaci dvije trojke, mi promasimo 4 slobodna bacanja u OT. Jbga to ti je kosarka..

Sudije govnari najveci, kosarka sranje sport jer zavisi od ovih bolida koji navlace po potrebi!

Ponosan na momke, na borbu, na igri. Nemam im sta zamjeriti. Coach Sfero doktorska utakmica. Idemo po ostale trofeje u sezoni.

Pa, ne baš. Zakazao je podobro u 3. četvrtini. Brown i Dobrić su bili predugo na terenu, a Kalinića je zbog 3. faula predugo drzao na klupi. U to vreme nisu ni Nedovic ni Canaan bili u igri, koji su, barem Nedovic, do tada bili vrlo solidni u napadu. Nedovica je Sferopulos opet ostavio predugo na klupi i opet je posledica toga bilo poenterski siromašno 2. poluvremen Nedovica. Preokret, u koji nismo verovali, je dosao sa Kalinicem, mada nije bio samo njegova zasluga.

Na kraju solidna EL sezona, ali smo definitivno mogli mnogo vise. Sto nasom zaslugom, sto sticajem okolnosti zbog konkurencije. Sa pobedama u Beogradu protiv Zalgirisa, Milana i Efesa bili bismo 4. i zabavljali se mučenjima ekipa u play inn-u. Izgubili smo neke utakmice sudijskim greskama (Zalgiris, Barcelona u Beogradu). Ti porazi i nasa slobodna bacanja su nam TM.

Bacanja su hronična boljka našeg kluba, ide to jos od Radonjićeve vladavine. Objektivno sramota promašiti ovoliko bacanja u ovakvim utakmicama.

• Like 3
Posted

Filip im je strpao 30 sve uz sraman odnos sudija, pogotovo u duelu sa Bukerom koji je non stop bio u kontaktu a zasticen ko medved. Buker u prvom se lakta i ne sude nista, Filipu odma sude isto to na drugoj strani.

• Like 4
Posted

I šta sad? Da ne platimo 5-6 miliona lopurdama i da ne igramo elitno takmičenje? Znaju oni da ćemo platiti koliko god traže, jer EL nema alternativu u Evropi. I jebaće nas i kad platimo. Dubok naklon za Kalinića i Petruševa. Zaslužili su makar njih dvojica makar jedne produžetke da dobijemo. 

• Like 2
Posted

Ali Bajern nas "stopira" tako sto sudije pustaju kriterijum da se u svim duelima, gde je Petrusev, ne svira nista...
Onda kad se umrse ruke, njima sviraju nekakav lakat, minut pred kraj.

Bukvalno parajz. Budjavi. I preko glave.

• Like 7
Posted (edited)

Nažalost nisu nas ni sudije ispoštovale kad se lomilo. Glavu gore momci samo! Bolno je ali dali ste sve od sebe. 

Edited by bodo
  • Like 1
Posted

Meni je u glavi i ona situacija kada Edwards naskace na Nedovica sa ledja, jeste da mu blokira sut, ali ga udara i po glavi i telom ga odnosi (jer se zaleteo ko sivonja). Nema faula. 

Buker je imao najmanje jos 2 faula bez lopte po licu nasih igraca, da ne govorimo samo o onome 16sec pre kraja.

Onda onaj faul Petruseva u produzetku u napadu, u mismatch-u, bukvalno mu obuhvata ruku i dize je ka sebi, i sudije sviraju neki lakat... 

S druge strane, bacanja, bacanja, bacanja. I promaseni neki otvoreni sutevi za 3p... Nesto od toga dolazi i od nervoze jer se boris i protiv 5 protivnickih igraca ali i protiv toga sta ce sudije dosuditi, konstantno mislis o tome. 

Jbg. 

Otprilike, sad znam kako su se osecale i komsije nakon one kradje u PO utakmicama protiv Reala. Ta neka varijanta osecaja. 

• Like 2
Posted

Može da se žali ali treba biti i ponosan na ovu ekipu. Znali su da nas iznenade i pozitivno i negativno. Ovaj finiš sezone je bio za pamćenje. Odigrali smo tri odlične utakmice na kraju i u svakoj na kraju poraženi. Ostaje gorak ukus ali osjeća se i neki ponos i zadovoljstvo. 

Kodi je najprijatnije iznenađenje. Odigrao je fenomenalno ovaj kraj sezone. Moćni skokovi, ulazi, asistencije i šutevi sa mnogo više samopouzdanja. Kalinić opet najbolji kad je najpotrebnije. I naravno Petrušev fenomenalan cijele sezone. 

Razmišljao sam koga ostaviti od tandema Nedović - Kenan ali najbolje da se oprostimo sa obojicom na kraju sezone. 

I Braun je tragično loš igrač. Zbog njega redovno upadamo u ozbiljne rupe i gubimo kontrolu utakmice. 

• Like 6
Posted

Ma da je ovaj cannan odigrao kako treba , ne bi Nedovic imao ovoliko minuta. Cannan je prva opcija a odigrao je bezobrazno.

Igrali smo sa tri igraca, CMM,Kalinic, Petrusev....bez ikakve pomoći ostalih...jbn dobric, Braun....NULA doprinos...klupa nam nije nivo ABA lige...

CANNAN,NEDOVIC, DOBRIC, LAZIC,TEODOSIC, BRAUN...ZA MOMENTALNI OTKAZ OVAKO NA PRVU....IMA TU JOS KANDIDATA. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, drakon1 said:

U to vreme nisu ni Nedovic ni Canaan bili u igri, koji su, barem Nedovic, do tada bili vrlo solidni u napadu. Nedovica je Sferopulos opet ostavio predugo na klupi i opet je posledica toga bilo poenterski siromašno 2. poluvremen Nedovica.

Ja najčešće branim Nedovića od preteranih kritika, ali ovo nije tačno. Nedović je ušao posle 3.5 minuta drugog poluvremena, druga je stvar što je ostao bez hrabrosti i jedino što je u uradio u nastavku su bila dva polaganja u kontri, na asistencije CMM.

Posted
17 minutes ago, Henry Chinaski said:

Janis sa ovim kriv je faul nad Kodijem je prava SNS Srbija gdje uvijek vanjski činilac kriv za sve. Jesu sudije imale greške pri kraju utakmice, ali reći da je to odlučilo utakmicu je nzm

A nije to što ne zna da se prilagodi čim protivnik sekundu promjenu Game plan

Da, bas je ludost i Sns Srbija sto je trener rekao da je pogresna odluka u poslednjem napadu odlucila utakmicu. 

• Like 17
Posted
15 minutes ago, Princeton said:

Sta je bilo na kraju sa Kalinom i onim Kanadskim supkom?

Prvo je bilo napušavanje seronje sa Lazićem gde mu je Laza nešto objašnjavao. Šta god, ovaj Herbert je govnar. Dobar trener, ali da...šupak.